Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Canım, sen kendini fazla zorlama, salata yoğurt sebzeyi ihmal etme, senin kilolarındakilerin direnci biraz daha aşağılarda oluyor. Çok yüklenme.

Tamam canım sebzeyi yoğurdu filan ihmal ettim ondan sanırım, ama çok güzel bir diyet kimse kendini kasmasın yenicek şeyler belli, dikkat edildiği sürece herkesin çok rahat kilo verebileceği bir diyet, Selin ilgin için çok çok teşekkür ederim bütün samimiyetinle burdasın herkesle ayrı ayrı ilgileniyosun bu çok güzel...

Özel olmazsa sorabilirmiyim hangi kurumda memursun?

dün biraz meyveyi fazla kaçırmıştım midem şişmişti baya yinede tartıldm 76 çıktım belki yarın daha az çıkarım şişkinliğim olmaz sewvindim yarın tartılacağımıza:) kaldğım yerde yeşil erik yok bulamadım kiraz yerim artık .sizinle birlikte kilo vereceğime inanıyorumm insan daha çok motive oluyor.beni ençok mutlu eden dietteyken tatlıyı aramamak çünkü hep tatlıdan kilo alıyorum hep doyuruucu yemekler yer alıyor bu yüzden canım tatlı isteyecğini sanmıyorum unuturum inş.tatlıyı:)herşey için teşekkürler selin abla çokçok teşekkürler sayende daha çok istedim zayıflamayı çok üzülüyordum yapamıyorum diye sen olduktan sonra veririm kilolarımı inş.tekrar tşkler görüşmek üzere

Tamam canım sebzeyi yoğurdu filan ihmal ettim ondan sanırım, ama çok güzel bir diyet kimse kendini kasmasın yenicek şeyler belli, dikkat edildiği sürece herkesin çok rahat kilo verebileceği bir diyet, Selin ilgin için çok çok teşekkür ederim bütün samimiyetinle burdasın herkesle ayrı ayrı ilgileniyosun bu çok güzel...

Özel olmazsa sorabilirmiyim hangi kurumda memursun?

Canım, yok neden özel olsun, ben İçişlerindeyim.

Önemli değil, rica ederim. Yalnız kızlar, şu yaz dönemi işi sıkı tutalım, benim işler kışın daha yoğun olur, yine de bırakmam sizleri ama yazın daha sıkı asılalım istiyorum.
Şimdi de iş çıktı, geri dönücem.

Surre, maşallah maşallah, süpersin. Seni birinci olarak ilan etmek isterdim ama malesef yarışmada yoksun. Geri alacağım diye sakın stres yapma hemen, veremeyenler stres yapıyo verenler stres yapıyo, şu stresi bi üzerinizden atıp rahat olun arkadaşlar, bu tür beslendikten sonra bir daha asla almayacaksın. Pazar gününü de unut gitsin arada bir günlük kaçamaklarda sadece kilo vermen durur, bugünden itibaren devam edersen istediğin grama kadar inersin. Tekrar tebrikler, gönüllerin birincisisin sen :1hug:

Çook teşekkür ederim selintepe sayende verdim bu kiloları beden ölçülerimdede 3 cm incelme var :teytey:

liste de fındık 13 ama aldığım fındığın kutusunda 100 gr 7.7 hangisi doğru iki değer birbirinden farklı mı
bir de ezine peynir aldım onun değeride 0.76 1 bile değil
kutudaki değerler listedeki puanlarla aynı şeymi markadan markaya değişiyor diye düşündüm yanılıyorum mu yoksa

liste de fındık 13 ama aldığım fındığın kutusunda 100 gr 7.7 hangisi doğru iki değer birbirinden farklı mı
bir de ezine peynir aldım onun değeride 0.76 1 bile değil
kutudaki değerler listedeki puanlarla aynı şeymi markadan markaya değişiyor diye düşündüm yanılıyorum mu yoksa

Eto'cum, yediğin paketli şeylerde kutu üzerinde yazan değeri baz alacaksın. Çünkü onlar kanunen doğruyu yazmak zorundalar. Açık şeylerde ise listelerden yardım alırsın.

selam kızlar aklımda kalanlar rubi, zara, sutem, wildrose çok güzel kilolar vermişsiniz geçen hafta bende 1900 vermiştim ama bu hafta regl bitti 70 yanii 900gr verebildim, aslınde şu anda annemlerdeyim 1 haftalığına geldim, tartımız dijital değil tamda emin değilim aslında ama, burda çok tartılmıyorum bakalım eve gittiğimde kaç kilo vermiş olucam... selincim sen almamışsındır dediğin gibi regl şişkinliğidir bende moralimi bozmuyorum ama 2 haftada bi 5 kilocuk daha versem süper olucak inşallah bakalım...bu arada 3 hafta bitti bu diyete başlayalı bilmiyorumkismile

selaaammm, az önce diyetisyenime 1. hafta kontrolüne gittim. bildiğiniz gibi ben sizin karbonhidrat diyetinin south beach diet diye başka bir türünü yapıyorum ama prensipte aynı düşük karbonhidrat yüksek protein diyeti. 1 hafta diyetin yasak ettiği hiç bir şeyi yemedim, her gün yürüdüm, ilk haftamda 2.7 kilo vermişimmmmm:))))) çok mutluyum hatta uçuyorum. fakat nedense 2 gündür su toplamışım. pek tuz da yemiyorum ama sıcaktanmıdır acaba? 2 gündür alyansım parmağıma girmiyor, parmaklarım ayaklarım mayalı hamur gibi olmuş nedense. sizce neden şişmiş olabilirim böyle? doktor tuz yemişsindir dedi ama yemedim o kadar. ne yapmak lazım nasıl atılır bu şişlik? bu sabah ayakkabımdan taştı ayaklarım çok komikti. bugün düşük sodyumlu tuz kullanmaya başladım ama var mı başka tavsiyeniz?

Son düzenleme:
Çook teşekkür ederim selintepe sayende verdim bu kiloları beden ölçülerimdede 3 cm incelme var :teytey:[/QUOTE]

Canım, rica ederim, hepimizin sayesinde, biz bir gurubuz burda.

selincim bende 90,500 çıktım 500 gr gitmiş yani anlamadım ama üzülmüyorum,en azından artıda değilim

selaaammm, az önce diyetisyenime 1. hafta kontrolüne gittim. bildiğiniz gibi ben sizin karbonhidrat diyetinin south beach diet diye başka bir türünü yapıyorum ama prensipte aynı düşük karbonhidrat yüksek protein diyeti. 1 hafta diyetin yasak ettiği hiç bir şeyi yemedim, her gün yürüdüm, ilk haftamda 2.7 kilo vermişimmmmm:))))) çok mutluyum hatta uçuyorum. fakat nedense 2 gündür su toplamışım. pek tuz da yemiyorum ama sıcaktanmıdır acaba? 2 gündür alyansım parmağıma girmiyor, parmaklarım ayaklarım mayalı hamur gibi olmuş nedense. sizce neden şişmiş olabilirim böyle? doktor tuz yemişsindir dedi ama yemedim o kadar. ne yapmak lazım nasıl atılır bu şişlik? bu sabah ayakkabımdan taştı ayaklarım çok komikti. bugün düşük sodyumlu tuz kullanmaya başladım ama var mı başka tansiyeniz?

bol su iç ben de çok çabuk su toplarım maydanozda iyi ama karbonhidrat değeri var ona göre ayarlarsan iyi gelebilir dün baktım o kadar su içiyorum tuvalete çıkmıyorum daha çok su içtim normala döndüm

bol su iç ben de çok çabuk su toplarım maydanozda iyi ama karbonhidrat değeri var ona göre ayarlarsan iyi gelebilir dün baktım o kadar su içiyorum tuvalete çıkmıyorum daha çok su içtim normala döndüm

aynen ben de öyleyim. zaten çok susuyorum, çok çok su içiyorum ama çok az tuvalete gidiyorum. anlamadığım herkes diyette su kaybeder ben neden böyle su topladım.

selaaammm, az önce diyetisyenime 1. hafta kontrolüne gittim. bildiğiniz gibi ben sizin karbonhidrat diyetinin south beach diet diye başka bir türünü yapıyorum ama prensipte aynı düşük karbonhidrat yüksek protein diyeti. 1 hafta diyetin yasak ettiği hiç bir şeyi yemedim, her gün yürüdüm, ilk haftamda 2.7 kilo vermişimmmmm:))))) çok mutluyum hatta uçuyorum. fakat nedense 2 gündür su toplamışım. pek tuz da yemiyorum ama sıcaktanmıdır acaba? 2 gündür alyansım parmağıma girmiyor, parmaklarım ayaklarım mayalı hamur gibi olmuş nedense. sizce neden şişmiş olabilirim böyle? doktor tuz yemişsindir dedi ama yemedim o kadar. ne yapmak lazım nasıl atılır bu şişlik? bu sabah ayakkabımdan taştı ayaklarım çok komikti. bugün düşük sodyumlu tuz kullanmaya başladım ama var mı başka tavsiyeniz?

Canım tebrik ediyorum. Sende de ödem oluşmuş tahminimce, aslında herkesin daha çok vermesi lazımdı en azından ben böyle beklemiştim. İmkanı olanlar yağ ölçümü yaptırsın bence, çünkü yağların eridiğine eminim, diğerleri geçici kilo. Ödemi en iyi maydanoz suyu içerek (sabahları aç karnına) atabilirsin hayatım.

selincim bende 90,500 çıktım 500 gr gitmiş yani anlamadım ama üzülmüyorum,en azından artıda değilim

Gülhatuncum, yarışmaya 91,500'le başladığın yazıyor bende. Sen mi unuttun bilmiyorum ama geçmişten bakabilirsin bana verdiğin rakama. Bende toplam 1 kilo vermiş görünüyorsun yani şekerim, tebrikler, iki katı hiç değilse kaydirigubbakcemile5

Demin Ebru Akinin sayfasinda sey okudum. Bu diyeti yapanlarin spor yapmamasi daha uygun mus cünkü alinan proteinler kasa dönüsüyormus....ben simdi spor yapmayayimmi ay bilemedim

Demin Ebru Akinin sayfasinda sey okudum. Bu diyeti yapanlarin spor yapmamasi daha uygun mus cünkü alinan proteinler kasa dönüsüyormus....ben simdi spor yapmayayimmi ay bilemedim

Canım ağır sporu kastediyordur bence, yürüyebilirsin bol bol. Resmimi gördün, kaslı mıyım sence, başlarda hiç spor yapmadım ama sonrasında epey yürüdüm.

Kızlar, geçici sonuçları açıklıyorum, yeni kilolarımız hayırlı olsun. Yarışmaya katılacağım diyip kilo bildirimi yapmayanları mecburen listeden çıkardım. Menülerde de eksiklik var o yüzden puanlama altüst oldu, bundan sonra sadece kilolara bakalım bence. Diğer şekilde düzenli olmuyor. Menülerde yorum isteyenlere yine elimden geldiğince, bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışacağım.

Rubi

Boy: 1.72
Kilo: 98.6
HEDEF : 80
1. Hafta Başlama Kilosu : 97.8
1. Hafta Yarışma Sonu Kilosu: 97
Verdiği Kilo: 800 gr.
2. Hafta Başlama Kilosu: 97.6 (Hergün tartılacak)
2. Hafta Yarışma Bitiş Kilosu: 96
Verdiği Kilo: 1,6
Verdiği Toplam Kilo: 2,4

selintepe

Boy:1.71
Kilo:70
1. Hafta Yarışma Başlama Kilosu: 69,1
Verdiği Kilo: 900 gr.
2. Hafta Yarışma Sonu Kilosu:70,2

aylin90

boy:168cm
kilo: 88,4
hedef 17.07.2010 kadar = 82kg
hedef 14.11.2010 kadar= 70kg
Birinci hafta yarışma sonu kilosu: 87,8
Verdiği kilo : 600 gr.
2 Hafta Yarışma Başlama Kilosu: 88.1 (Hergün tartılıyor)
2. Hafta Yarışma Sonu Kilosu: 88
Verdiği Kilo: 100 gr.
Verdiği Toplam Kilo: 700 gr.

darkolive (ızlem)

boy 1.67
kilo 72.900
hedef 65
1. Hafta Yarışma Sonu Kilosu: 71
Verdiği Kilo:1.9
2. Hafta Başlama Kilosu: 70.8 (Her gün tartılacak)
2. Hafta Yarışma Sonu Kilosu: 70
Verdiği Kilo:800 gr.
Verdiği Toplam Kilo: 2,7

Aaylin

boy 167
kilo 85
1. Hafta Yarışma Sonu Kilosu: 82.5 (3 gün sonra bitirdi)
Verdiği Kilo:2.5
2. Hafta Yarışmaya Başlama Kilosu: 82.5
2. Hafta Yarışma Sonu Kilosu:81,5
Verdiği Kilo: 1
Verdiği Toplam Kilo:3,5

gülhatun

boy: 1.65
kilo: 93
2. Yarışma Başlama Kilosu: 91,5
2. Hafta Yarışma Sonu Kilosu : 90,5

SUTEM (SUZAN)
Boy: 1.65
Kilo:102 (28.06.2010)
2. Hafta Yarışma Sonu Kilosu: 100,6 (Haftada bir tartılacak)
Verdiği Kilo:1,4

Zara78
Boy: 1.72
2. Hafta Başlama Kilosu:73 (28.06.2010)
Verdiği Kilo: 2
2. Hafta Yarışma Sonu Kilosu: 71

GEÇıCı SONUÇLAR:

ıKıNCı HAFTA:
Birinci: Zara78 - 2 kg.
ıkinci: Rubi - 1,6 kg.
Üçüncü: Sutem - 1,4 kg.

TOPLAMDA:
Birinci: Aaylin - 3,5 kg.
ıkinci: Darkolive - 2,7 kg.
Rubi: 2,4 kg.

Henüz kilo bildirimi yapmayanlar var, bunlar geçici sonuçlar arkadaşlar. Atladığım, unuttuğum kişiler olabilir, lütfen beni bu konuda uyarınız, çünkü bugün işlerim yoğundu.
Dereceye girenleri geçici olarak kutluyorum. :))))

X