- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- Konu Sahibi limonkabugsu
Sagolll .pink love senin eşinde çok kıskançmış kız pazar olayını söylemişsin ya Allah yardım etsin sana valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagolll .pink love senin eşinde çok kıskançmış kız pazar olayını söylemişsin ya Allah yardım etsin sana valla
Seven insan kıskanırmış bazıları daha kıskanç oluyo sen kıskançmısın peki ben acayip kıskancımSagolll .
Cok kiskancim hemde .hemen yazar cizerim hic bakit kaybetmem. Kocamizi zillere kaptircak halimiz yok oyarimmSeven insan kıskanırmış bazıları daha kıskanç oluyo sen kıskançmısın peki ben acayip kıskancım
bende su ara olıo akıntı gibi hissedıorm bsey yok canım. sen soğan suyu içtinmi hiç ben iki ay içtim. hemde rabazanda içtim iftarda sahurda.. ilk günler ağzıma geliodu kokusu ole hissedıodm içtiğmn ertesi güü snra alıştım ama..Sende de mi akıntı var canım bende var akıntı beyaz benim
ben o yuzden eski adımı değstrdim kendi adıma çok yakındıHahahahha ay canim yaa bende taniyan falan cikar diye korkuyorum. Elmaselmasi degsitircem iki adimvar elmasi pek bilen yokta olurya biri denk gelir .gerek yok boyle seylere.
Zlsmrt miydi ben zelihadir herhalde diyordum . Ya canim dun demistimya baska bi topikte arkadas 1 hafya kala test yapmış cift çizgiydi kanda verdide oda pozitiff cikmis ne guzel degilmii. Ayy kzulkr sen bizden ondesin sende yapta sevindir biziiben o yuzden eski adımı değstrdim kendi adıma çok yakındı
Aynen bende canavar olurumCok kiskancim hemde .hemen yazar cizerim hic bakit kaybetmem. Kocamizi zillere kaptircak halimiz yok oyarimm
Ayyy ne tatlı yaaa dile getirmesi çok güzel maşallahhhBenim esim bi degisik seviyor.mesela biyere gidicem 40 kere arar. Hava sicak dikat et yada hava soguk kalin giy karsidan karsiya gecerken dikkat et oyalanma sakin hep Böyleyiz. Napim senden baska kimim var diyor
soğanı kullanmadan önce adet günüm yaklastkça bembeyaz ekıntı olrdu soğndan daha önce de oluodu ama soğan içerken iltihabmi soktü naptı baya beyaz akıntım oldu gecen aylarda adetim 24 günde düzenli olurdu ama normal değere göre erken gelirdi soğanı içince 27 güne çıkardı ben korkmuştum ama faydası oldu gibi bana.. daha önce kasıklarım batmazdı soğanı kullananlı yumurtalarımı hissedıorm gibime gelioSende de mi akıntı var canım bende var akıntı beyaz benim
hepimizin adı çıktı ortaya yani benim adım kabak gibi tabi dann diyekaptırmışım kendimi nebilim bişey soruyolar onlara bile cevap vermiyorum tabi patron gelirseben o yuzden eski adımı değstrdim kendi adıma çok yakındı
zeliha değil canım yakın ama o harflerde gizlyi :)Zlsmrt miydi ben zelihadir herhalde diyordum . Ya canim dun demistimya baska bi topikte arkadas 1 hafya kala test yapmış cift çizgiydi kanda verdide oda pozitiff cikmis ne guzel degilmii. Ayy kzulkr sen bizden ondesin sende yapta sevindir bizii
Ben başka topic e yetişemiyorum ya anca size yetişmeye çalışıyorum walla eylül de gel topiğine girmiştim ama takip edemiyorum çok hızlı ilerliyolar.. limonkabugsu senden ümitliyiz biz canım sen kendinden ümitlenme ama biz ümitlenelimZlsmrt miydi ben zelihadir herhalde diyordum . Ya canim dun demistimya baska bi topikte arkadas 1 hafya kala test yapmış cift çizgiydi kanda verdide oda pozitiff cikmis ne guzel degilmii. Ayy kzulkr sen bizden ondesin sende yapta sevindir bizii
Acaba nedir nedirrren iyisi kedimizi daha fazla ifşa etmeyecek bi yol bulalımm
Ben başka topic e yetişemiyorum ya anca size yetişmeye çalışıyorum walla eylül de gel topiğine girmiştim ama takip edemiyorum çok hızlı ilerliyolar.. limonkabugsu senden ümitliyiz biz canım sen kendinden ümitlenme ama biz ümitlenelim
v a t s a p grubu desem ordanda nasl olcak ???Acaba nedir nedirrr
owwww çok gizemliii .. ben şu soğan kürünü yapmadım hiç korkuyorum yaa bi zarar filan verir diye aslında bi yapsam mı ne belki iltihap vardır ondan da hamilem kalınmayabiliyozeliha değil canım yakın ama o harflerde gizlyi :)