ufff periciim çok zor bu dönem geçen ay yeni başladığım için bu kadar olmamıştı ama bugün resmen kendimi kaybettim...
menün harika ... bende reglden önce 20-25 pek geçmiyordum ama bugün sanırım çıldırdım...
sabah
2 dilim kızarmış ekmek : 16
1 dilim peynir : 1
1 sahanda yumurta : 0
şekersiz çay
ara : bitki çayı
öğlen
çeyrek tost salamlı kaşarlı : 5 diyelim
akşam
tavuk suyu çorba : 0
10 tane mantı yoğurtlu hadi oda 5 olsun
salata : 5
toplam : 31 puan
atıştırmalarım bugün oldu ufak ufak olsa da 50 olmuştur bugün kayıp benim için...
ewet haklısında su anda bu kadar katı olmamın nedeni yıllar snr 100 ün altına indigm için korkuo olmam
95 in atına inince bnnde sebze eklicemm cnmm
aysebru gecde olsa gelmene sevindim önemli olan gelmendi. dedim ya sen daha deneyimli arkadasimizsin ben mesela ekmek yaninda yumurtanin yenmesinin yanlis oldugunu bilmiyordum.peki neden yanlis:26:
pperi canım iyi akşamlar az önce çıktın sandım. nasılsın?
ne güzel arkadaşlar menülerini yazmaya başlamışlar. böyle olunca çok daha motive olunacak canım.
ben biraz geç yazdım ama kusura bakma :)
guide canım merhaba, nasılsın? selinin olduğu zamanda beraberdik ya selinden hiç ses yok çok merak ediyorum. nerdeyse 1 sene oldu hiç girmemiş siteye haberin falan varmı?
ben epeydir diyeti falan bırakmıştım ama tekrar başladım. o zaman verdiiğim kiloları da almadım. şimdi kaldığım yerden devam ediyorum.sende durumlar nasıl?
canımcım bi bakıp çıkacaktım ki seni görünce oyalandım biraz.iyiyim.sende iyisin umarım tekrar başlamana sevindim.selini bende çok merak ediyorum.keşke o zaman özelden telini felan alsaydım şimdi çok üzülüyorum.öyle bir dosta ulaşamamak çok üzücü.
ben temuzda 1 ay kadar yaptım kb kaçamaklara rağmen 6 kilo verdim.almamıştım ama bua ara 1 haftadır aldım 1.5 kadarını.karatay diyeti yapmaya çalıştım ama ilk 5 gün çok iyi gitti sonra fena acıktım dağıttım biraz anlıyacağın.sende başlayınca beraber toparlarız inşallah.
guide selam nerelerdesin uzun süredir ugramiyorsun neler yapiyorsun
ppericim siz cumaları kilo bildirimi yapıyormusunuz?
kim yapıyor listeyi?
canım sağol ya iyyim.karataya takılıyordum.bu ara onu da bıraktım su içemedim okulda.ama bahane yok artık.diyet işleri nankör hemen alıyosun
kızlar bu diyet kış mevsimine uygun bir diyet bence. çünkü yazın çok çeşit meyve var sıcaklarda yemek istiyor insan. birde et yumurta tarzı yiyecekler sıcakta hiç çekilmiyor. ama havalar soğuyunca çok daha rahat yapılıyor bu diyet. inşallah hep beraber yaza kadar fazlalıklarımızdan kurtuluruz.
guide canım, selin 4 ayda 26 kilo vermişti yanılmıyorsam dimi? ve listelerinde sebzesi yoğurdu her zaman vardı. geçmişi okuyorum ara ara yazdıklarından notlar alıyorum. onun yaptığı çok sağlıklıydı. benim 9 sene önce yaptığımda günümü 0 kb da kapıyordum ve et peynir yumurtayla besleniyordum. ama şimdi yaşım o zamankinden 9 yaş fazla ve sadece o tarz beslenmenin bana zarar verebileceğine inanıyorum. o yüzdende selinin yaptığını yapmaya gayret ediyorum.
pperi ben çıkıyorum canım, yarın tekrar görüşürüz, geçmişi okumaya çalış sayfa 140 dan sonrasına bak zaman buldukça.
yarın tekrar yazarım. cumaya da kilolarımızı bildiririz ki bakalım durumlar nasıl.
iyi geceler canım.
guide iyi geceler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?