18 puan toplamın, kilonu bilsem iyi olup olmadığını yazacağım ama....Kilon ne olursa olsun bence çok az yemişsin, puan güzel ama aç kalmaman da lazım. Öğle yemeğinde de mesala biraz tavuk ya da balık ile yoğurt yersen metabolizman daha çok çalışır, 0 puan ağırlıklı olduğu için korkma yemekten bunları. Sık sık yiyerek düşük puanları dene. Acıkmadığın için mi yemedin yoksa kendini mi zorladın?
Aylincim bir de tartılmaktan korktuğun için başlangıç kilonu vermek istemiyorsun biliyorum ama kilona göre hesaplama yapabilmem için tartılman lazım, moralin bozulmaz korkma, çok mu kilolusun ki tartılmak istemiyorsun? Fikrini değiştirirsen boyunu da yazmayı unutma hayatım.
23.06.2010 menüm
Sabah:Susamsız, pekmezsiz 1/2 simit (10p) + Lor peyniri (1p) + 9 yeşil zeytin (2p) + 10gr maydanoz (2p) + şekersiz çay
Öğlen :1 zero + 35 gr kavrulmuş fındık (3.5p veriyorum çünkü paketinde 100 gr için 7kb yazıyordu:))
Akşam: Omlet (1p) + Peynir(1p) + Salata(8p) + 2 kaşık yoğurt(5p) + 2 köftecik(1p)
Toplam:34.5 (bence çok ama bugün feci acıktım neden bilemiyorum)
2 litre su + spor yok + wc iki gündür yine yok
aci gerceklerden kacmanin bir anlami yok ablacigim boy 167 kilo da 85 senağlama...
dün öglen pek acikmamistim cünkü kahvaltiyi gec yapmistim. ama gün gectikce daha iyi alisiyorum acda kalmiyorum aksamlarida baktim cok acikiyorum erkenden yatiyorum...12 den önce yatmayan ben artik 10-11 arasi kesin yatakta
şu olabilir diye düşünüyorum..listede verdikleri puanlar gr hesabı değil sanırım.. yani biz listeyimi dikkate alalım yoksa ambalajlarımı?? yada ikisini kombin mi yapalım :))
Canım, diğer tüm listelerinle kıyaslayınca bugün zero ve fındık, bir de sabah yediğin simit diğer günlerden farklı olarak yediğin. Bu üçünden birisi suçlu anlayacağın. Fındığın tok tutucu ve düşük karbonhidratlı olduğunu biliyorum, geriye kalıyor ikisi. Zero'da da hiç şeker olmadığına göre, büyük ihtimal sabah yediğin simit seni zorladı. Sabahları tam buğday ekmeğini dene iki gün ve acıkıp acıkmadığını yaz bana lütfen.
Bu arada wc olayını unutmuş olabilirsin, dün girdin bi kez :))))))))) Hepsini yazıyorum, unutursanız bana sorun, durum normal yani. Bi de bugün 1 saat koşu bandı bekliyorum senden canım benim, yaparsın sen.
Aşkolsun Aaylin, ben de cidden yeminle 150 kilo falan mı bu kız acaba diye düşünmüştüm. Tövbe ya. 85 aman aman çok bi kilo değil. Kilona göre çok az yiyorsun hayatım sen. 3 günlük listene şööyle bir göz attığımda senin de beyaz yediğini gördüm, bir an önce sen de ya çavdar, ya da tam buğday ekmeğine başla kahvaltılarında. Dün de yazdığım gibi öğlen acıkmasan bile akşama kadar aç kalma ufak bir ara öğün yap, peynir ye, yumurta ye, midende o kazınma hissi var ya asla olmasın.
kafamız karışıyor hakikaten amaaa....
bizim listemiz doğru, ona bakarsan aynı ürün farklı markalar ama etikettler arasında dağlar kadar fark var.
listeyi EBRUAKIN KARBONHİDRAT DİYETİ LİSTESİ diye ararsan internette var. ve o liste benim daha önce kullandığım listenin aynısı.
veee
o listeyi biz bir doktordan almıştık.
sen sadece listeye ayak uydur derim.
şimdiki kiloma bakma sen hamilelik falan geri aldım hep ama bu listeyle ben 45 kilo vermiştim. demekki bizim listede problem yok canım için rahat olsun.
aylincim merhaba canım,
bu burgerler pişmemiş hazır satılıyor. hindi ya da tavuk.
ekmekli salatalı değil sadece baharat var içinde karbonhidratı 0
marketlerde var.
ben bu gün eşime aldırdım marketten hem fiyatı uygun hemde süper doyurucu.
salam renginde yuvarlak hemen hemen bir parmak kalınlığında.
canım belki orda sende bulursun markeleri araştır.
bu arada selintepe sana bi açıklama yapmak isityorum.. sen ıosrarla tam buğday diyorsun ama ben neden yemiyorum?? çünkü tadı benim yediğimi kepekliden daha güzel ve ben güzel oldumu dayanamayıp yiyorum.. o yüzden kepekli ile idare ediyorum..
birde yaklaşık 10 gündür ne pilav ne makarna yemiyorum şoktayım valla ama dün öğlen çocuklara makarna yaptım resmen kokladım içime çektim kokusunu
Ya canım haklısın evet bugün koşu bandı + leslie 2 mil planlıyorum.Eve gider gitmez yapıcam , hava yağmurlu insanın yataktan çıkası gelmiyor.Umarım yarın kilo vermiş olurum.
Selincim bir şey soracağım. 15 günden sonra kilo verme hızlanıyor denmiş, Ben sanırım max 1-2 kg ya verdim ya veremedim emin değilim yarın göreceğiz ama anlıyorum kendimden. Eğer böyle giderse bu ayda 4 kg yapar ve benim hedefim için çok az. Daha çok kilo vermek için ne yapmalıyım sence ekmeği sabah öğünümden de çıkarmam gerek sanırım.Yani ne kadar krbnhdrt alırsak ayda ortalama ne kadar kilo veririrz sorusunun henüz bir cevabı yok değil mi? Sen 1 ayda max.ortalama kaç kg verdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?