Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

20 puan çok az değil mi.nasıl dayanıyorsunuz.benim de 10 kilo vermem lazım

canım sebze yemeklerine tabağı 10 puan koymak lazım ortalama olarak, bazı sitelerde karbohidrat değeri tam olarak yazıyor, isim verilmiyor diye adını yazamıyorum ama diyetko..k diye bir site... ordan da bakabilirsin... :KK200:

O PUAN nasıl olur

saf protein yiyerek 0 puan yapabilirsin canım, sadece kırmızı et, balık, tavuk eti, yumurta yiyorsun, vücudun tüm ödemini atar hafiflersin ama kalıcı kilo kaybı olmaz, sonrasında bozmaz 40-50 puanla devam edersen çok güzel korur ve vermeye devam edersin :KK200:

saf protein yiyerek 0 puan yapabilirsin canım, sadece kırmızı et, balık, tavuk eti, yumurta yiyorsun, vücudun tüm ödemini atar hafiflersin ama kalıcı kilo kaybı olmaz, sonrasında bozmaz 40-50 puanla devam edersen çok güzel korur ve vermeye devam edersin :KK200:

ben şaşırtma yapıyorum cnm bazen böle ki günlük sürekli degilde

Merhaba kızlar nasıl gidiyor diyet ?
Ben bugün sabah kaşarli yumurta yedim aksam da yoğurt ve tavuk yedim regl olacağım bir iki güne o yüzden karbonhidratları düşük tutuyorum yarın dondurma yiyebileyim

En etkili diyetler
Beslenme Ve Diyet Uzmanı Gönül Ateşsaçan en etkili diyeti nasıl uygulamamız gerektiğini sizlerle paylaşıyor..
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

bende 2 ay öncesine kadar 82 kiloydum boyumda 1.65 yani bayağı kiloluydum, forumlarda aynı sizin şimdi yaptığınız gibi çare ararken birinin tavsiyesini gördüm (winterbeform) ve ümitsizce, son çare olarak denedim ve 2 ayda 11 kilo verdim şuan 71 kiloyum vermeyede devam ediyorum çok ilgililer danışmanları var kilonuzu kitle endeksinizi takip ediyorlar mutlaka deneyin faydalanın

X