Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

süpersin ya, komşun olmak istiyorum

Son düzenleme:

dondurma da beni çok düşündürüyor ben yazın her gün yerim normalde... bir porsiyonu 20 kb üstelik

süpersin ya, komşun olmak istiyorum

nerdesin canım

Ankara'nın tepesindeee, Beytepe'de oturuyorum. Komşu olmasak da gel bahçede oturur, kopardıklarımızı taze taze yeriz :) Taze demişken, taze soğanım da var valla hala :)

kızlar bende dodurmaya dayanamam hele magnum vazgeçilmezimdir yazın heşeyi 0 1 kb yiyip magnum yemeyi düşünüyorum şimdiden hayalini kuruyorum yada maraş usulu

çok iyi yapıyosun canım, hiç o tadlarla tanışmasalar bağımlı olmazlar değil mi
ben evliyim canım bahsetmiştim bide 1. sınıfa giden oğlum var

Ankara'nın tepesindeee, Beytepe'de oturuyorum. Komşu olmasak da gel bahçede oturur, kopardıklarımızı taze taze yeriz :) Taze demişken, taze soğanım da var valla hala :)

canım kızkardeşim ankarada okumuştu hep güzel sebze olmamasından yakınırdı, sen ne güzel çözmüşsün işi, süper ya, hele de o taze malzemelerle kahvaltı yapmak....

kızlar bu arada eşimide başlatmıştım ya rejime, iki haftada 4 kilo verdi, ve göbekten 5 cm inceldi, eşlerinize uygulamak isterseniz tavsiye ederim yani

menume ara öğün olarak elma ekledim 48 kb yaptı. sınıra gelecem ama olsun

hoşgeldin canım.
burası kalabalıklaştı mı son zamanlarda,bana mı öyle geliyo?
hayvansal gıdalar bizim için en zararsızları.
zaten listede her şey var.kolay gelsin şimdiden.ayrıca boy kilo vs.bilgilerini öğrenebilir miyiz?

çok iyi yapıyosun canım, hiç o tadlarla tanışmasalar bağımlı olmazlar değil mi
ben evliyim canım bahsetmiştim bide 1. sınıfa giden oğlum var

Allah bağışlasın..Valla atlamışım.. Ben de aynen korktugum obezite cocuklarda..ama bu kesinlikle bizim elimizde..

Allah bağışlasın..Valla atlamışım.. Ben de aynen korktugum obezite cocuklarda..ama bu kesinlikle bizim elimizde..

evet canım ben malesef uzak tutmadım beslenme konusunda sonradan bilinçlendiğim için ama şimdi dediğin gibi market değilde en azından ev yapımı kek falan veriyorum, en azından katkı maddelerinden uzak tutalım, katkı maddeleri ilerde MS e bile yol açabiliyomuş, özellikle aspartam, falan sakızlarda bile var. İşin kötü tarafı çocuklarda da dondurma sorunsalı var, bizim ki büyüdü artık ya hemen cevabı yapıştırıyo yok içinde süt varmışta, protein kalsiyum varmışta neden yemesinmişte, tabii katkı maddelerini atlıyo

Son düzenleme:
Semilunacım benim de kocaman bir ekili bahcem var..Aynı durumdayız desene..
Ben de hem kış başında ekiyorum hem de yazın başında..Özellikle ogluma dogal yedirebilmek icin çok guzel oluyor..
Kışın pazı, ıspanak,marul ,taze sogan,bal kabagı ekiyorum..Yazın ama cıvıl cıvıl oluyor..Domates salatalık patlıcan kabak biber yesilli ekiyorum..Cok keyifli onları toplayıp yemek..Eşimde çok meraklı onlarla ugrasmaya o yuzden ben de taze yemenin keyfini çıkartanlardanım..
Ben de istanbulda Kilyosa oturuyorum..Yani burası da tepe anlayacagınız :)))
Chesscim bu arada benim eşim de bu rejimle 8-9 kilo filan verdi..Yani benim kadar sıkı yapmasada evdeyken dikkat etmesi yetti ona..Erkekler biz gibi degil zaten cok kolay kilo veriyorlar..
O sabahları ve aksamları benim önüne koyduklarımı yedi işyerinde de ne çıktıysa az onlarda yedi..Haftasonu da daha dikkatli yaptı tabi evde oldugumuz icin..Ama cok faydasını gördük..
Bence erkekler icin cok uygun bir rejim bu cunku genel olarak erkekler et çok sever..

Benimde eşim Denizlili kayınvalidemler orda her gidişimizde bizde taze taze toplanıp geliriz herşeyleri .Bahçede de yetiştiriyor bizimkiler toplayıp taze taze yemesi çok güzel oluyor.

Burada ben Eskişehirliyim 4 yıldır Kastamonuda oturuyoruz iş dolayısıyla burdada var doğal şeylerde Denizli kadar çok değil bide soğuk memleket olduğuna geç çıkıyor hepsi.

şimdiki çocuklar bi başka canım maşallah oğluna bende mümkün olduğunca uzak tutuyorum ama reklamlar falan çocukları çok cezbediyo anlatıyorum kızım onlar çok sağlıksız dişleri çürütüyo diyorum anlar gibi oluyo biraz soruyolar kızıma ikra şeker istermisin diye yok istemiyorum dişlerim çürüyo diyo :)) ama ardından yemek istiyo tabi raklamlarda dondurma görüyo anne soyle yemesin o yazın yenir yemesin şimdi yaz olucak bizde yiyeceğiz dimi anne hem o faydalı diyo şimdi nasıl vermiyelim bu çocuğa dimi :))

aslıcımmmm aramıza hoşgeldiiinnnnnn bu iş sensiz olmazdı zaten

Canımmmsınnnn..Çok saol sekerimmmmm..Sen benli zamanları çok bilmesende eskiden surekli burdaydım..İnsalah da burdayım artık..Havalarda guzelleşiyormuş zatenn yupppiiiiiiiiiiiii

evet canım çok haklısın, nedense kadınlar kb ye daha meyilli, açlık hissediyomusun diyorum hiç hissetmiyorum diyo, iyi ki bu diyeti keşfetmişiz, yoksa bilindik bir kibrit kutusu tarzı sıradan diyetleri yapması mümkün değildi:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…