- 4 Mayıs 2010
- 1.031
- 6
Ben bugün kendimi çok güçsüz hissediyorum, direncim düştü galiba...
Canım, sen kendini fazla zorlama, salata yoğurt sebzeyi ihmal etme, senin kilolarındakilerin direnci biraz daha aşağılarda oluyor. Çok yüklenme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugün kendimi çok güçsüz hissediyorum, direncim düştü galiba...
Canım, sen kendini fazla zorlama, salata yoğurt sebzeyi ihmal etme, senin kilolarındakilerin direnci biraz daha aşağılarda oluyor. Çok yüklenme.
Duruyo hatta kilo bile alınıyor Aysem, ben yaklaşık bir kilo artıdayım.
Tamam canım sebzeyi yoğurdu filan ihmal ettim ondan sanırım, ama çok güzel bir diyet kimse kendini kasmasın yenicek şeyler belli, dikkat edildiği sürece herkesin çok rahat kilo verebileceği bir diyet, Selin ilgin için çok çok teşekkür ederim bütün samimiyetinle burdasın herkesle ayrı ayrı ilgileniyosun bu çok güzel...
Özel olmazsa sorabilirmiyim hangi kurumda memursun?
Surre tebrikler cok güzel kilo vermissin alkisalkisalkis
liste de fındık 13 ama aldığım fındığın kutusunda 100 gr 7.7 hangisi doğru iki değer birbirinden farklı mı
bir de ezine peynir aldım onun değeride 0.76 1 bile değil
kutudaki değerler listedeki puanlarla aynı şeymi markadan markaya değişiyor diye düşündüm yanılıyorum mu yoksa
selaaammm, az önce diyetisyenime 1. hafta kontrolüne gittim. bildiğiniz gibi ben sizin karbonhidrat diyetinin south beach diet diye başka bir türünü yapıyorum ama prensipte aynı düşük karbonhidrat yüksek protein diyeti. 1 hafta diyetin yasak ettiği hiç bir şeyi yemedim, her gün yürüdüm, ilk haftamda 2.7 kilo vermişimmmmm:))))) çok mutluyum hatta uçuyorum. fakat nedense 2 gündür su toplamışım. pek tuz da yemiyorum ama sıcaktanmıdır acaba? 2 gündür alyansım parmağıma girmiyor, parmaklarım ayaklarım mayalı hamur gibi olmuş nedense. sizce neden şişmiş olabilirim böyle? doktor tuz yemişsindir dedi ama yemedim o kadar. ne yapmak lazım nasıl atılır bu şişlik? bu sabah ayakkabımdan taştı ayaklarım çok komikti. bugün düşük sodyumlu tuz kullanmaya başladım ama var mı başka tansiyeniz?
bol su iç ben de çok çabuk su toplarım maydanozda iyi ama karbonhidrat değeri var ona göre ayarlarsan iyi gelebilir dün baktım o kadar su içiyorum tuvalete çıkmıyorum daha çok su içtim normala döndüm
selaaammm, az önce diyetisyenime 1. hafta kontrolüne gittim. bildiğiniz gibi ben sizin karbonhidrat diyetinin south beach diet diye başka bir türünü yapıyorum ama prensipte aynı düşük karbonhidrat yüksek protein diyeti. 1 hafta diyetin yasak ettiği hiç bir şeyi yemedim, her gün yürüdüm, ilk haftamda 2.7 kilo vermişimmmmm:))))) çok mutluyum hatta uçuyorum. fakat nedense 2 gündür su toplamışım. pek tuz da yemiyorum ama sıcaktanmıdır acaba? 2 gündür alyansım parmağıma girmiyor, parmaklarım ayaklarım mayalı hamur gibi olmuş nedense. sizce neden şişmiş olabilirim böyle? doktor tuz yemişsindir dedi ama yemedim o kadar. ne yapmak lazım nasıl atılır bu şişlik? bu sabah ayakkabımdan taştı ayaklarım çok komikti. bugün düşük sodyumlu tuz kullanmaya başladım ama var mı başka tavsiyeniz?
selincim bende 90,500 çıktım 500 gr gitmiş yani anlamadım ama üzülmüyorum,en azından artıda değilim
Demin Ebru Akinin sayfasinda sey okudum. Bu diyeti yapanlarin spor yapmamasi daha uygun mus cünkü alinan proteinler kasa dönüsüyormus....ben simdi spor yapmayayimmi ay bilemedim