canım ben geçen sefer o kadar kiloyu burgerlerle vermiştim.
hakikaten çok lezzetli çokta doyurucu.
ewet 1 tatlı kaşığı kadar ketçapla yedim sadece ondan aldım puanı sanırım, kendimi tutmasam 3-4 tane yerim sempatiksalakcinni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben geçen sefer o kadar kiloyu burgerlerle vermiştim.
hakikaten çok lezzetli çokta doyurucu.
Kilo verince uğur böceğinden tutup bu tarafa çekmiycem heralde di mi, yine aynı adrese girip değiştiricem :))))) Bunu da öğreniyim de.
ewet 1 tatlı kaşığı kadar ketçapla yedim sadece ondan aldım puanı sanırım, kendimi tutmasam 3-4 tane yerim sempatiksalakcinni
Her hafta sağa doğru yenisini yapmak ümidiyle hepinizi öpüyorum, akşam girip listelere bakarım tekrar, hepinizi çok seviyorum.
NOT: Karpuz yemeyin gebertirim
ben 3 4 tane yiyordum valla. yanında mayonezle hemde mayonezin 1 yemek kaşığı 1 kb.
açık olanından alıyordum marketten.
izlem ablaa bari sen cvpla (
kilerden alıyordum canım şu an kilosu kaç para bilmiyorum başladığımdan beri tavuk balık yiyorum. belki akşam çıkabilirsem bakar yazarım.
bu arada aylincim köftenin porsiyonu canım 1 kb.
o da 200 gr bişey olıyor 5 köfte gibi yani.
hadi ben kaçtım kızlar akşam görüşürüz.
canım köfteyi mi diyorsun, yumurta koydun 0, soğanı puanlandır kıymada yok zaten ızgara yapacaksan sadece soğana ver puan soğan koymassan 0 yani, geçen gün ben öle yaptım tuz karabiber kimyon koydum azıcık kıymaya et köftesi yaptım güzel oldu kola ile yedim yani o kadarda kasma kendini kendine yaparsın relaxxxxx sempatiksalakcinni
selin abla vazgectim kabak yemegi yapmicam aksama
köfte yapicam: malzemeleri: 1 yumurta 200gr kiyma sanirim tam bilmiom, 1 sogan, tuz karabiber, zeytinyagi (ekmek koymicam)
#
böyle köfte güzel olurmuki izgara silex de kizarticam????? ve kac puan olur?
Aylincim etin yağsızsa zeytinyağı koy sen bilirsin , yumurtada tutması için dağılmaması için iyi olur. Böyle köfte olur yağsız tavada da süper olur , ben bazen soğan yerine sarımsak koyuyorum lezzetli oluyor. Karbonhidrat değeri ekmek koymadığın için normal köfte ile aynı olur , yağsız kızartacağım demişsin bu da ızgara yerine geçer 5-6 köfte için 1 puan verebilirsin kendine , yaklaşık 200 gr eder sanırım.