Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok tasarruflusun canım ben bir kerede yedim vallahi 40 gr. bitteri,ama gözümde midemde doydu....:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3tamam canım saol.o zaman yarım paket yani 40 gr bitter yaklaşık 10 puan eder.e süpeeeeeeer.tatlı krizim tutuyo bu aralar.yarım paket bitter de 6 tabletcik var.yani 1 tablet atsan ağzına yavaş yavaş emsen en fazla 2 puan.tatlı krizini bastırır.her öğünden sonra bir tablet atsan ağzına toplamda 20 gr bitter yemiş olurum ki o da 5 puan eder:):sm_cool:
:mymeka:bugün 5, günüm fakat kendimde bi kilo kaybı hissetmiyorum va ayrıca cildimde biraz bozukluk oluştu çok hafif bugün o yüzden biraz kaçırdım 55 falan oldu yani puanım bakliyorum kaldı 2 gün bakalım ne olacak ha birde bu yöntemler verilen kilolar geri alınıyormuş diyorlar bilen varmı yada nasıl gitti siz katılanların sonuçları az bilgi verin yawwwww
birde bitter konusunda kafam karıştı. listede iki ayrı puan var. hangisi doğru acaba? belki çok tatlı istediğimde yiyebilirim ben de ama iki puan olunca farklı farklı, yemedim hiç.