karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

yok ben takısmıorum ole
Ben 3 senedir burda çalışıyorum canım bütün gün de birlikte olunca alışıyosun ister istemez birde ben haksızlığa gelemiyorum patronumda ben iş yaptığım için bana yükleniyo sürekli diğerlerini takip et filan diye başkası bi eksiklik yapsa sen neden takip etmedin diye birden bana dönüyo olay bende çıkışıyorum.. Daha iyisini bulabilsem çıkıcam da iş bulmadan çıkmak da işime gelmiyor.. O da çıkarım diye korkuyor ondan tribimi çekiyo

valla ben sölemem ama anneme derim o da der babama sevinirler :) gecen hayal kuruolar minik minik gezer evde dede der anneanne der dede demesin büyükbaba desin dıolar bana sunu al bana bunu al der diolar alırız hemen gideriz diolar
Ahhh ahhh hayaller cok

O zaman anlasildi durum.

Canım inşallah mantar yoktur hem çok zor hem de fitil filan mı veriyolar bide çalışmayı yasaklıyolar bi süre sen anladın onu kaşıntı filan yoksa bide afedersin kokulu değilse yumurtlama döneminde de akıntı oluyor belki ondandır

Kizlayine denk gelemedik yahuu.ben gidiyorum cok isim var evi supur sil toz al balkinlari yika camasir katla 2.postayi as onu katla utu yap birde domates kurutcam gunesi bekliyorum yemek yap gorusuruz kizlar
oh en güzeli senin işin yaaaa keşke bende şimdi evimde olsam da iş yapsam güzel güzel yemekler yapsam kocacığıma

ben ne çektim cok kötü ydüm.. çamasırını kuru tut canım

çok çok valla :) 1 senedr istedğmz halde olmadığını duysalar çok üzülürler...
Canim ben iki tarafada dedim. Ilac kullandigimi falan biliyorlar. Dogrumu ettim bilmiyirum ama sonuçta benimm elimde olan birsey degil Allahin takdiri. ...

Ya valla aklim çıkıyor mantar olucam diye. Çalışma serbestte olsa calisilmiyorki ilk mantar olmusum ben akintim falan yoktu çalışma yaparken nasil canim yandı ilk gece yaninda halt etmis bu me böyle dedim bi baktim mantar agladim sanki aglayınca gececekti .ilk krem verdiler oda yapıyordu ben sirkeli suyla falan siliyorum rahatlatiodu. Sonra gecmeyince tek kullanimlik bi fitil var onu aldim o geçirdi ama cok kotu yakıyor oralari tedavim yarim kalir diye korktum bian kokulu falan degil canim ama idrarimdada yanma var dun hemen bi yane piyoseptil ictim enfeksiyon varsa diye. Ins yumurtluyorumdur

Bide kizlar kadinlar klubunde gördüm viks gobek yaglarini eritiuirmus icine karbonat ve kafur koyuo suruyorsun strec film sario is yapican .kafur ne ilk duydum almadim dun viks aldim simdi surup ise koyulcam karbonatta atmicam icine .Allahin karbonatinida her yere dönüyorlar yahu

Canim ben iki tarafada dedim. Ilac kullandigimi falan biliyorlar. Dogrumu ettim bilmiyirum ama sonuçta benimm elimde olan birsey degil Allahin takdiri. ...
orasi öylede canım esimle ole bi karar aldık. ben bide annemle çok rahat herseyi paylasamıorum o herseye bi yorum yapar kendnce bildği bsey vardır bseyler der fln zaten benm psikolojim kendme yetıo düzeltene kadar baska seylerle uğrasmayım dedim bi de.. henüz düsünmuorz deyip geciorm

Iyi etmissin canim. Herkesin aile iliskileri farkli iste

Kizlar bu arada viksi denedim.karnim yaniyo icten icten biber suruyorlar sanki çok kotu bi his nasilda terletti ama bida yapmam ymurtalrima bisey olur diye korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…