motivasyona ihtiyacı olan arkidişler için söylüyorum.bu diyeti 1 hafta boyunca disiplinli bi şekilde yaptım ve 3 kilo verdim.daha öncede klasik bir şekilde yememe içmeme dikkat ederek 2 kilo vermiştim.kilo vermem durunca bu diyete başladım.yani arada vücüdü şaşırtmak lazım.1 hafta yapabildim sonra zaten çok fazlam yok diye bıraktım.ve 2 haftadır önüme geleni yiyorum.işin en güzel yani hala kilo almadım.ama yinede kesin bi şekilde söylüyorum.uzun süre yapmayın ara verin.çok şeyden eksik kalıyo çünkü vücut.mesela meyve.sağlıklı olduğunu düşünmesemde 1 yada 2 haftalık yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum
GÜZELİM BENCE 50 YE TAMAMLA VÜCUDU BİRDEN ALIŞTIRMA..HATTA 50-60 ARASI BİLE KİLO VERİLEBİLİYORMUŞ CANIM,YİNEDE SEN BİLİRSİN....kaydirigubbakcemile5selam kızlar hoşgeldiniz bende 40-50 puan arasında gidip geliyorum.umarım başarılı oluruz.ben bugün sabah=1 dilim tost ekmeği+peynir+yeşil zeytin 5 tane=10puan
öğle=haşlama tavuk+1 çaykaşığı puding+yarım çay bardağı ayran=5 puan
arada=2 tane turp+5 fıstık=3 puan
ŞİMDİLİK TOPLAM=18 daha sonrada şunları yicem;
akşama=ton balığı+salata=6 puan
arada=1 meyve=16 puan
GÜNÜ 40 PUANLA KAPATIYORUM:)sositososito
güzelim bendeki listede bitter: 24ya arkadaşlar listede bitter çikolata için iki değer vermiş hangisi doğru ya kafam karıştı 100 gram kaç puan acaba
bu diyet listesinde 20 gr tostun puanı 8 yazılmış ancak tost iki dilim ekmekten yapılıyor yani 24 puan olması gerekmez mi? hatta içinde peynir de var, 1 puan da onu saymak lazım. kafam karıştıbilen biri açıklayabilir mi? bu sabah yedim tostu ama nedense puanı 8 gibi düşünemedim.
güzelim bendeki listede bitter: 24
sütlü:55 herhalde bir yanlışlık olmuş aynı geçmiş...kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?