Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım güzel bir konuya parmak bastın. Cuma gününden itibaren ya yatmadan önce ya da ertesi sabah mutlaka o günün tarihi ile birlikte tüm menüyü ve diğer faaliyetleri hatta psikolojik durumu, aç kalıp kalmadığımızı yazalım. Ve bu tek bir sayfa halinde olsun. Ben örnek olarak cuma sabahı kalkar kalkmaz tartılıp boy kilo ve hedef kilomu yazacağım. Cuma akşamı ya da Cumartesi sabahı da Cuma günü ne yiyip ne içtim, ekstradan hangi yardımcı ürünlerden kullandım ve hangi spor faaliyetlerini yaptım onu yazacağım. Muhtemelen Cuma akşamı yaparım ben, ona bakıp fikir sahibi olursunuz tüm yarışmacılar :) Siz de aynı şablona uyarsanız benim işim kolaylaşır.
Günaydınlar diliyorum tam motive devam, burdan çok güzel bilgiler öğreniyorum bu çok güzel...
Bugün yediklerimi yazayım hemen;
1 haşlanmış yumurta
yarım salatık
yarım domates
iki lokma ekmek
2 bardak şekersiz çay
birde ben iş yerindeyim öğle ne yiycemi şaşıyorum biraz fikir verebilirmisiniz
aysebru sen şuanda kaç kilosun ve boy nedir acaba??
canım pazartesi sabahı tartıldım kilo 114.8 kg boyum 1,65 :a015:
inşallah geçen seferki gibi güzelce verirsin kilolarını sende tabii bizde ..
benimde kilom bu sabah 98.2 boy 172 cm
günaydın canım, listen çok güzel bende bu şekilde yapıyorum. düşük tutuyorum ki kilolar çabuk gitsin.
öğlen ızgara tavuk yiyebilirsin yanında 1 bardak diet kolayla hem çok tok tutar hemde 0 kb. almış olursun. dönerde olabilir ekmeksiz porsiyon o da 0 kb.
ton balığı da alternatif olabilir....
Günaydınlar diliyorum tam motive devam, burdan çok güzel bilgiler öğreniyorum bu çok güzel...
Bugün yediklerimi yazayım hemen;
1 haşlanmış yumurta
yarım salatık
yarım domates
iki lokma ekmek
2 bardak şekersiz çay
birde ben iş yerindeyim öğle ne yiycemi şaşıyorum biraz fikir verebilirmisiniz
Canım yanına dardanel ton balıqı al yuvarlak kutulardan o k. hemde çok güzel tok tutuyor
sağol canım ilgin için alternatifler çok güzel.
evet canım ilerleyen günlerde onu da yapabilirim
tecrübelerinizden faydalanıyorumm teşekkür ederim.