- 8 Ekim 2008
- 654
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar yazmayım dedım duramadım yanı.. kızlar lutfen bıraz gercekcı olun lutfen. mesela '' ıkı gundur bu dıyetı yapıyorum 700 gr vermısım...'' ya da '' bugun benden 200 gr gıttı...'' falan gıbı cumleler kuruyorsunuz. kızlar lutfen yaa afedersınız bır lavaboya gıtsenız bıle zaten 100- 200 gr gıbı bır dusme olur kılonuzda.. yada bugun wc ye cıkmadıysanız neredeyse 1000 gr fazla cıkabılırsınız.. lutfen rıca edıyorum bıraz gercekcı olun.. hanı bırhafta yada 10 gun gıbı bır sure gecer, soyle belırgın bır azalma olur bunu anlarım. lutfen bunu yapmayın kendınıze. sızın hevesınızı kırmak falan degıl amacım lutfen yanlıs anlamayın.. kendınızı kandırıp sonra husrana ugramanızdan korkuyorum. bılıyorum bu benım gıbı sızı de cok uzecek... umarım benı yanlıs anlamadınız.. bende sızın gıbı su ıgrenc fazlalıklardan kurtulmak ıstıyorum bende sızdenım yanı.. hepınıze saglıklı gunler..
kızlar ben bu hafta yapamadım malesef tam hakkıyla pzt tam gaz devam etçem inşallah
mevlit kandiliniz mübarek olsun
dünya kadınlar gününüz kutlu olsun.
arkadaşlar 3 gün zorlamadan sonra bozdum biraz önce diyetihihoyyyt ben yine yürüyüşe devam kusuruma bakmayın ne olur belki haftaya yada sonrasında başlarım tekrar. kendimde o iradeyi bulursam yani beni listeden çıkarabilirsiniz öptüm hepinizia.s.
selam kızlar bende bugün başladım sabah 1 dilim ekmek 12p,1 tane yeşil zeytin 1p,bpeynir 1p,salam 1p,yumurta 0p yedim oldu 15 puan hadi hayırlı olsun
allah iyiliğini versin sempatiğim evet pazt. yaklaştı herkes kaçtı sırnaşık şey
oyle ama
gerci bu bir kanit olcak cunku bu diyete baslayanlr listeye bakicak ona gore baslicak,
belkide cikmalari en iyisi
senin gibi alanlari gorseler baslmazlar bile:roflol::roflol:
senağlama ama ben başlamadımki bu diyete sana inat bu hafta verecem hıh lülülülülülü mirmirmirmir
kıslar sabah dayanamayaıp tartıldım regli günüme az kalmasına rağmen 67 kg 65 .800. olmuşum çok mutluyum ..daha diyetin üçüncü günündeyim bu arada...