Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

herhalde sende ekmekci arkadaslarimizdansin genelde menülerinde hep ekmek var böyle bir günde siniri gecmemekde güzel hicde kayip gün olarak degerlendirme

iyi akşamlar kızlar ben biraz geç kaldım bu akşam. önce listemi yazıyım. ama bu gün özellikle akşam sebze yedim. birde biraz yüksek kb la başlayın derim ben yeni arkadaşlara hemen çok düşük gitmeyin sebzeyi yoğurdu eksik etmeyin listelerinizden.x

4.gün
sabah
1,5 dilim kızarmış kepek ekmeği 12 kb
1/2 domates 3 kb
1/2 salatalık 2 kb
beyaz peynir
kaşar peynir
şekersiz çay

öğle
ızgara köfte 6 kb
yeşil salata 5 kb

ara
şekersiz türk kahvesi
ara
1 bardak ligh gazoz

akşam
1 dilim kızarmış tam buğday ekmek 8 kb
1 pors semizotu yemeği 8 kb diyelim
4 5 kaşık yoğurtlu semizotu salatası 5 kb

ara
küçük bir avuç ay çekirdeği 1 kb

toplam 50 kb 12 bardakta su içtim..

kızlar ben hemen düşürmeyi düşünmüyorum. 2 3 hafta böyle yüksek yapıp yavaş yavaş düşürücem.
sizlerde sakın sebze ve yoğurdu listelerinizden çıkarmayın. bol bol su için.

kelebek29 listende yumurtanın yanında ekmek yemişsin. bu yanlış canım, mesela sabah yumurta yiyorsun yanında peynir çeşitleri ye çay iç ama ekmek yeme.
benim yazdığım listelerde ben ona göre yiyorum. eğer dikkat edersen daha kolay kilo verirsin.

pperi canım iyi akşamlar az önce çıktın sandım. nasılsın?
ne güzel arkadaşlar menülerini yazmaya başlamışlar. böyle olunca çok daha motive olunacak canım.
ben biraz geç yazdım ama kusura bakma :)

guide canım merhaba, nasılsın? selinin olduğu zamanda beraberdik ya selinden hiç ses yok çok merak ediyorum. nerdeyse 1 sene oldu hiç girmemiş siteye haberin falan varmı?
ben epeydir diyeti falan bırakmıştım ama tekrar başladım. o zaman verdiiğim kiloları da almadım. şimdi kaldığım yerden devam ediyorum.sende durumlar nasıl?

aysebru gecde olsa gelmene sevindim önemli olan gelmendi. dedim ya sen daha deneyimli arkadasimizsin ben mesela ekmek yaninda yumurtanin yenmesinin yanlis oldugunu bilmiyordum.peki neden yanlis:26:

aysebru gecde olsa gelmene sevindim önemli olan gelmendi. dedim ya sen daha deneyimli arkadasimizsin ben mesela ekmek yaninda yumurtanin yenmesinin yanlis oldugunu bilmiyordum.peki neden yanlis:26:

canım, proteinle karbonhidratı bir arada tüketmezsen vücut daha kolay sindiriyor ve kilo vermen kolaylaşıyor. bende ilk zamanlar sabah yumurta ekmek peynir domates salatalık falan hepsini yiyordum. ama selin bu şekilde yapıp daha güzel kilo verdi ve araştırdık gerçektende onun yaptığı doğru. eğer geçmiş sayfalardan bulabilirsem bir yazı var bu konuyla ilgili onu bulup paylaşıyım sizinle.

iyi aksamlar canim iyiyim sen nasilsin aksamdan beri seni bekliyorum askolsun kusura bakilirmi hic geldin ya önemli olan o.gercekten birbirimizi takip ve motive acisindan liste yazimi iyi oldu

canımcım bi bakıp çıkacaktım ki seni görünce oyalandım biraz.iyiyim.sende iyisin umarım tekrar başlamana sevindim.selini bende çok merak ediyorum.keşke o zaman özelden telini felan alsaydım şimdi çok üzülüyorum.öyle bir dosta ulaşamamak çok üzücü.
ben temuzda 1 ay kadar yaptım kb kaçamaklara rağmen 6 kilo verdim.almamıştım ama bua ara 1 haftadır aldım 1.5 kadarını.karatay diyeti yapmaya çalıştım ama ilk 5 gün çok iyi gitti sonra fena acıktım dağıttım biraz anlıyacağın.sende başlayınca beraber toparlarız inşallah.

bende iiyim canım, inan bende pişman oldum selinin msn yada telini almadığıma inşallah başına kötü bir şey gelmemiştir çünkü 1 senedir hiç girmemiş buraya. çok merak ediyorum.
1 ayda iyi vermişsin canım valla devam et ben tekrar başladım baktım başka diyetlerle olmuyor. en azından saya saya daha iyi yapıyorum bu diyeti. bu karatayı ben tam anlamadım aslında bence bizim diyetimiz iyi.
inşallah tekrar başlayıp hep beraber kilolardan kurtulucaz :)

canım sağol ya iyyim.karataya takılıyordum.bu ara onu da bıraktım su içemedim okulda.ama bahane yok artık.diyet işleri nankör hemen alıyosun

hemde cok nankör bir haftada zorla verdigini bir kac günde bile alabiliyorsun hadi gel sende katil bize bak ne güzel topigimiz canlandi buda motivasyonun dahada artmasi ve daha güzel kilo vermek anlamina gelir

kızlar bu diyet kış mevsimine uygun bir diyet bence. çünkü yazın çok çeşit meyve var sıcaklarda yemek istiyor insan. birde et yumurta tarzı yiyecekler sıcakta hiç çekilmiyor. ama havalar soğuyunca çok daha rahat yapılıyor bu diyet. inşallah hep beraber yaza kadar fazlalıklarımızdan kurtuluruz.
guide canım, selin 4 ayda 26 kilo vermişti yanılmıyorsam dimi? ve listelerinde sebzesi yoğurdu her zaman vardı. geçmişi okuyorum ara ara yazdıklarından notlar alıyorum. onun yaptığı çok sağlıklıydı. benim 9 sene önce yaptığımda günümü 0 kb da kapıyordum ve et peynir yumurtayla besleniyordum. ama şimdi yaşım o zamankinden 9 yaş fazla ve sadece o tarz beslenmenin bana zarar verebileceğine inanıyorum. o yüzdende selinin yaptığını yapmaya gayret ediyorum.

pperi ben çıkıyorum canım, yarın tekrar görüşürüz, geçmişi okumaya çalış sayfa 140 dan sonrasına bak zaman buldukça.
yarın tekrar yazarım. cumaya da kilolarımızı bildiririz ki bakalım durumlar nasıl.
iyi geceler canım.
guide iyi geceler canım

kesinlikle haklisin yaz meyveleri cesit acisindan daha cok, bana göre dahada güzel
sebze konusunda bende sana katiliyorum. bende yeni baslayan arkadaslara hep ayni seyi söylüyorum
selin gercekten süper kilo vermisti 4 ayda 26 kilo mucize ben 10 kiloya raziyim

tamam canim bende cikiyorum sanada iyi geceler yarin görüsürüz:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…