kendime bir defter yaptım bende, gün içinde yediğim herşeyi yazıyorum. kilo bel kalça göğüs ölçülerimide yazdım kızlar. haftada bir ölçülerimide yazıcam. bu seneyi zayıf bitiricem kesin kararlıyım.
bu arada selintepe bu yarışmaya katılıp katılmamakta kararsızım kilom diğer arkadaşlardan fazla ya daha çok verirsem haksızlık olmaz mı? sen bana fikir ver.
kendime bir defter yaptım bende, gün içinde yediğim herşeyi yazıyorum. kilo bel kalça göğüs ölçülerimide yazdım kızlar. haftada bir ölçülerimide yazıcam. bu seneyi zayıf bitiricem kesin kararlıyım.
bu arada selintepe bu yarışmaya katılıp katılmamakta kararsızım kilom diğer arkadaşlardan fazla ya daha çok verirsem haksızlık olmaz mı? sen bana fikir ver.
Canım, ilk başta düşündüm ama yazmayı unutmuşum. Boy ve verilmesi gereken kilo da etken yarışmada. Yani verdiğin kiloya göre olmayacak hesaplama. Bu üçünün ortalaması olacak. Yani şöyle, sen 100 kilosun örneğin, vermen gereken kilo 35, başka biri 70 kilo ve vermesi gereken kilo 10 (burda boy devreye giriyor, o yüzden boyları yazın dedim) Herkesin hedef kilosuna göre yapacağız hesabı.
Selincim cuma qünü yarışmadan haberim var canım ama ben 1 ay yoqum hayırlısıyla kazasız belasız gidip gelebilirsek qelir qelmez yarışmaya dahil edersin beni canım :1hug:
bu konuda ben kendi fikrimi söyliyim esas olarak verilen kilo dikkate alınmayacak kilona göre verdiğin kilonun yüzdesi hesaplanacak o zaman haksızık olmaz bence.
tamam o zaman bunu öğrendiğim iyi oldu sağol canım. ben tartılmadım ama ölçülerime baktıp bu sabah belim 2,5 cm göğüs 2 cm kalça 2 cm daha ince çıktı.
kahvaltıdada
önce 2 bardak su
yarım dilim ekmek 4,5 kb
yarım domates 3 kb
peynir 1 kb
şekersiz çay
şimdilik böylekaydirigubbakcemile2
Tamam canım, inşallah kazasız belasız gidip dönersin. Ben de temmuzun başında izne ayrılacağım bir hafta kadar internet imkanım olmayacak, aysebru umarım burdasındır o dönem, kızları boş bırakmayalım :)) Dönüşte yarışmacıları iki guruba ayıralım diyorum, iki gurup birbiriyle yarışsın, toplam verdiğimiz kiloları hesaplayalım, böylece gurup psikolojisi daha yoğun devreye girer ve kaçamakları minimum'a düşürürüz. :) Her gurupta birbirine eşit ölçülerde kişiler olursa adaletli olur diye düşünüyorum. Ne dersin?
Maşallah, anlaşıldı sende takır takır gidecek :))) Valla süpersin.
pardon selintepenin verdiği bilgiyi okumamadn cevap yazmışım ancak selintepe bence yüzdesini hesaplarsan daha kolay olur işin içine boyu sokarsan iyicene karışıklık olur diye düşünüyorum. yinede sen bilirsin benimkidi bir fikir..
Rubicim, çok haklısın, ideal kilo düşünüldüğünde zaten boy da dahil oluyor gizliden. O yüzden boyu hiç hesaba katmayalım. Ama yine de herkes boyunu yazsın ki fikrimiz olsun. Çünkü bu yarışmanın asıl amacı kimin nerde yanlış yaptığını bulmak aslında. O yüzden boyunu bilmek şart herkesin.
Günaydınlar diliyorum tam motive devam, burdan çok güzel bilgiler öğreniyorum bu çok güzel...
Bugün yediklerimi yazayım hemen;
1 haşlanmış yumurta
yarım salatık
yarım domates
iki lokma ekmek
2 bardak şekersiz çay
birde ben iş yerindeyim öğle ne yiycemi şaşıyorum biraz fikir verebilirmisiniz
Kızlar ben 5 günde 5 kilo diyetinden geliyorum.2 haftada 7 kg verip 2 kg geri aldım.Son 6 ayda toplam 20 kg verdim. Daha vermem gereken 19 kg (cuk) var.Dün bütün topiği okudum.Artık bu diyete devam edeceğim.Yarınki yarışa beni de ekleyebilirsiniz.Kilom çizelgedeki gibi.Bana yardım ederseniz sevinirim.
Dün başlamıştım yediklerimi yazıyorum.
Sabah:1 Simit (25 p) + 40 gr kaşar (1p)
Öğlen : Yeşil Salata (8p) + Diyet kola
Akşam: 2 yumurtadan 60 gr beyaz peynir ile yapılmış omlet (1p)
Toplam:35 puan.
Çok kısa bir zamanda vermek istiyorum. Yaz sonu nişanım var. Sanırım sabah yediğim simiti azaltmam gerekiyor.lmaz:
ben artık ayrı ayrı yazmıcam gün içinde yediklerimi gece yatmadan önce hepsini bildiricem öle daha anlaşılırı oluyor değilmi ?
arkadaşlar sabah kahvaltım 50 gr kaşar ve 1 haşlanmış yumurtaa....kaydirigubbakcemile2
ben artık ayrı ayrı yazmıcam gün içinde yediklerimi gece yatmadan önce hepsini bildiricem öle daha anlaşılırı oluyor değilmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?