evet bende o 15 dklik videoyu izledim. 1 mil oluyormus galiba onu yapinca ama 2 mil olani bulamadim daha hala arayis icindeyim
benim kuzenim mezoterapi tabi yanında diyet ve akupunkturla acayip incelmişti kızlar.
ama sanırım mezoterapi tarzı tedaviler için kilo vermek şart.
kilo verdikten sonra yapıyorlar ki sarkan vücut toparlansın
benim canım çok tatlıdır hiç dayanamam öyle şeylere o yüzden yanaşmıyorum.
selincim senin söylediğin karbokside canın yanmışmıydı?
selin ablamm annem karniyarik yapmis, ama bana düsmüyor askima vericemm benim parcami.. ici artmiss
sanirim annem maydonoz ve sogan dogramis icine... tavada yapmis icini, kiymayi yani ..
2 yumurta kiricam icine... kac puan olur????
KIZLARR kac puan sizcee
10 tane cilek yedim 100gr etti mi ki 8 puan?
Aşkım, dün soğanı hesapladım ama sonradan pişman oldum. O kadar ayrıntıya girme taraftarı değilim artık. Yanında karbonhidrat almadığın sürece kıymalı yumurta gibi değerlendirme yaparım bugün. Yani 1 puan. Sonuçta 30 yumurta 30 soğan yemiyorsun, bence değeri de ancak o kadar yapar.
bu gün epey düşük oldu puanım...
sabah
2 yumurta birini sarısı
1 tane yeşil biber
2 çatal peynirle omlet 3 kb
ara
1 fincan şekersiz türk kahvesi 0 kb.
öğle
tavuk burger
100 gr yoğurt 4 kb.
ara
peynir
yarım burger 1 kb
akşam
tavuk burger
peynir 1 kb
3 lt su
1 şişe soda
wc 3
akşamda çok acıkırsam peynir yerim belki
toplam 9 kb.
selincim rekor kırdım galiba...guclubacismile
bu arada kızlar ben peyniri suya koyup tuzunu çıkarmaya başladım bu gün.
tuz su tutuyor ya vücutta o bakımdan.
Valla Ebru, ilk haftanın rekortmeni sensin, alkışlıyorum seni. alkisalkisalkis Yarına kilonda epey etki eder gibime geliyor, bu arada yarın için çok heyecanlıyım. Kim ne kadar kilo verdi acaba? Ben sanki bir iki kilo vermişim gibi hissediyorum, bakalım çok merak ediyorum, tek korkum regl dönemi yakın ve birden su topluyor her yanım. Yarın sabah uyandığımda bu şokla karşılaşmak istemiyorum. 2 kilo bile aldığım olur bu dönemde birkaç gün sonra başlasın şişliğim diye dua ediyorum.
valla bencede, sogansiz yemek mi olur... öle yapalim bencee kaydirigubbakcemile5
tamam 1 puan olarak hesaplarim iyi oldu bu...
cilek 10 tane yedim, 8 puan etti sanirim :gitme:
tsk ederim cevabin icin
akupunkturda verdikleri diyet o kadar kötü ki,
salata yoğurt yiyorsun bende gitmedim ama kuzenim çok hırslıydı erkek arkadaşı - şimdiki eşi- zayıflamazsan evlenmem seninle demişti
KH-diyeteni cok duydum...
selintepe sen ilgileniyorsun sanirim bu konuyla..
nekadar KH almam gerekiyor günlük bende katilmak istiyorum da ...yardimci olabilirsen eger sevinirim
bu arada boyum 170 kilo 67
Bu diyeti 7-8 sene önce lisedeyken yapmıştım.Babamla beraber hatta.Ben 13 babam 21 kılo vermişti.Kafayı yemiştik yemek yerken ünite hesabı yapmaktan.Geriye kalan alınan kılolarla birlikte bir daha ağzıma tavuk koyamamam oldu.Umarım sizde böyle bir bıkkınlık yaratmaz bu diyet.Kolay gelsin hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?