karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

bende esimi ole severim o da bana kızar içindeki sevgisinden öle yapıo emin ol kendimden biliorumm

Sizinki cilveleşme olmuş canım yaa ne tatlı sen de naz yapmışsın herhalde birazcık napsın özlemiş haklı yani bida göndermeme kararı almadı mı senin ki geçen ben 3 gün şehir dışına gittim düğün için bizim ki bizim yatağımızda bile yatmamış bida göndermem diyo ilk defa ayrı kaldık 2,5 senedir de

Yaz canım bence ona paylaş yazarak daha etkili oluyo bence senin için olan önemini anlat o mutsuzken senin de ne kadar mutsuz olduğunu dünyaları verseler önemi olmadığını anlat bence bazen bi bunalıma girebiliyolar bizim de destek olmamız lazım maalesef yine iş biz kadınlara düşüyor

ah keske su bebis tek yapılsa dedim dün

bende esimi ole severim o da bana kızar içindeki sevgisinden öle yapıo emin ol kendimden biliorumm
Bende bebek gibi severim o da iyice şımarır bazen çok şımartıyorum sanırım diye korkyrm benim eşim pek sevgi görmemiş annesinden annesi tabiki seviyo ama ben öyle belli edemem içimden severim diyo bikere bile oğlum yavrum dediğini bi sarıldığını görmemişimdir yıllardır içlerindeyim bi güzel söz duymazsın ağzından ketumdur çok.. Onun için ben bütün sevgimi akıtıyorum eşime sevgi manyağı yapıyorum adeta

8 sayfa yazdım gecen gün canım.. okudu haklısın dedi iyiydik ondan snra yine oldu böle...

8 sayfa yazdım gecen gün canım.. okudu haklısın dedi iyiydik ondan snra yine oldu böle...
Alala seninkinin de menepozu geldi herhalde kız noldu böyle acaba tam da zamanında bildiğin duaları oku canım belki nazar değmiştir. Ben çok inanırım kötü gözle olmasa bile insanların kendisi bile değdiriyor yani

valla bende bilmiorum canım.. 8 sayfa msj değil 8 sayfaya içimi döktüm resmen.. napalım kadar uğrasıorm ben ilacı iğnesi psikolojisi bozulması gereken benim ama o trip atıo

Canim bencede bikdigin butun dualri oku ustunyze yanindayken caktirmadan oku . Birbirinizi çok seviyorsunuz o belli ama böylede olmaz ki canim. Ins bugun hersey yoluna girrer anladigim kadariyla o is yemegi ortaminada girince kendini kotu hissetmis.dekikanli erkekler bunu kaldiramaz is sana dusuyor canim maleseff

İyiyim canım ben ne yapayım işte çalış evde çalış bu hafta çok yoruldum Dün yine iyi mi yaptık kötü mü bilmiyorum ama hayırlısı bakalım sende ne var ne yok
3gundur çalısa calisa bi hal oldunuz biz calismadik canim oynasma herzaman oluyoda boyut atlamadik dr cmt dedi yarini bekliyoruz . Sende bugun ara verde yarin

ben utansam onu götrmek istemem yanmda canim.. onun düsünmesi lazım benmde psikoljimi mahvetti herseyin yükünü psikolojik ben çekıorum (

ben utansam onu götrmek istemem yanmda canim.. onun düsünmesi lazım benmde psikoljimi mahvetti herseyin yükünü psikolojik ben çekıorum (
Hakkisinda canim ne diyimki aranizda olan bisey is bulma birazda sans isi . Sen yine alttannal cnm bebeginnicin

3gundur çalısa calisa bi hal oldunuz biz calismadik canim oynasma herzaman oluyoda boyut atlamadik dr cmt dedi yarini bekliyoruz . Sende bugun ara verde yarin
sorma yaaabu akşam olmaz herhalde önce halı sahaya maça gidicek sonra da tv de maç varmış belki abim gelir dedi geç biter maç iş olmaz yanibu ara kasıklarım ağrıyo diyorum yumurtlıcam galiba o da ben öle dedikçe kaçırmayalım diye

valla bende bilmiorum canım.. 8 sayfa msj değil 8 sayfaya içimi döktüm resmen.. napalım kadar uğrasıorm ben ilacı iğnesi psikolojisi bozulması gereken benim ama o trip atıo
Haklısın sende canım ama napcan gece yattığınız da sen çaktırmadan oku elmaselmacığımın dediği gibi hatta işteyken fırsat bulursan inşirah suresini oku eşin için insanın içini ferahlatıyor rahatlatıyor oku bak faydasını görüceksin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…