- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
tebrikler kalliste .. sende gel katıl bize hergün ne yedin ne içtin bizde faydanalım =)selam arkadaşlar, uzun süredir yap boz diyetlerle devam ederken sizi görüp bir değişiklik olur mu diye merak edip başladım geçen hafta bu diyete bende...
bir haftada tam 2.1 kilo vermişim ve yaşımda çok genç değil metabolizma artık aşırı yavaş ayrıca insülin ditenci olduğu için çok ama çok zor kilo verebiliyorum... şimdi yeniden motive olmamı sağladı bu verdiğim kilo.... size de kolay gelsin..
kızlar SABAH : 1 light tost ; 5 zeytin; 1 domates 1 salatalık 1 avuç dereotu / ÖĞLE ; 5 adet ızgara köfte 1 bardak ayran / AKŞAM ; 1 porsiyon tavuk pirzola salata gece 1 bardak süt ..aralarda yeşilçay ve 3 dilim hindi salam .... aç ve halsiz kalmadan zayıflatan tek diyet bu bence ....70 kilo başladım 63 kilo olarak devam ediyorum.....hedef 1 gustosa 55 kilo olarak girmek....RABBİM HEPİMİZİ SAĞLIK VE GÜZELLİKLE ZAYIFLATSIN İNŞALLAH....
Cidden aynen bende de oluyor, ne zaman şekerli birşey yesem veya beyaz ekmek, bir saat geçmeden tekrar midem kazınmaya başlıyor. Bu Gi değerlerini tuttum ben, acayip mantıklı.
Ağlamak istiyorum, ne uzun bi yol katetmişim, gözlerim doldu
Aylin90 peynir ye çay iç, bu halimle bile karışıyorum bak. Vallahi ilerde acayip mutlu olacaksın.
bugün hindi burger aldım pınarın, öğlen diyet kola ile yedim gayet iyiydi tadı tavsiye edilir olumunekankayizsmile
İnşallah hayatım. Benim uğur böceğim sona gelirse bir gün, burdan yine ayrılmayı düşünmüyorum, her zaman yanınızdayım hepimizinki sona gelene kadar devam.
Her hafta sağa doğru yenisini yapmak ümidiyle hepinizi öpüyorum, akşam girip listelere bakarım tekrar, hepinizi çok seviyorum.
NOT: Karpuz yemeyin gebertirim
arkadaşlar kimin kaç kilo verdiğine dair bi listeniz var mı varsa sayfa kaçta merak ediyorumm
SABAH:1 tane haşlanmış yumurta+kepekli tost+çay
ÖĞLE: 10 tane kiraz
AKŞAM: 2 parça tavuk+1 tane küçük boy domates yedim orta boy değil haa küçük çerinin bi büyüğü bugünlük bu kadar…
Menüm..
Sabah =
sosis-haşlanmış yumurta ve peynir -2p
Öğlen =
10 kiraz - 6 erik 10p
Akşam=
6 ekmeksiz köfte- 2p
mayonez -1p
2 salatalık turşusu 1p
+ 16 p
akşama arkadaşa misafiriz .12p meyve dışında bişey yemeyi düşünmüyorum şimdilik .umarım istediğim gibi olur .değişme olursa yazarım size ..
Tülay, yine ekmek yok, helal olsun. Bu arada sen bir gün yedim dedin de listeye baktım benim listemde hiç ekmek yok haberin olsun, puanların 20-30 arasında gidiyor, favorilerimdensin yerimseniben
Hadi bakalım, çok hızlı başladın lifetime. Acıkmamaya gayret et, listen biraz az gibi sanki. Bi de yemeklerin yanında yoğurt alabilirsen çok iyi olur. Üçüncü günün ama epey düşürdün bugün puanı 28,5 yazdım sana.
anlamadığım bişey var yardımcı olurmusunuz
listede 1 dilim ekmek 20gram 12 puan yazıytor
tost 20gr 8 puan yazıyor
tost yaparken 2 tane 10 dilimlik ekmek mi kullancaz
hazır kepek tost ekmeklerini kullansak olmaz mı fazla mı olur
merhaba canım,
ekmekleri pakette alıyorum dilimlenmiş. unx in kepek ekmeğini aldım 1 dilimin karbonhidrat değeri 8,75 kb. ben bunu kullanıyorum ama günde yarım dilim ya da en fazla bir dilim yiyorum.
tost yerine mesela 1 dilim ekmeğin üzerine kaşar peyniri koyup fırında kaşar eriyene kadar ısıtabilirsin.
hem tost gibi olur hem az karbonhidrat.kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?