Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ya sen 1,5 ayda 15 kg verdim diyosun bi zahmet harfiyen naptını yazsan.bende bi sorun vra kesin eksik bi kaç tahtam var.senelerdir 7 ile 15 arası değişir vermem gerken kilo da ben bi türlü veremedimakannehir

Canım öncelikle şunu söylemek istiyorumben o ana kadar daha önce hiç diyete girmemiştim 14 kilo verdiqim ilk diyetimdi dediqim gibi ben o zamanlar karbon yada kalor gibi hesapları bilmediqim için kend,me göre bir liste yaptım ekmeqim falan farklı deqildi beyaz ekmek yedim sabahları 1 dilim yedim öqlrn ve akşam öyle et falan pek yiyemedim sebze türü yedim ama yanında makarna yada pilav ne varsa 2 yemek kaşıqı yedim etli bişyeler varsa pilavın yanına alıp yedim yani karbon ve pqrıtein yanyana gelmiş ben tabi o zamanlar bilmiyordum tatlı yaptıysam korkmadan 1 dilim yedim onunda kilo yaptıqını bilmiyordum mesela misafirliqe gittim yada bana biri geldi tabaqımdaki 1 dilim böreqimi yada poçamı yedim salatamı yedim (makarna salatası, pirinç salatası, patates salatası yada kısır )ne varsa ayırt etmeden yadim yine tatlı türü ne varsa kekte dahil olmak üzere yedim yani toplamda 3 parça yemiş oldum tabaktan tatlı tuzlu ve salata.. o zamanlar pet şişe alışkanlıqım yoktu mutfaqa gidip gidip bardakla su içerdim 8 bardaqı mutlaka tamamladım ve gunde yarım saatten 1.5 saat 3 defa evde kendi bildiqim hareketlerle sabah öqlen ve akşam spor yaptım herkes bir hafta içinde sen kilomu verdin falan demeye başaldı hoşuma gidiyordu ve bu durum beni motive ediyordu 1.5 ayda 14 kilo verdim 78den 64 e indim.. hiç unutmam birgün dışarı çıkmıştım ben kapalı bir hanımım ve dışarda pardesü giyerim annemlerin skaqına girerken köşede bir bakkal vardı onun yan tarafındada kıyefet satan bir yer vitrinde bişeyler bakıyordum dışardan.. bakkal cebrail abi bana dediki bacım sen ne kadar çok kilo vermişsin..şok olmuştum açıkçası dışarda bana bu kadar dikkat ettiklerini hiç düşünmemiştim sonra rahatsızlandım başka sorunlarda oldu 1 sene kilo almadım sonrasında üzüntüler dertler problemler beni hep mutfaqa götürdü ve ben ne olduqunu anlamadan 90 kiloyu buldum ama şimdi daha bilinçli bi diyet yapıyorum ve aslında ben buna diyet demiyorum olması gereken beslenme şekli bence.. ama hala anlamadıqım bişey var ben normalde karbon almadıqım günler kilo veriyorum bu arada gunluk tartılıyorum ama ogün börek poça yediysem ertesi gun daha çok kilo vermiş oluyorum bunun neden kaynaklandıqını bilmiyorum ama yinede zararlı diye mecbur kalamdan yemiyorum o zamanlar 14 kilo verdim ama şu andada 80den 78.8 düştüm nerdeyse 12 kilo olucak (bu arada hepmizin mübarek ramazan-ı şerif ayımız mübarek olsun arkadaşlar )..

kilom 96,9 yine kg almisim! olamaz olmamali cok üzgünüm!
ümidimi kaybediyorum ben ya. offfffffff

sena birde ben anlasam hatta dün yazdim yediklerimi
acaba bu diyet benim bünyeme uygun degilmi? anlamiyorumki. iki aydir yapiyorum 4kilo verdim sadece
normal degil bu :KK43:

sena birde ben anlasam hatta dün yazdim yediklerimi
acaba bu diyet benim bünyeme uygun degilmi? anlamiyorumki. iki aydir yapiyorum 4kilo verdim sadece
normal degil bu :KK43:

peki daha önce denediqin ve daha çok kilo verdiqin başka bir diyet varmı canım

ben bu kb diyetden evvel 6ögün diyetni yapiyodum haftada 1 tartiliyoduk topikde onunla yaklasik 12 kg filan verdim
sonra bu diyetegecis yaptim iki ay olduolucak 3 4 kg filan anca
ve su iciyorum düsün hic su icmem ben aslinda 12 kgda susuz verdim
harfiyen uyuyorum selinin dediklerine beni yönetiyo bu diyetde bakalim ne dicek kesin yine bi hata yapmisimdir selinim aciklar bana
yilmicam sena istemiyorum dün görümcem takti bana kafayi begenidi sordu sordu durdu
begendi beni yani düsün dahada vermek istiyorum :KK43: offf cok karisik aklim

ben bu kb diyetden evvel 6ögün diyetni yapiyodum haftada 1 tartiliyoduk topikde onunla yaklasik 12 kg filan verdim
sonra bu diyetegecis yaptim iki ay olduolucak 3 4 kg filan anca
ve su iciyorum düsün hic su icmem ben aslinda 12 kgda susuz verdim
harfiyen uyuyorum selinin dediklerine beni yönetiyo bu diyetde bakalim ne dicek kesin yine bi hata yapmisimdir selinim aciklar bana
yilmicam sena istemiyorum dün görümcem takti bana kafayi begenidi sordu sordu durdu
begendi beni yani düsün dahada vermek istiyorum :KK43: offf cok karisik aklim

canım bnm mesela bir önceki yaptıqım 14 kilo verdiqim diyette pilav makarna çorbalar hepsinden yiyordum börekte yedim haftada 1-2 defa ama bir dilim buna raqmen çok kilo verdim acaba bütün besinlerden alarakmı kilo veriliyor ayrıca karbon diyeti yaparkende seline söyledim eqer ben ogün börek poça gibi bişeyler yediysem daha fazla kilo veriyorum yemediqim gün 200 qr verdiysem börek türü bişey yediqimde 800 bazen 1 kilo veriyorum bu mantıqıda ben çözemedim ayrıca ilk yaptıqım diyette tatlıda yiyordum ama bir dilim en fazla..belki böyle bişey denesen daha farklı olur mesela gunde 1-2 kaşık pilav yanına sebze yemeqi hergün 1 kase çorba yine ekmeklerini sabah yersin bir dene istersen 1 hafta kadar çünkü bu diyette sen herşeyi denedin birde böyle dene yine selininde fikrini al sonuçta o bu konuda çok bilgili canım..

seline sormadan birsey yapmam aslinda bu bes günü daha yapicam sonra bakicaz sonucunu merak ediyorum hem selin icinde bir tecrübe olur anliyomusun.

ben sevdim aslinda bu kb diyetini valla ama ne biliym acaba kafadan mi hazir degilim diyoya selin inanmak lazim diye anam anlamadimki ben ya

seline sormadan birsey yapmam aslinda bu bes günü daha yapicam sonra bakicaz sonucunu merak ediyorum hem selin icinde bir tecrübe olur anliyomusun.

ben sevdim aslinda bu kb diyetini valla ama ne biliym acaba kafadan mi hazir degilim diyoya selin inanmak lazim diye anam anlamadimki ben ya

6 öqün diyetinde neler yedin pilav makarma meyve yada tatlı varmıydı

pilav yoktu kesinlikle
makarnaya sadece haslayip yagsiz salata ile yerdim
tatli desen hemen hemen hic belki sabah kahvaltasinda 1cay kasik recel. ve sifir su tüketiyodum.
patateside sadece sebzeyle yerdim
sonucda yine karbonla proteini karistirmazdim ben hic
meyveda ara ara yerdim

pilav yoktu kesinlikle
makarnaya sadece haslayip yagsiz salata ile yerdim
tatli desen hemen hemen hic belki sabah kahvaltasinda 1cay kasik recel. ve sifir su tüketiyodum.
patateside sadece sebzeyle yerdim
sonucda yine karbonla proteini karistirmazdim ben hic
meyveda ara ara yerdim

sonuçta bizim şu an kesinlikle yemediqimiz şeyleri sen azda olsa yemişsin ve kilo vermişsin bende bir önceki diyetimde az ama herşeyden yemiştim çok çabalıyorsun buna raqmen hergün kilo aldım diyorsun ben bu durumda eski diyetime dönerdim tabi bu senin kararın selin gelmek üzeredir sana gerekli tavsiyeleri verir sen yinede pozitif düşün cnm

haklisin evet cok az yedim kb ama veriyodum
selin gelsin güzelce bi aciklasin selini cok sevdim burayi sizi cok sevdim burdan kopmak istemiyorum sena

haklisin evet cok az yedim kb ama veriyodum
selin gelsin güzelce bi aciklasin selini cok sevdim burayi sizi cok sevdim burdan kopmak istemiyorum sena

eski diyetine dönmen buradan kopman anlamına gelmezki cnm yine aramızda olursun önemli olan bu diyeti yapman deqil kilo vermen..bu diyeti yapmayan topiqe giremez diye birşey yok ayrıca topiqin anahtarı bende ben alırım seni içeria.s

off senacim offf cok üzgünüm cok :KK43:((((
anlatz anlatamam birde kabizim form cayida icmek istemiyorum aliskanlik yapiyo tembellikde yapiyo
vard

günaydin herkese,

hayirli ve saglikli ramazanlar diliyorum herkese....bugün ilk gün bakalim nasil gececek....

suzan abla bende üzüldüm simdi hic kilo verememene. Acaba 5 günün sonundami birden hoop diye mi gidecek? :uhm:
bakalim selin abla ne diyor bu duruma.....bende gecen hafta bi kilo artida gösteriyordum ama regl dönemimdeydim bakalim bu cumayi sabirsizlikla bekliyorum...yine artida gösterirse yada ayni olursa cok moralim bozulur

X