- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
- Konu Sahibi limonkabugsu
Valla canim çok pişman oldum sildim ama hala yaniyo duşa gireyim en iyisiben diecektm canım normal bizamanda değiliz herseyi denenmememiz lazım amaann dikkat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canim çok pişman oldum sildim ama hala yaniyo duşa gireyim en iyisiben diecektm canım normal bizamanda değiliz herseyi denenmememiz lazım amaann dikkat
yanar canım biraz soğuk hissettrir biraz da aman dikkt et yıka güzelce..Valla canim çok pişman oldum sildim ama hala yaniyo duşa gireyim en iyisi
Yikadim canim hala yaniyor ama. Nerdende denedim yaa. Dusunemedim. Mide yanmasi gibi his.kan dolasimini hizlandiriyorya bu belkimde yumurtam buyur büyür viks le hamile kalan kadin diye adim cikiyomusyanar canım biraz soğuk hissettrir biraz da aman dikkt et yıka güzelce..
alemsin vallaYikadim canim hala yaniyor ama. Nerdende denedim yaa. Dusunemedim. Mide yanmasi gibi his.kan dolasimini hizlandiriyorya bu belkimde yumurtam buyur büyür viks le hamile kalan kadin diye adim cikiyomus
alemsin valla
Hehehehe baktim canim.ama limon nasil bir tat verir acaba merak ettim aksam bi yapayım göbeğim avuc icini doldurmuyor ama ben onuda eritmek istiyorum
bi dene bakalm :) aaa ne kadar büyükmüş göbeğinHehehehe baktim canim.ama limon nasil bir tat verir acaba merak ettim aksam bi yapayım göbeğim avuc icini doldurmuyor ama ben onuda eritmek istiyorum
Canim ben iki tarafada dedim. Ilac kullandigimi falan biliyorlar. Dogrumu ettim bilmiyirum ama sonuçta benimm elimde olan birsey degil Allahin takdiri. ...
Kizlar bu arada viksi denedim.karnim yaniyo icten icten biber suruyorlar sanki çok kotu bi his nasilda terletti ama bida yapmam ymurtalrima bisey olur diye korktum
Yani cnm bi kere hamike kalinca calistiginizi biliyorlardir . Ya evet sen cok yogunsun seni goremeyince üzülüyorum . Insalah tatlimi tatli guzel mi güzel bir kizin olur cnmBenim de kimyasal gebelikte öğrendiler istediğimi ondan beri de tahmin ediyodurlar herhalde bi çalışma olduğunu Annem kv. filan biliyo zaten istediğimi onlar da çok istiyolar özellikle de kız ama benim için önemli değil sağlıklı hayırlı olduktan sonra evlat ama ilk ya da 2. bi kızım olsun isterim şu hayatta
Evet arkadaşın göbeği bayaa büyükmüş bide benim göbeğimi görse zayıflayamıyorum da yaa yiyorum yaniibi dene bakalm :) aaa ne kadar büyükmüş göbeğin
Gecti canim ama baya yandi yani bir hevesle aldim ama sonra pisman oldum asiri yakti.gobegim kasiklarim falan sicacikti. Bende sonradan oyle dusundum canim belkide iyi gelmiştir uyardigi icin hatta kzulkr bana guldu .ama bugun yapmayacağım. Vazelin yok cnm disari cikcam bugun alayim. Streç filme zararli diyorlar ama ben onun sayesinde 2kilo verdim kisa suredeCanım durumun nasıl geçti mi yanma viks yerine vazelin sürseydin keşke ben spora gittiğin dönemde vazelin sürüp üstüne streç yapıyodum hem streci tutuyodu hemde bölgeyi ısıtıyodu acayip terletiyodu.. Yumurtalar için korkma bence kötü bişey değil ki o hem ısıtmış yumurtalar için iyi bile olmuş olabilir biliyosundur sıcak ortam her zaman faydalı kadınlar için yine de tekrarını yapma bence
oleyy burdasın canım kzulkr dan ses yok çalışıyo galiba o da Aminn canımm inşallah hepimizin kalbindeki hayırlı dilekleri kabul olurYani cnm bi kere hamike kalinca calistiginizi biliyorlardir . Ya evet sen cok yogunsun seni goremeyince üzülüyorum . Insalah tatlimi tatli guzel mi güzel bir kizin olur cnm
Kizlar benim derdim en az en zayif halle hamile kalmak.cunku bizim sulalede dogumdan sonra göbek kalıyor. Ne kadar az kalirsa kardir hesabı .bide herkes soruyor bebek varmi diye tahta gibi olursam sormazlarEvet arkadaşın göbeği bayaa büyükmüş bide benim göbeğimi görse zayıflayamıyorum da yaa yiyorum yanii
Gecti canim ama baya yandi yani bir hevesle aldim ama sonra pisman oldum asiri yakti.gobegim kasiklarim falan sicacikti. Bende sonradan oyle dusundum canim belkide iyi gelmiştir uyardigi icin hatta kzulkr bana guldu .ama bugun yapmayacağım. Vazelin yok cnm disari cikcam bugun alayim. Streç filme zararli diyorlar ama ben onun sayesinde 2kilo verdim kisa surede
Insallah canim yaa. Bende cok akinti olmaya basladi .mantar kremim vardi ondan surdum. Mantar akintisi degil ama çalışmadada aciyor biraz .uzunnsure calismayinca hep oyle oluyor gercioleyy burdasın canım kzulkr dan ses yok çalışıyo galiba o da Aminn canımm inşallah hepimizin kalbindeki hayırlı dilekleri kabul olur
Evet en zayıf halinle hamile kalmak en mantıklısı sonra hamilelikte çok kilo alcam stresine giriyosun bide.. Kilo iyi değil zaten de ben pilav makarnadan bi vazgeçemiyorum ki bi geçsemKizlar benim derdim en az en zayif halle hamile kalmak.cunku bizim sulalede dogumdan sonra göbek kalıyor. Ne kadar az kalirsa kardir hesabı .bide herkes soruyor bebek varmi diye tahta gibi olursam sormazlar
Aynen canim inceltiyor bedeni gercekten. Aynen is yapiyordum hic ara vermeden spor sonra kosarak dus.Ben de onun çok faydasını gördüm canım hatta spordan daha etkili acayip inceltiyor su gibi oluyo zaten sardığın yer sonra hemen duş al o çıkan toksinler tekrar vücuduna girmesin.. İş yaparken filan sarsan baya etkili olur senin için