hayır hayır alkisalkisalkis
en güzel tarafıda bu zaten...
acıksam bile 1 tane yumurta yerim haşlanmış öyle düşünüyorum kendimi motive ediyorum selintepe...yakında yumurtlucam valla hihoyyyt
Evet yaa, bu diyetin en sevdiğim yanı da bu, yani açlık hissetmemem. Bu diyete başlamadan önce yaptığım bir diyette (isveç diyetiydi sanırım) oğlum yesin diye soyduğum muzu bilinçsizce hart diye ısırdığımı hatırlıyorum ki, meyveyle aram o kadar da iyi değildir. Öyle bir kokmuştu ki burnuma, inan beynimle ellerimin, ellerimle de ağzımın bağlantısı gitmişti o bir iki saniye :))) Şimdi iki lokma yiyince hemen tıkanıyorum.
Yumurta ye, diyet cola iç ikisi de şişirir. İyi ki buraya taşındık da aysebruyla tanıştık, valla iki üç günde çok güzel şeyler öğrendik.
herkese merhaba.ben sabah sucuklu yumurta yedim.
öğle köfte fırında 2 küçük mantar 1 domates 1 biber
akşam tavuk
1 muz yedim canım çok çekti
toplam puan kaç oldu bilmiyorum sanırım 20 yi geçmedim
tekrar heveslendim gerçekten iştahım azaldı,ilk hafta domates salatalığa saldırmıştım.
inşallah bende 70 lere ineceğim
seni o kadar iyi anlıyorum ki...hayatımda diyet yapamadım ben..ve ilk kez 3 gündür diyetteyim ve çok mutluyum...bende 1 dilim börek için çok kötü olduğum günleri biliyorum..özellikle sana çok teşekkür ederim selintepe sayende valla a.s.
cevaplar anca aksam gelir kizlar selintepenin misafiri varmis belki ayseebru ugrarsa o cevaplar su hazir köfteler benimde aklimi karistirdi ya keske icinde bise olmasaydi cok kolay olurdu ozaman
slm kızlar hepinize günaydın 3 günlük tataile çıktım topiqimizin yeri deqişmiş hayırlısı olsun ben tatilde pek dikkat edemedim bazı aksilikler oldu ama buna raqmen bu sabah tartıldım 300 qr. gitmiş bugünden itibarn tam gaz devam arakadaşlar..
zencefili tatli kasigimi cay kasigimi yemek kasigimi :) nasi yicem ben onu yutuymu hemen??
Günaydınlar diliyorum herkese
ne güzel tam gaz devam ediyorsunuz
ben de iki gündür yapıyorum k.b almayı azalttım ama öyle sizin kadar dikkat edemiyorum
yavaş yavaş azaltayım diyorum
ama dün yediklerimi yazayım...
sabah; 1 salatalık,1 domates, 1 kibrit kutusu beyaz peynir, küçücük 3 lokma diyebilirim kepek ekmek.
öğle; tandır gevreği yedim 2 tane
akşam; 1 kase tavuk suyu çorba, 4 dilim karpuz, 10 kiraz
Sarizcim, sende sadece durmuş kilo verme şanslısın, bende de keşke dursa sadece, regl döneminde 2 kiloya kadar kilo alıyorum. Biliyorsun bu dönemde vücut su kaybına önlem olarak hücrelere kadar su depolar. Ben bittiği son gün ve gecesi sık sık wc'ye giderim, ve ertesi sabah kalktığımda aynaya baktığımda dahi belli olur verdiğim kilolar. Hatta bir sabah tartıldığımda (bu diyete başladığımın ikinci ayı civarlarında) bir önceki gün ile kıyaslandığında 3 kilo biden verdiğimi görmüştüm. Banyoda öööööyle kalakaldığımı hatırlıyorum şaşkınlıktan. Bu günlerde çok normal canım. O yüzden ben bir hafta kala dahi tartılmamaya gayret ederim.
Aşkım, yumurtayı fazla yemenin sağlığa zararlı olduğuna dair kesin bir kanıt yok. Hatta son yapılan araştırmalar her gün yumurta yemenin çok daha yararlı olduğunu ispatladı. Bu konuda internetten taratırsan makaleler var. Bizim aile acayip yumurtacıdır. Ama her yiyeceğin farklı kişilerde farklı reaksiyon gösterdiği kanaatindeyim. O yüzden diyete başlamadan önce bir ufak kan testi yaptırıp, birkaç hafta sonra bir daha yaptırmak en sağlıklısı derim ben. Benim değerlerim öncekilerden çok daha iyi, yumurtayı neredeyse her gün yerim, birine ikisine bakmam. Ama yumurtayı ekmekle yediğimde bana olan oluyor. Hiç affetmez işte o zaman bünyem :)))) Karbonhidratla birlikte alınan protein en tehlikelisi, vücutta yağ depolayan, bu ikiliyi bir arada almak asıl. (Örnek kıymalı pide, bugün yemediğin mantı) Bence bi test yaptırıver sen bir an önce. Sonra çıkan sonuca göre vücudun nereye gidiyor hemen anlaşılır.
herkese merhaba.ben sabah sucuklu yumurta yedim.
öğle köfte fırında 2 küçük mantar 1 domates 1 biber
akşam tavuk
1 muz yedim canım çok çekti
toplam puan kaç oldu bilmiyorum sanırım 20 yi geçmedim
tekrar heveslendim gerçekten iştahım azaldı,ilk hafta domates salatalığa saldırmıştım.
inşallah bende 70 lere ineceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?