Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
100 gr eder herhalde 10 çilek, kızlar tartmıştı herhalde çileği. 8 puan doğru. Yarınki tartında beklediğinden fazla çıkarsa kilon endişelenme sakın. Geçici bir dönem, haftaya daha çok vereceğine inanıyorum, bu haftanın fazlalıkları da gidecek çünkü haftaya.
Kızlar, geçen hafta belirttiğim gibi, Cuma yarışmamız sona erdiğinde yeni bir yarışma başlayacak. İzne ayrılmıyorum bu arada, Ağustos'ta ayrılmaya karar verdim, Ramazan'a denk getireceğim. O yüzden Pazartesinden itibaren iki gurup olacağız ve birbirimizle yarışacağız. Bir şablon oluşturup kura çekicem guruplar arasında. Her guruba eşit miktarda kilo dağılımı yapıcam. Katılmak isteyip istemeyenler yazarsa sevinirim Pazartesi'ye kadar, kayıtlar başladııı.
Tatlı bir çekişme olacağına inanıyorum, bakarız grup psikolojisi ile daha mı iyi kilo vereceğiz acaba, olmazsa sonraki hafta yine tekli yarışmaya döneriz.
Bu arada kızlar, gurup psikolijisi sorumluluk gerektirir. O yüzden bir hafta boyunca sürekli bir şekilde devam ettirecekler ismini yazdırırsa memnun olurum. Yani üç gün yaptıktan sonra hadi bana eyvallah ben gidiyorum olmasın lütfen. O zaman diğer gurup elemanlarına zarar vermiş olacaksınız, bu bireysel bir yarışma değil. Küçük bir ayrıntı, kaçamak yapacakları kast etmiyorum. Kaçamak yaptıktan sonra guruptan ayrılmak isteyeceleri kast ediyorum. Yani sonuçta her bir gurup elemanı tek tek bir hafta boyunca tüm listesini paylaşıp diğerlerini motive edip yüreklendirecek. Kaçamak yapınca kendi gurubunuz tarafından oklava yiyeceksiniz . klava:
Sayenizde ne çok şey öğrendim, hiç anlamam böyle şeyleri yüklemekten falan :))
Bi baksana çıkıyor mu resimler?
http://i1006.hizliresim.com/2010/6/24/5809.jpg
http://i1006.hizliresim.com/2010/6/24/5782.jpg
Süper ötesi Aylin90 :) Valla gitgide daha iyi oluyor listelerin, acıkıyor musun, eskisi kadar? Bu arada resmimi beğenmene sevindim, motivasyon açısından iyi olur kanaatindeyim.
tsk ederimmmm
yok öle acikmiyorumm
ilk baslarda kan sekerim cok düsüyorduu
cilek süper iyi geldi yaa
son halin süperrr, üstün sacinn mükemmelll...
icimden heppp birinci olmak geliyorrrrr
öyle azimm geldiki icimeee
Sağol canım benim. Özellikle seçip en dağınık resmimi koydum ilk fotoğrafa ki, ne halde olduğumu anlayın diye. Hiç bakmazdım kendime hiçç. İlk fotoğraf, doğum günümde çekilmiş bir fotoğraf düşünsene ve kıyafetlerime bir bak. Öylesine bırakmıştım kendimi anlayacağın.
Canım bişey sorucam, sen geçen Cuma'dan beri mi toplamda 600 gr. verdiğini anladın bugün tartıldığında, yoksa en son bi kaçamak tartılmıştın yine ondan sonra mı?
Yok ben kaçamak derken kaçamak tartılmanı kastetmiştim, kaçamak yediklerini değil. 1 kilo da iyi regl dönemine göre, patates düşün :)
O kadar yazının arasında bir yerde boydan fotoğrafımı istemişti kızlardan birisi, darkolive diye hatırlıyorum, yanlış mı hatırlıyorum bilmiorum ama. Bir türlü onu cevaplamaya sıra gelmemişti. Bugün de uğraştım hala o sayfaya gelemedim iyi mi. O yüzden şimdi ekliyorum merak eden herkesin dikkatine.
Çok değişmiş miyim sizce?
Eki Görüntüle 47846
Eki Görüntüle 47847