- 27 Temmuz 2015
- 856
- 245
- 103
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
bende esimi ole severim o da bana kızarBen hareketlerime dikkat ediyorum aman kusmeyelim tipligimiz tutmasin diye arada bizim tutarda. Dun az kalsin kuscektim aglar gibi oldum susturdu. Ya beni sıkarak seviyor cocuk sever gibi cimcikleye cimcikleye isira isira gelmis yanagimi isiriyo bacagimi cimcikliyobende onu isirdim cimcikledim sonrada agladim azcik napiyim cok ozledim gitmeseydin ankaraya diyo
Sizinki cilveleşme olmuş canım yaa ne tatlıBen hareketlerime dikkat ediyorum aman kusmeyelim tipligimiz tutmasin diye arada bizim tutarda. Dun az kalsin kuscektim aglar gibi oldum susturdu. Ya beni sıkarak seviyor cocuk sever gibi cimcikleye cimcikleye isira isira gelmis yanagimi isiriyo bacagimi cimcikliyobende onu isirdim cimcikledim sonrada agladim azcik napiyim cok ozledim gitmeseydin ankaraya diyo
Yaz canım bence ona paylaş yazarak daha etkili oluyo bence senin için olan önemini anlat o mutsuzken senin de ne kadar mutsuz olduğunu dünyaları verseler önemi olmadığını anlat bence bazen bi bunalıma girebiliyolar bizim de destek olmamız lazım maalesef yine iş biz kadınlara düşüyoraldğım kıyafet sandalyede sürekli gözümüzün önnde.. esimin de gecmsten birkmisi var evimizi aldık allaha sükür bi ihtiyacmz yok önceden daha zor sartlarda biraz daha yüksek maasla çalısıodu ama smdi eraber gidip gelioz sabah aksam birlkte cıkıp birlkte gelıorz saatlermz uyuyo dinleneblioda aksamları 6da evde onceleri 9da 10 da evde oluodu tasınınca burda is bulamadı bi süre snra burası denk geldi basladı işe ben ole sorun etmem onada hiç yanstmam hatta ödüm kopar bu konuda kendni üzecek die ama suan sorun ne bilmiom.. dün is yemeğimz vardı önce gelmek istemedi snra gönlünü yaptım ama ordada sunun esi nerdi calisio bunun esi nerde çalısıo die sordu sireklibenim o yanmda olsun yetıo kocamla gurur duyuorum o benm herseyim koluna girdiğimde hersey benim oluo dünyaları verseler o kadar herseye sahip hissetmem kendimi bunları sölüorm onada sürekli nedense iki gündür enerjisi düşük benim moralimide bozdu..
ah keske su bebis tek yapılsa dedim dünGünaydın canım sana katılıyorum..limonkabugsu sonra pişman olursunuz canım o kadar tedavi boşa gitmesin bu dönem de geçer siz düzelirsiniz sonra üzülürsünüz keşke yapsaydık diye.. Biliyosun bebiş için kocalarımıza ihtiyacımız var hala yoksa bi kaç gün daha trip yapabilirsiniz ama şimdi zamanı değil barışın
Bende bebek gibi severim o da iyice şımarır bazen çok şımartıyorum sanırım diye korkyrmbende esimi ole severim o da bana kızariçindeki sevgisinden öle yapıo emin ol kendimden biliorumm
8 sayfa yazdım gecen gün canım..Yaz canım bence ona paylaş yazarak daha etkili oluyo bence senin için olan önemini anlat o mutsuzken senin de ne kadar mutsuz olduğunu dünyaları verseler önemi olmadığını anlat bence bazen bi bunalıma girebiliyolar bizim de destek olmamız lazım maalesef yine iş biz kadınlara düşüyor
Onu da yaptılar canım artık ama o bize gelmezah keske su bebis tek yapılsa dedim dün
Alala seninkinin de menepozu geldi herhalde kız noldu böyle acaba tam da zamanında bildiğin duaları oku canım belki nazar değmiştir. Ben çok inanırım kötü gözle olmasa bile insanların kendisi bile değdiriyor yani8 sayfa yazdım gecen gün canım..okudu haklısın dedi iyiydik ondan snra yine oldu böle...
kendi kocamdan olcak zatenOnu da yaptılar canım artık ama o bize gelmez
valla bende bilmiorum canım.. 8 sayfa msj değil 8 sayfaya içimi döktüm resmen.. napalım kadar uğrasıorm ben ilacı iğnesi psikolojisi bozulması gereken benim ama o trip atıoAlala seninkinin de menepozu geldi herhalde kız noldu böyle acaba tam da zamanında bildiğin duaları oku canım belki nazar değmiştir. Ben çok inanırım kötü gözle olmasa bile insanların kendisi bile değdiriyor yani
Canim bencede bikdigin butun dualri oku ustunyze yanindayken caktirmadan oku . Birbirinizi çok seviyorsunuz o belli ama böylede olmaz ki canim. Ins bugun hersey yoluna girrer anladigim kadariyla o is yemegi ortaminada girince kendini kotu hissetmis.dekikanli erkekler bunu kaldiramaz is sana dusuyor canim maleseffAlala seninkinin de menepozu geldi herhalde kız noldu böyle acaba tam da zamanında bildiğin duaları oku canım belki nazar değmiştir. Ben çok inanırım kötü gözle olmasa bile insanların kendisi bile değdiriyor yani
İyiyim canım ben ne yapayım işte çalış evde çalış bu hafta çok yoruldumDün yine iyi mi yaptık kötü mü bilmiyorum ama hayırlısı bakalım sende ne var ne yok
telden girince bende düsüorm hatta telefnu kasıo canım sürekli bataryayı ısıtıo hemenYa kızlar ikidebir sayfadan dusuyorum
Canım sen neden düşüyosun ki netin mi kopuyo acaba ben hiç düşmüyorumYa kızlar ikidebir sayfadan dusuyorum
ben utansam onu götrmek istemem yanmda canim.. onun düsünmesi lazım benmde psikoljimi mahvetti herseyin yükünü psikolojik ben çekıorumCanim bencede bikdigin butun dualri oku ustunyze yanindayken caktirmadan oku . Birbirinizi çok seviyorsunuz o belli ama böylede olmaz ki canim. Ins bugun hersey yoluna girrer anladigim kadariyla o is yemegi ortaminada girince kendini kotu hissetmis.dekikanli erkekler bunu kaldiramaz is sana dusuyor canim maleseff
Ama acitiyor kocamam elleri varbende esimi ole severim o da bana kızariçindeki sevgisinden öle yapıo emin ol kendimden biliorumm
Hakkisinda canim ne diyimki aranizda olan bisey is bulma birazda sans isi . Sen yine alttannal cnm bebeginnicinben utansam onu götrmek istemem yanmda canim.. onun düsünmesi lazım benmde psikoljimi mahvetti herseyin yükünü psikolojik ben çekıorum(
sorma yaaa3gundur çalısa calisa bi hal oldunuz biz calismadik canim oynasma herzaman oluyoda boyut atlamadik dr cmt dedi yarini bekliyoruz . Sende bugun ara verde yarin
Haklısın sende canım ama napcan gece yattığınız da sen çaktırmadan oku elmaselmacığımın dediği gibi hatta işteyken fırsat bulursan inşirah suresini oku eşin için insanın içini ferahlatıyor rahatlatıyor oku bak faydasını görüceksin canımvalla bende bilmiorum canım.. 8 sayfa msj değil 8 sayfaya içimi döktüm resmen.. napalım kadar uğrasıorm ben ilacı iğnesi psikolojisi bozulması gereken benim ama o trip atıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?