• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

Erkekler daha güçlü oluyor. Her konuda. Simdi bile benim esim hic kafaya takmiyo bazen sinir oluyorum umursamaz daveaniyksun diye kiziyorum hatta dün kizdim :KK20::KK20:.canim dis gebelik olmamisya senin cok şükür yine olacak bu ay umutluyuz ucumuzde:anneadayı::anneadayı::anneadayı:
evett yaa inşallah olurrr göbüş tokuştururuz yaa:anneadayı::anneadayı::anneadayı: sonra da benim bebek şu kadar bende şöyle belirti oldu gibi muhabbet ederiz:KK45:

günaydın canllar.. kac gündür yoğnlktan giremeıorum bi de bi hnalsizim bi uykusuzm anlatamamm.. dinlenemiorm adam akıllı doktorn verdği proğramı bile yapamadık :( icimden hiç bsey ypmak gelmıo esimlede bozuğz kısacası suan kendimi salmis durumdayım tamamenn :(((

günaydın canllar.. kac gündür yoğnlktan giremeıorum bi de bi hnalsizim bi uykusuzm anlatamamm.. dinlenemiorm adam akıllı doktorn verdği proğramı bile yapamadık :KK43: icimden hiç bsey ypmak gelmıo esimlede bozuğz kısacası suan kendimi salmis durumdayım tamamenn :KK43:((
Canımmm neden öyle oldu ya tam mutlu umutlu ve çalışkan olmak gereken zamanda:KK43:

hiç bilmiorm canm öle kırgınki icim anlatamam.. çok mutluydum kaç gündür yermde duramıodum ama sanırımesim cok durgun bu aralar yoruluorm dıo onun durgunluğu bulastı bana da.. :KK43:
Canım noldu ki öyle birden yaa havalar mı çarptı işiniz mi yoğun nedir.. O durgunsa sen alttan al biraz eğer seni çok kıracak bişey yapmadıysa bazen oluyo öyle dönem biraz şefkate ihtiyaç duyuyolar ya da biraz kafalarını dinlemeye bilmiyorum seni ki hangi türdendir ama

Canım noldu ki öyle birden yaa havalar mı çarptı işiniz mi yoğun nedir.. O durgunsa sen alttan al biraz eğer seni çok kıracak bişey yapmadıysa bazen oluyo öyle dönem biraz şefkate ihtiyaç duyuyolar ya da biraz kafalarını dinlemeye bilmiyorum seni ki hangi türdendir ama
bi anlasam kaç gündür böle altn ala alttan ala artık bende enerjim bitti... aramzda kıdem farkı var isyerlermz farklı ama benm maasm onnkinn iki kitı ben hiç sorun etmiorum bu durumları ama o nye böle yapıo anlamıorm.. :(

bi anlasam kaç gündür böle altn ala alttan ala artık bende enerjim bitti... aramzda kıdem farkı var isyerlermz farklı ama benm maasm onnkinn iki kitı ben hiç sorun etmiorum bu durumları ama o nye böle yapıo anlamıorm.. :KK43:
Öyle bir sorun mu var canım aranız da o büyük problem oluyo bazı insanlar için takmamak lazım öyle şeyleri hayat müşterek sonuçta

Gunaydin kizlarr . konuşmalarinizi okudum kzulkrcigim durumuna Uuldum ama bak onca emegin bosa gitmesin esinede bunu söyle programa uymaya calisin hayatta hersey para pul degil konu nerden acildi etti bilmiyorum ama hayat sartlari suan yapacak birşey olmadigina gore kafaya takip huzursuzlanmak dogru degil.umarim toparlarsiniz canim her ailede olur böyle seyler. Bence sen yine yapacagini yap canim buna kadinlikmi dersin yoksa annelikmi ne diyorsan artik guzel bir yemek hazirla ve arayi isit canim bu is yine sana kaliyor hatta aldigin bebek kiyafetinide sandalyenin birine as yaptiedigi yaatigida goz onune koy amacinizdan tasmazsiniz ginleri kacirmadan calismaniz lazim zaten az zaman kaldi:KK49: biraz gayret canim:anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Gunaydin kizlarr . konuşmalarinizi okudum kzulkrcigim durumuna Uuldum ama bak onca emegin bosa gitmesin esinede bunu söyle programa uymaya calisin hayatta hersey para pul degil konu nerden acildi etti bilmiyorum ama hayat sartlari suan yapacak birşey olmadigina gore kafaya takip huzursuzlanmak dogru degil.umarim toparlarsiniz canim her ailede olur böyle seyler. Bence sen yine yapacagini yap canim buna kadinlikmi dersin yoksa annelikmi ne diyorsan artik guzel bir yemek hazirla ve arayi isit canim bu is yine sana kaliyor hatta aldigin bebek kiyafetinide sandalyenin birine as yaptiedigi yaatigida goz onune koy amacinizdan tasmazsiniz ginleri kacirmadan calismaniz lazim zaten az zaman kaldi:KK49: biraz gayret canim:anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Günaydın canım sana katılıyorum.. limonkabugsu limonkabugsu sonra pişman olursunuz canım o kadar tedavi boşa gitmesin bu dönem de geçer siz düzelirsiniz sonra üzülürsünüz keşke yapsaydık diye.. Biliyosun bebiş için kocalarımıza ihtiyacımız var hala:KK70::KK70: yoksa bi kaç gün daha trip yapabilirsiniz ama şimdi zamanı değil barışın:KK74::KK70:

Günaydın canım sana katılıyorum.. limonkabugsu limonkabugsu sonra pişman olursunuz canım o kadar tedavi boşa gitmesin bu dönem de geçer siz düzelirsiniz sonra üzülürsünüz keşke yapsaydık diye.. Biliyosun bebiş için kocalarımıza ihtiyacımız var hala:KK70::KK70: yoksa bi kaç gün daha trip yapabilirsiniz ama şimdi zamanı değil barışın:KK74::KK70:
Kesinlikle tek basina klomenle hamile kalamayacagina göre canim git yanas.hem pisman olmazsin esin sonucta ve seviyorsunuz birbirinizi :KK60::KK72::KK37::KK4:

Ben hareketlerime dikkat ediyorum aman kusmeyelim tipligimiz tutmasin diye arada bizim tutarda. Dun az kalsin kuscektim aglar gibi oldum susturdu. Ya beni sıkarak seviyor cocuk sever gibi cimcikleye cimcikleye isira isira gelmis yanagimi isiriyo bacagimi cimcikliyo :KK67:bende onu isirdim cimcikledim :KK53: sonrada agladim azcik:KK45::KK47: napiyim cok ozledim gitmeseydin ankaraya diyo :KK15:

aldğım kıyafet sandalyede sürekli gözümüzün önnde.. esimin de gecmsten birkmisi var evimizi aldık allaha sükür bi ihtiyacmz yok önceden daha zor sartlarda biraz daha yüksek maasla çalısıodu ama smdi eraber gidip gelioz sabah aksam birlkte cıkıp birlkte gelıorz saatlermz uyuyo dinleneblioda aksamları 6da evde onceleri 9da 10 da evde oluodu tasınınca burda is bulamadı bi süre snra burası denk geldi basladı işe ben ole sorun etmem onada hiç yanstmam hatta ödüm kopar bu konuda kendni üzecek die ama suan sorun ne bilmiom.. dün is yemeğimz vardı önce gelmek istemedi snra gönlünü yaptım ama ordada sunun esi nerdi calisio bunun esi nerde çalısıo die sordu sirekli :( benim o yanmda olsun yetıo kocamla gurur duyuorum o benm herseyim koluna girdiğimde hersey benim oluo dünyaları verseler o kadar herseye sahip hissetmem kendimi bunları sölüorm onada sürekli nedense iki gündür enerjisi düşük benim moralimide bozdu.. :(

Back