- 30 Ekim 2012
- 2.596
- 71
Yarın ki menümu hazırladım sabah. Beyaz peynir Yicem öğlen yumurta ve ıspatıl bi tür ot 3yaprak marul. 2 baş karnabahar yarım tane salatalık bi tane küçüğünden biber dogradim baharatlarla tatlandiracagim. Ne kadar yapar puanim çünkü yarın iş yerinde yoğurtlu makarna var yiyemem ondan
öyle bi iyilik yaparsan günde iki kilo iki kilo gitsin kilo cuklarınben bir siteden bakıyorum hepsine ama burada yazamam herhalde mesaj atabilirim istersen
cankiz bugun nasilsin, neler yiyp iciyosun
merak ettigin karbonhidrat degerini g..gle a yazip ogrenebilirsin, mesela "elmanin karbonhidrat degeri nedir?" gibi
icinden cikamazsan bizede sorabilirsin, bildigimiz kadar yardimci oluruz ins
bugün içimde yumurta ağacı çıktı:)
sabah:2yum peynirli omlet
öğle:2 haşlanmış yum,peynir.zeytin,1 dilim ekmek
akşam:2yum kıymalı yum ,çay
20 ile kapattım sanırım bu günü 3lt su içtim
teşekkür ederim canım iyiyim yeni gördüm kusura bakma sen nasılsın
bu arada yarın tartılıyo muyuz:)
02.04.2013 : 78.800
06.04.2013 : 74.900
12.04.2013 : 74.900
Gelen giden yok. 11. günüm. İyi bi rakam -3.900. Yağ yakmaya başladım yihuuuuuu
süpersın valla neler yapıyorsun kısaca yazar misin
111. sayfadan itibaren bu topici okudum hayatım. Mutlaka sende okumalısın, çok bilgi edindim. Kaçamaksız devam ediyorum, gerçekten yaşam biçimim haline geldi...
bugünde dünki gibi kahvaltıyı 20 puanla kapattım bu saatten sonra öğle yemeği yemem sanırım yulaf kepeği sipariş etmiştim o da geldi şimdi bugünden itibaren onu da yiyecem bakalım ne olacak
Canım benim menüye bi göz atsan çok pisman oldum o 3çatal tatlıya ya :-( 2ay sürem var12kilo vermem lazım :-(
Öğle yemeğim
domatessiz yarım porsiyon salata bide 3 çatal . tepeleme mozaik pasta kremasinı ascimiz yaptı kac puan acaba
ince dilim pasta 25 puan
3 tatlı kaşığı pasta kreması 3 puan
https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/pasta-kremasi-tereyagli-846/
bu siteden çoğu ürünün karbonhidrat ve tüm değerlerini hesaplayabiliyosunuz canım