Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdiki çocuklar bi başka canım maşallah oğluna bende mümkün olduğunca uzak tutuyorum ama reklamlar falan çocukları çok cezbediyo anlatıyorum kızım onlar çok sağlıksız dişleri çürütüyo diyorum anlar gibi oluyo biraz soruyolar kızıma ikra şeker istermisin diye yok istemiyorum dişlerim çürüyo diyo :)) ama ardından yemek istiyo tabi raklamlarda dondurma görüyo anne soyle yemesin o yazın yenir yemesin şimdi yaz olucak bizde yiyeceğiz dimi anne hem o faydalı diyo şimdi nasıl vermiyelim bu çocuğa dimi :))
Benimde eşim Denizlili kayınvalidemler orda her gidişimizde bizde taze taze toplanıp geliriz herşeyleri .Bahçede de yetiştiriyor bizimkiler toplayıp taze taze yemesi çok güzel oluyor.
Burada ben Eskişehirliyim 4 yıldır Kastamonuda oturuyoruz iş dolayısıyla burdada var doğal şeylerde Denizli kadar çok değil bide soğuk memleket olduğuna geç çıkıyor hepsi.
semiluna ve aslıcım ne güzel doğal yiyeceklerden faydalanabiliyosunuz eşimin hayali inşallah bahçeli ev rabbim bizede nasip eder
evet canım ben malesef uzak tutmadım beslenme konusunda sonradan bilinçlendiğim için ama şimdi dediğin gibi market değilde en azından ev yapımı kek falan veriyorum, en azından katkı maddelerinden uzak tutalım, katkı maddeleri ilerde MS e bile yol açabiliyomuş, özellikle aspartam, falan sakızlarda bile var. İşin kötü tarafı çocuklarda da dondurma sorunsalı var, bizim ki büyüdü artık ya hemen cevabı yapıştırıyo yok içinde süt varmışta, protein kalsiyum varmışta neden yemesinmişte, tabii katkı maddelerini atlıyo![]()
evet canım çok haklısın, nedense kadınlar kb ye daha meyilli, açlık hissediyomusun diyorum hiç hissetmiyorum diyo, iyi ki bu diyeti keşfetmişiz, yoksa bilindik bir kibrit kutusu tarzı sıradan diyetleri yapması mümkün değildi:13:
semiluna ve aslıcım ne güzel doğal yiyeceklerden faydalanabiliyosunuz eşimin hayali inşallah bahçeli ev rabbim bizede nasip eder
evet canım aynen
evet zararlı diyolar ama markete gidince herşey unutuluyo tabii
ama bizim toplumda şeker çok pompalanıyo malesef, dini bayramımızın bile adı şeker bayramı yani düşün
ödül olarak hep çikolata, lolipop falan veriyoruz
eğlenceli toplantılarda, doğum günlerinde meşrubatlar pastalar tatlılar uşuşuyo, çocukluktan şekeri hep güzel anılarla hatırlıyoruz, o yüzden moralimiz bozulunca falan tatlı istiyoruz sanki tatlı bizi mutlu edecekmiş gibi, halbuki tam tersi...
senin kuzu kaç yaşında canım
inşallah büyüdükçe daha iyi anlarlar:13:
çok güzel canım ya, gerçi ben denizlili değilim bi sene bile olmadı buraya taşınalı, ama pazarları güzel oluyo zengin oluyo, bende daha önce boludaydım, pazara gidince bunalıma giriyodum valla hiçbişey olmuyodu, iyi taşınmışız diyorum yani:13:
Benim de kuzenim Boluda ve surekli gideriz Boluya..Hatta bu haftasonu da Boluya gidecegiz ve bence de boluda yaşamak cok zor..Seninki guzel bir degişim olmuş..Balık bile yok Boluda..Bir de çok soguk kışları..:)
aynen canım çocukluktan alıştırmamak gerek ben mümkün olduğunca az vermeye çalışıyorum yada en zararsızlarından ama gelen misafirler bile dolu dolu geliyo 5 getiriyolarsa birini veriyorum valla alıştılar bide benim tutumuma ablamlar falan dikkat ediyolar artık benim kızım 3 yaşına 1,5 ay kaldı teyzesi![]()
ay seninki daha bebişmiiiş, allah bağışlasın canım
tabii aile büyüklerinide tembihlemek gerekiyo en çok onlar getiriyo çünkü ıvır zıvır:13:
sağol canım bebiş ama bize göre okadar büyüdiki dün doğdu nezman geçti zmanlar ki geçmeyede devam ediyo şaşırıyoruz
Benim oglumda temmuzda 3 yaşında olucak..Yakınmış bizimkiler ben de inanamıyorum bu kadar büyüdügüne..Bu arada buyukler bişey getirince vermeyince de bozuluyorlar..Sanki biz sizi oyle buyutmedik filan gibi bir de acıklamaları var..Mesela benim kayınpeder inanılmaz şeker alıyor..Ben de vermeyince bozuluyor..Off neyse dertliyim bu konuda..Sonucta buyuklerimiz ama ne yedirecegime de ben karar veriyor olmak istiyorum..
Benim oglumda temmuzda 3 yaşında olucak..Yakınmış bizimkiler ben de inanamıyorum bu kadar büyüdügüne..Bu arada buyukler bişey getirince vermeyince de bozuluyorlar..Sanki biz sizi oyle buyutmedik filan gibi bir de acıklamaları var..Mesela benim kayınpeder inanılmaz şeker alıyor..Ben de vermeyince bozuluyor..Off neyse dertliyim bu konuda..Sonucta buyuklerimiz ama ne yedirecegime de ben karar veriyor olmak istiyorum..
Diyet nasil gidiyor kizlaaaarr!!
Pericim nerdesin sekerimm..Ama daha saat erken ancak kalkiyorsundur sen :)))
Bu arada ne cok birakan oldu suana kadar yaa..Kimler geldi kimler gecti...Gecmise bir baktim da hakikaten gecmisten kimse kalmadi..
Masalcim napti acaba onu merak ediyorum ben mesela..Cok da kilosu vardi ama cok da sikiliyordu rejimden..Arzu zaten ipleri kacirdi calismaktan hic vakti olmuyor..
Neyse ben de ayni duruma geliyordum neredeyse..Cok konusmadan onume bakayim :))
Oglen izgara kofteler pisiyor..Birazdan oturucam arada gelip yazayim dedim..
Diyet nasil gidiyor kizlaaaarr!!
Pericim nerdesin sekerimm..Ama daha saat erken ancak kalkiyorsundur sen :)))
Bu arada ne cok birakan oldu suana kadar yaa..Kimler geldi kimler gecti...Gecmise bir baktim da hakikaten gecmisten kimse kalmadi..
Masalcim napti acaba onu merak ediyorum ben mesela..Cok da kilosu vardi ama cok da sikiliyordu rejimden..Arzu zaten ipleri kacirdi calismaktan hic vakti olmuyor..
Neyse ben de ayni duruma geliyordum neredeyse..Cok konusmadan onume bakayim :))
Oglen izgara kofteler pisiyor..Birazdan oturucam arada gelip yazayim dedim..