Ben yazın domates, salatalık, biber, patlıcan, nane, maydonoz, roka yetiştiriyorum bahçede. İki yıldır yaz gelince bunları almıyorum bile dışardan. Domatesim çok bol olduğu için bir kısmını kavanozluyorum biberle, bir kısmını tüm olarak donduruyorum. Tüm dondurduklarımı rendeleyip salata sosu da yapabiliyorum böylece. Hiç ilaç kullanmıyorum, bir tek yanmış koyun gübresi seriliyor baharda bahçeye.
ben denizlideyim canım, pazarda alışveriş ettiğim bi kaç köylü teyze var, teyze bana onuda al bunu al derken iki poşet otla eve geliyorum
daha yaz domatesi çıkmadı en çok domatesi özledim valla bazen alsamda tadı tuzu yok valla, gerçi domates çok iştah açıyo ama napiyim seviyorum, meyve yerinde tüketirim artık yazın bol bol
yazından en çok dondurma meselesi beni düşündürüyo ya, napıcaz, ben çok severim, şimdi herkes elinde dondurmayla gezcek dışarda
evde begonyanın tarifini denemeyi düşünüyorum ama dışarsı beni korkutuyo
dondurma da beni çok düşündürüyor ben yazın her gün yerim normalde... bir porsiyonu 20 kb üstelik
süpersin ya, komşun olmak istiyorum
nerdesin canım
sorma ya ben geçen yaz şu 500 g lık algidalardan hergün bi kap yiyodum ya
sıcak bir memleketin var..dondurma ben hiç sevmem ama otlarınızı anlatırken cidden bayaa kıskandım seni..Bana boyle degişik ot olsun sebze olsun resmen yazarken bile agzım sulanıyor..Allahtan bu konuda cok guzel bir ülkemiz var..Butun otlar kendimize ait..
Bence de dondurma olarak begonyanin tarifi guzel gorunuyor..Ben ogluma yapıyordum onu gecen yaz dondurma yerine..Ben de dondurma yemedigim icin sanırım oglumu da uzak tutuyorum..Ne kadar geç alışırsa o kadar iyi diye:)) Ben hiç çikolata gofret de vermem mesela, ama ev yapımı pasta kek filan yiyor tatlı olarak sadece..:)) Bişeylere dikkat etmek lazım..Herseye etmek mumkun degil de...Bu arada evli misin sende cocuk var mı?? Hic bahsetmedin cocugundan da haberim yok..Ya da kacırmısım..
Ankara'nın tepesindeee, Beytepe'de oturuyorum. Komşu olmasak da gel bahçede oturur, kopardıklarımızı taze taze yeriz :) Taze demişken, taze soğanım da var valla hala :)
kızlar gunaydın bu rejıme baslamayı dusunuyorum hatta bugun bu rejım ıcın alısverıs yapacagım ama calısan bırısıyım yanı elımın altında hazır bulunacak bıseyler olmalı işim geregı sureklı dısardayım
bana ne tavsıye edersınız markete gıdecem ne alayım ınanın hıc bı fıkrım yok salam mı sosıs mı ne alayım
bıde bekarım yemek yapmayı pek bılmıyorum
tavuk haşlama fln yazmıssınız ben nası yapıcam onlarııııııı lutfen yardımmm edınnn
çok iyi yapıyosun canım, hiç o tadlarla tanışmasalar bağımlı olmazlar değil mi
ben evliyim canım bahsetmiştim bide 1. sınıfa giden oğlum var
kızlar bende dodurmaya dayanamam hele magnum vazgeçilmezimdir yazın heşeyi 0 1 kb yiyip magnum yemeyi düşünüyorum şimdiden hayalini kuruyorum yada maraş usulu
Allah bağışlasın..Valla atlamışım.. Ben de aynen korktugum obezite cocuklarda..ama bu kesinlikle bizim elimizde..
ben denizlideyim canım, pazarda alışveriş ettiğim bi kaç köylü teyze var, teyze bana onuda al bunu al derken iki poşet otla eve geliyorum
daha yaz domatesi çıkmadı en çok domatesi özledim valla bazen alsamda tadı tuzu yok valla, gerçi domates çok iştah açıyo ama napiyim seviyorum, meyve yerinde tüketirim artık yazın bol bol
yazından en çok dondurma meselesi beni düşündürüyo ya, napıcaz, ben çok severim, şimdi herkes elinde dondurmayla gezcek dışarda
evde begonyanın tarifini denemeyi düşünüyorum ama dışarsı beni korkutuyo
evet canım ben malesef uzak tutmadım beslenme konusunda sonradan bilinçlendiğim için ama şimdi dediğin gibi market değilde en azından ev yapımı kek falan veriyorum, en azından katkı maddelerinden uzak tutalım, katkı maddeleri ilerde MS e bile yol açabiliyomuş, özellikle aspartam, falan sakızlarda bile var. İşin kötü tarafı çocuklarda da dondurma sorunsalı var, bizim ki büyüdü artık ya hemen cevabı yapıştırıyo yok içinde süt varmışta, protein kalsiyum varmışta neden yemesinmişte, tabii katkı maddelerini atlıyo
aslıcımmmm aramıza hoşgeldiiinnnnnnbu iş sensiz olmazdı zaten
Semilunacım benim de kocaman bir ekili bahcem var..Aynı durumdayız desene..
Ben de hem kış başında ekiyorum hem de yazın başında..Özellikle ogluma dogal yedirebilmek icin çok guzel oluyor..
Kışın pazı, ıspanak,marul ,taze sogan,bal kabagı ekiyorum..Yazın ama cıvıl cıvıl oluyor..Domates salatalık patlıcan kabak biber yesilli ekiyorum..Cok keyifli onları toplayıp yemek..Eşimde çok meraklı onlarla ugrasmaya o yuzden ben de taze yemenin keyfini çıkartanlardanım..
Ben de istanbulda Kilyosa oturuyorum..Yani burası da tepe anlayacagınız :)))
Chesscim bu arada benim eşim de bu rejimle 8-9 kilo filan verdi..Yani benim kadar sıkı yapmasada evdeyken dikkat etmesi yetti ona..Erkekler biz gibi degil zaten cok kolay kilo veriyorlar..
O sabahları ve aksamları benim önüne koyduklarımı yedi işyerinde de ne çıktıysa az onlarda yedi..Haftasonu da daha dikkatli yaptı tabi evde oldugumuz icin..Ama cok faydasını gördük..
Bence erkekler icin cok uygun bir rejim bu cunku genel olarak erkekler et çok sever..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?