• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ah bi bilsemmm..sabahları 1 dilim ekmek yiyordum onu da bırakayım bari

başka bi diyet mi denesen canım acaba ya, hormonal bişey olabilirimi acaba, triodi az çalışan kilo veremez derler ya, öyle bişey olabilir mi:26:

birde 40'da dene bakalim insallah bu ise yarar. sende benim gibi zor veriyorsun su an kendi listeme baktim ilk 3 haftada bende 2.1 vermisim hemde kacamaksiz ondan sonra dietten koptum ben:19: sen sakin ayni hatayi yapma bu sadece dietin uzamasina neden oluyor

yaaa bu vagus için güzel bi haber o zaman, ilk iki hafta sudanda gidiyo ya, yeni gelen arkadaşlar ilk haftalar çok kilo veriyolar o yüzden, belkide siz sudan vermediniz

birde 40'da dene bakalim insallah bu ise yarar. sende benim gibi zor veriyorsun su an kendi listeme baktim ilk 3 haftada bende 2.1 vermisim hemde kacamaksiz ondan sonra dietten koptum ben:19: sen sakin ayni hatayi yapma bu sadece dietin uzamasina neden oluyor

sonra nasıl 10 kg verdin peri? bu diyetle mi?

ay iyi o zaman bende moralini bozdum diye üzülmüstüm:78:
ayyy yok ben az takıntılıyımmm öyle ulaşamayacağım hedefler koyarım çabalarımmm farkındayım yaniii:9::9:

bu arada canım sıkılsa bile saçımı başımı yola bilirsin :4::4::4:

aynen canim hic baska diete gecmedim ama detokslarin etkisi daha büyüktü ben bu dietle verdigim kilolari kacamak yaptigimda geri aldim bir ara dietten tamamen koptum o ara yine biraz kilo aldim derken 10 kg vermis durumdayim:26:

Canım biraz sabırlı olman lazım..Bazen vucud tepki gösterebiliyor, boyle orneklerini çok gördük burda ne yazık ki..KB degerini biraz düşür, ilk haftalar ben 30 u gecmiyordum mesela..Degişik yöntemler dene bence..Ama kesinlikle bırakma diyeti canım..Bozma moralini..

yaaa bu vagus için güzel bi haber o zaman, ilk iki hafta sudanda gidiyo ya, yeni gelen arkadaşlar ilk haftalar çok kilo veriyolar o yüzden, belkide siz sudan vermediniz

yalniz ben hangi diete baslarsam basliyayim 1 hafta önce yediklerime dikkat ederim kendimi hazirlarim daha dogrusu midemi:1: o zaman baskülde bayagi inme oluyor su kaybini o sekilde veriyorum cünkü yaptigim dietin etkisini tam görmek isterim ilk hafta cok vererek beni kandirmasina izin vermem:19:

ay daha bitmedi bak sana anlatim sabah aç karnına bir kaşık saf zeytin yağı arkasından soğan çayı hemen sonra bir kuru kaysı ve sıcak su arkasından kahvaltı kahvaltı sonrası sarımsak çayı arkasından ara öğünüm arkasından yeşil çay öğle yemeği ara öğün sonra papatya çayı akşam yemeği sonrasında sarımsak çayı bi saat sonra sogan çayı ve yatmadan önce tekrar zeytin yağı bi kaşıkcık:52::52::52:
canımsın bu kadar çok karıştırma istersen yazık ama sana ağız tadı falan kalmıycak sonra

tahin helvasimi:18: kb deposu:50:

evet tahin helvası :) ama çok mutlu oldum. istediğimi istediğim anda yedim tutmadım kendimi. yarın raporu verirken de hiç verememiş olacağımın farkındayım ama olsun geçen hafta nasılsa 2 kg vermiştim... artık zaten olan oldu. ama dışarda işim vardı çok hareket ettim belkide çoktan yakmışımdır... :)))

Merhaba arkadaslar,
Ben 80-89 Kilo Araligindakiler Birlikde Zayifliyor Topic'inden Gülcin.
1,5ay iciresinde 9.3kg verdim.
Yalniz bu aralar duruldu kilo vermem.
Arkadaslarim ise Kh diyeti yapmami önerdiler..
Sirf et yemem gerekiyormus galiba,
ama o kadar okumama ragmen kafam cooook karisti arkadaslar..
Sebze ve meyve yememek mi gerek, (SEKERDEN ZATEN UZAGIM, BIRAKTIM)
hep et yemek gerekmis nerdeyse.
Tabloyu gördüm, zayiflamak icin 50'yi gecmemek gerek.
Ama aklim coooooooooooooooook karisti..
Lütfen bana yardimci olur musunuz ?:44::44::44::44::44:

Hoşgeldin canım tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin arkadaşlar bilgi vermişler sanırım menünde çok güzel zaten sen disipline etmişsin kendini bundan sonra daha rahat olur.

iyi akşamlar kızlar inşallah yarın güzel sonuçlarla karşılarız günü :71::71:

[FONT=&quot]Metabolizmayı hızlandıran yiyecekler ve baharatlar;[/FONT]
[FONT=&quot]Kırmızı acı biber[/FONT]
[FONT=&quot]Turp[/FONT]
[FONT=&quot]hardal [/FONT]
[FONT=&quot]zencefil[/FONT]
[FONT=&quot]köri[/FONT]
[FONT=&quot]Tarçın[/FONT]
[FONT=&quot]Su dışında Bitki çayları, limonata, greyfurt suyu, ev yapımı Ice Tea metabolizmayı hızlandıran sağlıklı içeceklerdir.[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]

canımsın bu kadar çok karıştırma istersen yazık ama sana ağız tadı falan kalmıycak sonra
cnm bir şey olmaz dogal malzeme bunlar o yüzden problem yaratacağını sanmıyorum bir hafta denicem sonra işe yaramazsa normal düzenime girecem zaten:34::34:

aylincim yarın listeyi sen yapacaksın sanırım :)
ben şimdiden söyliyim,yarın vaktim olmayabilir
ben reglim o yüzden tartılmıcam :)) kesin fazla çıkar hiç moralimi bozmayayım
kilomu aynı olarak kalmış kabul edelim :)
öteki cuma inşallah :)

sofcum valla o kadar çaya inanıyorumki güzel sonuçlar gelecek :))
peki zeytinyağı ne iş yapıyor ? :)

gece iç organları temizliyormuş ve sabah akşam içildiğinde bağırsak sorununa iyi geliyormuş..:21::21:

Son düzenleme:
merhaba dolorincold, ben de dil peynirini çok yiyorum, bahçıvanın light dil peynirini alıyorum, kalorisini de biraz azaltmış oluyorum 100 gr da 224 kcal var, çantamdan eksik etmiyorum arada açlık hissedince tırtıklıyorum, ne kadar ince liflere ayırırsam o kadar oyalanıyorum, tuzu da az ödem olmuyor, afiyet olsuuun

cok sagol canım dıkkate aldıgın ıcın
bugun aradım taradımmm bahcıvan ın lıght dıl peynırı yokkkkkk yokkk yokkk :5: :5:
bende 3 farklı turunden aldım bırı mıgros dıl peynırı bırı sutas bırı de içim :1:

bugünkü menüm:

öglen 13 de:

cok cok az tavada yumurta catalladim

öglen 15 de:

tavada tavuk gügüsü sebzeli

aksam 19 da:

1 kabak, soganli salcali tavada yaptim
150gr yogurt ile yedim

1 saat yürüyüs

sen ozaman bana su sekilde kilo bildirimi yaparsan sevinirim:

HERKES ICIN GECERLI

baslangic kg:
simdiki kg:
verilen kg:
hedef kg:
boy:

bu sekilde herkes yarin bildirim yapsin ozaman saat 00 kadar... ondan sonra listeyi yapicam...
yeni olduugm icin kim bildirim yapmadi yapti bilemiyorum sadece bildirim yapanlari alicam listeye

Back
X