• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

bu dieyete başladığımdan beri ilk defa kilo veremedim aksine bide 200 grm almışım.benim yapamayacağım bellidi zaten.

dur canım ya...
ben de dün daha fazla çıkıyordum baskülde.her gün hatta gün içinde bile çok farklı sonuçlar çıkıyo ortaya.vücudun su tutmuş olabilir regl öncesiyse.hemen yılmamak lazım.daha başındayız.sabır,sabır,sabır...

bence yarım kilo süper esra,:13::13: bizim kilolarımızda olanlar için, tebrik ederim:71::71:

evet canım.benim metobolizmam kaplumbağa hızında zaten.bide çok uzun süredir takılı kaldım bir türlü veremedim.detoks bile işe yaramadı.vüzudumun direnci kırılmaya başladı sanırım.
arkadalar kio eremeyenler üzülmesin.benim kilo çizelgemi bilseninz çoktan bırakırdınız diyeti.ama pes etmek yokk.yola devam.hepbirlikte başarcaz inşş.

günaydın kızlar

bende 600 gr vermişim daha fazla olabilirdi ama regli olduğum için normal sanırım

esracım rebrik ederim canım bu hafta kırdın zincirleri devamı gelir inşallah

cansude üzülme canım oyle hemen pes etmek yok yılmadan devam edicez

chescim kasmamaya devam canım sende verilecek kilo kalmadı zaten bu şekilde sağlıklı beslenmeyede alışıyo vucudumuz

veremeyen arkadaşlar üzümesinler durmak yok yola hızlı hızlı devam sonunda mutlu olan biz olucaz inşallah

merhaba arkadaşlar bende pzt 65 kilo ile başladım.Bu sabah 63 geldim ama ilk hafta olduğu için normaldir. önemli olan devamını getirmek senelerdir 60 kilonun altına inemedim.ama 2 kilo okadar farketti ki... simitten 3 cm gitti.

günaydın kızlar

bende 600 gr vermişim daha fazla olabilirdi ama regli olduğum için normal sanırım

esracım rebrik ederim canım bu hafta kırdın zincirleri devamı gelir inşallah

cansude üzülme canım oyle hemen pes etmek yok yılmadan devam edicez

chescim kasmamaya devam canım sende verilecek kilo kalmadı zaten bu şekilde sağlıklı beslenmeyede alışıyo vucudumuz

veremeyen arkadaşlar üzümesinler durmak yok yola hızlı hızlı devam sonunda mutlu olan biz olucaz inşallah

tebrik ederim canım, 600 çok güzel:13::13:

merhaba arkadaşlar bende pzt 65 kilo ile başladım.Bu sabah 63 geldim ama ilk hafta olduğu için normaldir. önemli olan devamını getirmek senelerdir 60 kilonun altına inemedim.ama 2 kilo okadar farketti ki... simitten 3 cm gitti.

2 kilo süper canım, tebrik ederim:13::13:

teşekkür ederim chess ama bende ilerde takılı kalacağımı biliyorum ilk kilolar kolay gidiyor .o yüzden haftaya spora başlıcam inş

tebrik ederim canım 2 kilo süper ilk hafta fazla kilo gitmesi normal ama inanılmaz bi motivasyon sağlıyo

chescim saol canım 600gr bile bana çok iyi yeterki gitsin kilolar

teşekkür ederim chess ama bende ilerde takılı kalacağımı biliyorum ilk kilolar kolay gidiyor .o yüzden haftaya spora başlıcam inş

olabilir canım ama bu takılmaları doğal bi süreç gibi düşünmek lazım yoksa takıldık diye vazgeçersek, hedefe hiç ulaşamayız ki, takılı aldığımız haftalarıda sağlıklı besleniyorum diye düşünmek lazım, :13::13:
sonuçta hedefe ulaşınca da diyet öncesi halimiz gibi beslenmicez zaten, ona bi hazırlık gibi düşün yani

Son düzenleme:
evet haklısın canım gerçekten çk iyi motivasyon oldu. özellile son biraydır sürekli bol gömlekler giyiyordum.göbişimi kapatmak için oldukça farketti.

bu dieyete başladığımdan beri ilk defa kilo veremedim aksine bide 200 grm almışım.benim yapamayacağım bellidi zaten.

umutsuzluğa kapılma canım bak ben bu hafta çok tozuttum geri alıyordum kiloları ani firen üstüne detoks 200 gr verdim bu hafta hiç sıkma canını ben yapıyorsam sen dünden yaparsın cnm:34:

arkadaşlar yaptığımız diyet aynı zamanda biz esağlıkta katıyo.ideal kilomuza uşatığımızda.proteini biraz aaltıp meyva ekleyerek.korumadönemimize devam edebiliriz.ama pilav makarna ekmek hep sınırlıyiyecekler arasında olmalı.tadımlık sadece))
kilo vermesekte en azından sağlıksız beslenmemiş oluyoruz.bu dabziim için bir artı

bana en mantıklı gelen diyetlerden biri bu. kilo almamın sebebi hep kontrolsüz tükettiğim karbonhidratlı yiyecekler olmuştur. bu diyetin benim için tek zor yanı her gün besinleri hesaplamak :56:

yarıma yakın simit,5 yeşil zeytin ve b.peynir yedim tenefüste.sabahla birlikte 25 ünite olmuştur sanırım.öğle arasında da yerim biraz.eve gidince köfte ve salata düşünüyorum.biraz gevşettim ilk zamanlara göre.esnettim diyelim ya da:1:
ilk hafta unlu gıda hiç tüketmemiştim ama onlara da ihtiyacımız var sonuçta.hem böyle fazla sıkılmıyorum diyetten.
regl sonrasını merakla bekliyorum.tabi önce regl olmam lazım:52:

günaydınlar

kilo veren arkadaşlar tebrik ederim :71:

Ben şu su tutma olayından etkilendim galiba kilo almışım 64 kiloyum yani geçen hafta verilen 400 gr hoop geri geldi .
Umarım su tutmadır benim sanırım şu detoksu yapmam lazım artık kaç kaç nereye kadar.

Yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz güzel kilo vermeler diliyorum.

bahsettiğin detoks nasıl bişey acaba ? :)

bahsettiğin detoks nasıl bişey acaba ? :)

cnm bizim ayda bir detoksumuz var üç türlü detoks var birincisi 2 lt ayran içine haşlanmış 4 yk yeşil mercimek 4yk bulgur 4 yk nohut koyuyorsun 2 gün tüketiyorsun ikinci detoks pirinçle sade haşlanmış pirinç baharat olabilir içinde her öğün bir çay bardağı yeniyor iki gün sürüyor favori detoks ise meyvesuyu detoksu muz ananas hariç tüm meyvelerden taze sıkılmış meyve suyu hazırlıyorsun acıktıkça içiyorsun iki günde 2 kilo veriyorsun ayda bir yapılıyor üçünden birini seçiyorsun :52::52:

ben de 7 günde 200 gr vermiş görünüyorum :53: hayret yaaahuuuuuuuuu
dün günü 50 kb ile kapattım,düne göre 100 gr artmış bugün,ne dolunaymış arkadaş yaaaaaaaaa :53:

regl olucam onun da etkisi var sanırım.neyse pes etmek yok :)

bu arada şimdi tvde dinledim,yarın dolunay var ya,pek sıvı almayın diyor,oruç da tutulabilir diyor

bi de kavgalardan,tartışmalardan uzak durmaya çalışın özellikle diyor
bi de enerjisi çok yüksek bir gün,bol bol dua edin,en çabuk yanıt alınabilecek bir gün diyor
konumuzla ilgisi yok ama extra paylaşayım dedim

Son düzenleme:
Back
X