Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

herkese ii geceler.hayırlı kandiller.ALLAH hakkınız daki hayırlı bütün dualarınızı kabul etsin inş.

şimdi bişi sorcam kısa ve öz lütfen sizde kısa ve öz cvp veriniz:KK1:önemli olan karbonla proteini aynı öğünde almamak mı veya aynı gün mü almamak.

ayni ögünde almamak canim

ay öylemi
nezaman gidiyordun
ben haftaya cumartesi düsseldorf dan ucuyorum

valla ben hamur isleri yemicemmm. banane yemicemmmmmmmm
bol salata lahana semizotu izgaraa felan filan ins

schaumküsse bildigimiz dickmann cikti :))
canim bunlarin köpügü yumurtadan olusuyor ondan sekersiz cikmistir..
dogru olabilir dedigin...

aylin 17sinde yola cikiyoruz, arabayla gidicez istanbula...
ayni günde gidiyoruz... sen nereye gidiyorsun peki?

insallah :)) bide bizde su adet var, disarda tatli olsun adana lahmacun olsun yemeyi
cok severiz... bol yürüyüs lazim bize.. bide denize gideceksen bol bol yüzmek lazim :eek:

günaydın selincim günaydın arkadaşlar tatilimi bölüp kızımın sbs ve yerleştirmesi için geldik birazdan tekrar yola çıkıcaz 1 hafta yokum ancak 225 e kadar okuyabildim gelince tamamlarım nasılsınız kızlar hepinizi çok özledim ben diyetimi 4/4 lük yapamadım ama genelde hep dikkat ettim ve oralarda tartılmadım evdeki baskülle farklıdır diye dün geldiqime tartıldım ve reql günümdeydim toplam 5 kilo gitmiş çok sevindim eqer dediqiniz gibi reql döneminde 2 kilo fazla tartıyorsa 7 kilo falan vermişim bu süper bişey ve evet ben ekmek ve bakliyatı kestim vücudum çok sıkılaştı sabırsızlıkla haftaya eve dönüp bütün hızıyla k. diyetine sizlerle beraber devam etmek istiyorum hepinize selamlar görüşürüz kızlar (bu arada kızım 3.63 almış sbs den bakırköy saqlık istiyordu giremicek sanırım 4.27 istiyorlar çok üzüldüm)...

Evet ben de bırakmıyorum çok sevdim bu şekilde beslenmeyi,
öyle hafif hissediyorum ki kendimi, en azından nasıl beslenmem gerektiğini,
karbonhidrat ile proteini aynı anda yememem gerektiğini öğrendim
çok ta mutluyumm.....

Günaydın canım,

ya bişrey soracağım hani karbonhidrat ile proteini yan yana yemeğin diyorsunuz ya, o zaman ben akşam kabak ve tauvuğu yan yana yemeğim mi ????? senağlama

sebze ve et yanyana yiyebilirsin

et tavuk balik bunlari patates makarna pirincle beraber yiyemezsin

selincim mutlaka listeyi yaz emi canim.... hemsenin erken tatile cikmana üzüldüm ya daha ihtiyacimiz vardi sana neyse saglik olsun güzelim dün yine resmine baktim valla hayretler icersindeyim kendimi hayal ettim :) bende olucam bende kilo vericem yeni yila 7lerlel girecem insallah.

Günaydın canım,

ya bişrey soracağım hani karbonhidrat ile proteini yan yana yemeğin diyorsunuz ya, o zaman ben akşam kabak ve tauvuğu yan yana yemeğim mi ????? senağlama

Günaydınlar...
Canım sutem cevaplamış zaten;

Sutem sen nerelisin canım, eşin kırşehirliymiş hemşeriyiz yani
iş nedeniyle konyadayız fakat bu ay sonu da buradan ayrılıyoruz artık.

selincim mutlaka listeyi yaz emi canim.... hemsenin erken tatile cikmana üzüldüm ya daha ihtiyacimiz vardi sana neyse saglik olsun güzelim dün yine resmine baktim valla hayretler icersindeyim kendimi hayal ettim :) bende olucam bende kilo vericem yeni yila 7lerlel girecem insallah.

Çok teşekkürler canım :) bir sebze delisi olarak beklediğim cevapta buydu :):lepi:

schaumküsse bildigimiz dickmann cikti :))
canim bunlarin köpügü yumurtadan olusuyor ondan sekersiz cikmistir..
dogru olabilir dedigin...

aylin 17sinde yola cikiyoruz, arabayla gidicez istanbula...
ayni günde gidiyoruz... sen nereye gidiyorsun peki?

insallah :)) bide bizde su adet var, disarda tatli olsun adana lahmacun olsun yemeyi
cok severiz... bol yürüyüs lazim bize.. bide denize gideceksen bol bol yüzmek lazim :eek:

ayni gün gidiyoruz negüzell
ben istanbul gaziosmanpasa bayrampasa ya gidiyorum canim
4 gün sonrada canakkaleye gecicem... altinoluk da denize girecem ins temmuzun sonunda,... regl gelmezse tabi..

kizlar ben her cuma tartiliyordummm

bu haftada 900gr gitmis 87,5 olmusum mutluyummm

Kızlar, bu akşam yola çıkıyorum inşallah. Ağustos'un ilk haftası Pazartesi günü tekrar dönerim Allah kısmet ederse. Dün akşam söz verdiğim, neyi neyin yanında yemememiz gerektiği konulu listeyi ancak şimdi yazmak fırsatı buldum, geciktiği için özür dilerim. Yazdığım listeyi yazıcıdan imkanı olan döktürürse her zaman yanlarında olur ve problem yaşamazlar diye düşünüyorum. Bu olayı bir diyetmiş gibi düşünmezseniz daha az strese girer, daha az acıkırsınız gibime geliyor.

YASAKLAR:
Şeker ve içinde şeker olan herşey (Beyaz şeker, kahverengi şeker, pasta, çikolata, bisküvi, kraker, reçeller, bal, yaş ve kuru pastalar, helvalar, cola, gazoz, hazır meyve suları, içeriğinde şeker olan tüm içecekler),

Beyaz un ve içinde beyaz un bulunan herşey (Beyaz undan yapılmış ekmek, sandviç, tost, börekler, puaçalar, makarnalar, şehriyeler, yaş ve kuru pastalar, kremalar, içine beyaz un katılmış çorbalar vs.)

Beyaz pirinç, patates, sarı bulgur, mercimek, nohut, kuru fasulye, bezelye, barbunya, mısır.

Gi değeri yüksek yasaklı diğer gıdalar: (Kavun, karpuz, kuru üzüm, pişmiş havuç, muz)

SINIRLI YENMESİ GEREKEN GIDALAR:

Tüm meyveler ve meyve suları, içinde meyve bulunan şekersiz marmelatlar, şekersiz hazır meyve suları, (Bütün meyveler yanında başka hiçbir gıda alınmadan tek başına yemeklerden yarım saat önce ya da 3 saat sonra yenecek),
Basmati pirinç, kahverengi pirinç, kepekli pirinç ve yabani pirinç, kahverengi doğal bulgur (haftada bir ya da en fazla iki öğünde az miktarda),
Tam buğday, tam çavdar ya da denge light ekmek (Sadece kahvaltılarda, vermek istenen kiloya göre doğru orantılı),

YENİLEBİLECEKLER

Tam buğday, tam çavdar ya da denge light ekmek ile yenebilecek besinler:

Belirli miktarda zeytin (4-5 adet), çiğ sebzeler ve yeşillikler (domates, salatalık, kuru soğan, yeşil biber, maydanoz, tere, roka, yeşil soğan vs., az yağlı pişmiş sebzeler ve az yağlı veya yağsız süt ürünleri.

Et ve et ürünleri ile yenilebilecek besinler: (Tavuk, kırmızı et, balık, sosis, salam, sucuk, karbonhidrat oranı düşük veya 0 olanlar tercih edilecek)

Çiğ sebze ve yeşillikler (domates, salatalık, soğan, yeşil biber, maydanoz, marul, tere, tüm salata malzemeleri (mısır hariç),
Pişirilmiş sebzeler (ıspanak, lahana, brokoli, yeşil fasulye, patlıcan, bamya, kabak vs. (bir-iki yemek kaşığı zeytinyağı ile pişirilılmış) ,
Süt ve süt ürünleri (Süt, yoğurt, ayran, peynir vs.)

BİR ARADA YENİLMEYECEKLER:

Tam buğday, tam çavdar ya da denge light ekmek ile yenilmemesi gerekenler:
Haşlama ya da sahanda yumurta, sucuk, salam, sosis, tüm et ürünleri, yağlı peynirler, çok fazla zeytin, yağ oranı fazla olan tüm yemekler.

Et ve et ürünleri ile aynı anda yenilmemesi gerekenler:
Her çeşit şeker, her çeşit ekmek, her çeşit pirinç, her çeşit bulgur, makarna, bütün unlu ve şekerli gıdalar, patates, tüm baklagiller, tüm meyveler.

Umarım atladığım, unuttuğum birşey olmamıştır. Günde 2 ila 2,5 litre suyunu içerek bu şekilde beslenen herkes ama herkes muhakkak kilo verir arkadaşlar, daha önceki beslenme tarzına göre ve bazı gıdalara olan duyarlılık değişkenliklerine göre az veren de olabilir çok veren de.
Daha çok vermek isteyenler, daha önce de yazdığım gibi et ürünlerine ağırlık verip toplam puanı düşürmek zorundalar. Ben daha da çok kilo vereceğim diyenler de muhakkak günde en az 1 saat ağır olmayan spor yapmalı ve psikolojik olarak kilo vereceğine tamamen inanıp en az haftada sadece bir kere tartılmalıdırlar.

Kızlar, bu akşam yola çıkıyorum inşallah. Ağustos'un ilk haftası Pazartesi günü tekrar dönerim Allah kısmet ederse. Dün akşam söz verdiğim, neyi neyin yanında yemememiz gerektiği konulu listeyi ancak şimdi yazmak fırsatı buldum, geciktiği için özür dilerim. Yazdığım listeyi yazıcıdan imkanı olan döktürürse her zaman yanlarında olur ve problem yaşamazlar diye düşünüyorum. Bu olayı bir diyetmiş gibi düşünmezseniz daha az strese girer, daha az acıkırsınız gibime geliyor.

YASAKLAR:
Şeker ve içinde şeker olan herşey (Beyaz şeker, kahverengi şeker, pasta, çikolata, bisküvi, kraker, reçeller, bal, yaş ve kuru pastalar, helvalar, cola, gazoz, hazır meyve suları, içeriğinde şeker olan tüm içecekler),

Beyaz un ve içinde beyaz un bulunan herşey (Beyaz undan yapılmış ekmek, sandviç, tost, börekler, puaçalar, makarnalar, şehriyeler, yaş ve kuru pastalar, kremalar, içine beyaz un katılmış çorbalar vs.)

Beyaz pirinç, patates, sarı bulgur, mercimek, nohut, kuru fasulye, bezelye, barbunya, mısır.

Gi değeri yüksek yasaklı diğer gıdalar: (Kavun, karpuz, kuru üzüm, pişmiş havuç, muz)

SINIRLI YENMESı GEREKEN GIDALAR:

Tüm meyveler ve meyve suları, içinde meyve bulunan şekersiz marmelatlar, şekersiz hazır meyve suları, (Bütün meyveler yanında başka hiçbir gıda alınmadan tek başına yemeklerden yarım saat önce ya da 3 saat sonra yenecek),
Basmati pirinç, kahverengi pirinç, kepekli pirinç ve yabani pirinç, kahverengi doğal bulgur (haftada bir ya da en fazla iki öğünde az miktarda),
Tam buğday, tam çavdar ya da denge light ekmek (Sadece kahvaltılarda, vermek istenen kiloya göre doğru orantılı),

YENıLEBıLECEKLER

Belirli miktarda zeytin (4-5 adet), çiğ sebzeler ve yeşillikler (domates, salatalık, kuru soğan, yeşil biber, maydanoz, tere, roka, yeşil soğan vs., az yağlı pişmiş sebzeler ve az yağlı veya yağsız süt ürünleri.

Et ve et ürünleri ile yenilebilecek besinler: (Tavuk, kırmızı et, balık, sosis, salam, sucuk, karbonhidrat oranı düşük veya 0 olanlar tercih edilecek)

Çiğ sebze ve yeşillikler (domates, salatalık, soğan, yeşil biber, maydanoz, marul, tere, tüm salata malzemeleri (mısır hariç),
Pişirilmiş sebzeler (ıspanak, lahana, brokoli, yeşil fasulye, patlıcan, bamya, kabak vs. (bir-iki yemek kaşığı zeytinyağı ile pişirilılmış) ,

BıR ARADA YENıLMEYECEKLER:

Haşlama ya da sahanda yumurta, sucuk, salam, sosis, tüm et ürünleri, yağlı peynirler, çok fazla zeytin, yağ oranı fazla olan tüm yemekler.

Her çeşit şeker, her çeşit ekmek, her çeşit pirinç, her çeşit bulgur, makarna, bütün unlu ve şekerli gıdalar, patates, tüm baklagiller, tüm meyveler.

Umarım atladığım, unuttuğum birşey olmamıştır. Günde 2 ila 2,5 litre suyunu içerek bu şekilde beslenen herkes ama herkes muhakkak kilo verir arkadaşlar, daha önceki beslenme tarzına göre ve bazı gıdalara olan duyarlılık değişkenliklerine göre az veren de olabilir çok veren de.
Daha çok vermek isteyenler, daha önce de yazdığım gibi et ürünlerine ağırlık verip toplam puanı düşürmek zorundalar. Ben daha da çok kilo vereceğim diyenler de muhakkak günde en az 1 saat ağır olmayan spor yapmalı ve psikolojik olarak kilo vereceğine tamamen inanıp en az haftada sadece bir kere tartılmalıdırlar.

yani uzun lafin kisasi ARTIK KARBONHIDRAT VE PROTEINI AYIRT EDEBILDIGIMIZ HALDE IKISINI AYNI ÖGÜNDE KARISTIRMICAZ ARKADASLAR

ellerine saglik ablam

900gr vermisim bir haftada... tartilmamak hakketen iyi geliyor

iyi tatiller ablamm

YASAKLAR:

SINIRLI YENMESİ GEREKEN GIDALAR:

YENİLEBİLECEKLER

BİR ARADA YENİLMEYECEKLER:

Canım sana iyi yolculuklar ve listen süper çok teşekkürler

ben hep yanlis beslenmisim ozaman ya :KK43: tüh

ekmekle yumurta yedim haslanmis tavada suculu yede ye ettim :KK43:( ne kadar salakmisim ya

ben sivasliyim canim ay kim sorduydu hatirliyamadim :)

Son düzenleme:
selincim iyi tatiller canım, bol bol eğlenmen dinlenmen dileğiyle...

Sağol İzlemcim, ara sıra yazarım yine size geçmişi okuyamasam da. Döndüğümde çok daha zayıf olman dileğimle sositosositosositososito

kizlar ben her cuma tartiliyordummm

bu haftada 900gr gitmis 87,5 olmusum mutluyummm

Aşkım çok sevindim, tebrikler. İstediğin listeyi yazdım, bu arada nohut, mercimek gibi baklagillerin yanında süt ürünleri yenilebilir, baklagiller listede yasaklılar arasında ama az da olsa yediğin zaman yanında yoğurt, ayran, salata vs. yiyebilirsin.

ben hep yanlis beslenmisim ozaman ya :KK43: tüh

ekmekle yumurta yedim haslanmis tavada suculu yede ye ettim :KK43:( ne kadar salakmisim ya

ben sivasliyim canim ay kim sorduydu hatirliyamadim :)

valla sutem bende senin gibi beslendim :KK43: yahu bir kahvaltı zevkim vardı o da gittimi şimdi :KK43: bu arada sutem sen Almanya damı yaşıyorsun? Bende 27 yıl Almanya da yaşadım ve 3,5 yıl önce istanbula yerleştim.

X