- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
Ben 3 senedir burda çalışıyorum canım bütün gün de birlikte olunca alışıyosun ister istemez birde ben haksızlığa gelemiyorum patronumda ben iş yaptığım için bana yükleniyo sürekli diğerlerini takip et filan diye başkası bi eksiklik yapsa sen neden takip etmedin diye birden bana dönüyo olay bende çıkışıyorum.. Daha iyisini bulabilsem çıkıcam da iş bulmadan çıkmak da işime gelmiyor.. O da çıkarım diye korkuyor ondan tribimi çekiyoyok ben takısmıorum ole
Ahhh ahhh hayaller cokvalla ben sölemem ama anneme derim o da der babama sevinirler :) gecen hayal kuruolar minik minik gezer evde dede der anneanne der dede demesin büyükbaba desin dıolar bana sunu al bana bunu al der diolar alırız hemen gideriz diolar
Ben 3 senedir burda çalışıyorum canım bütün gün de birlikte olunca alışıyosun ister istemez birde ben haksızlığa gelemiyorum patronumda ben iş yaptığım için bana yükleniyo sürekli diğerlerini takip et filan diye başkası bi eksiklik yapsa sen neden takip etmedin diye birden bana dönüyo olay bende çıkışıyorum.. Daha iyisini bulabilsem çıkıcam da iş bulmadan çıkmak da işime gelmiyor.. O da çıkarım diye korkuyor ondan tribimi çekiyo
aslnda iyi biri de bazen bazı seyleri düsünemıo işte..
eeennnn güzeellii.. sen kendin patronsun canım evinin patronu.benim patronun yokk
çok çok valla :) 1 senedr istedğmz halde olmadığını duysalar çok üzülürler...Ahhh ahhh hayaller cok
Canım inşallah mantar yoktur hem çok zor hem de fitil filan mı veriyolar bide çalışmayı yasaklıyolar bi süre sen anladın onuC
Cnm igne konusunda onarkadas oyle demis ya onun durumu karisik yada baska bir tedavi uyguladilar bende iki igne hic duymadim yani bizde yapmiyorduk klinikte. Bakalim bana ne diyecek haftaya bugun kontrolum var .biraz akintim var normalmi sence .birazda yanma var mantar olurum diye cok korkuyorum cok zor mantarla bas etmek
oh en güzeli senin işin yaaaa keşke bende şimdi evimde olsam da iş yapsam güzel güzel yemekler yapsam kocacığımaKizlayine denk gelemedik yahuu.ben gidiyorum cok isim var evi supur sil toz al balkinlari yika camasir katla 2.postayi as onu katla utu yap birde domates kurutcam gunesi bekliyorumyemek yap gorusuruz kizlar
ben ne çektimCanım inşallah mantar yoktur hem çok zor hem de fitil filan mı veriyolar bide çalışmayı yasaklıyolar bi süre sen anladın onukaşıntı filan yoksa bide afedersin kokulu değilse yumurtlama döneminde de akıntı oluyor belki ondandır
İnsanlarla uğraşmak zor canım bütün gün stres içerisindeyim ben resmen içimin büzüldüğünü hissediyorum kendimi sıkmaktanaslnda iyi biri de bazen bazı seyleri düsünemıo işte..
Canim ben iki tarafada dedim. Ilac kullandigimi falan biliyorlar. Dogrumu ettim bilmiyirum ama sonuçta benimm elimde olan birsey degil Allahin takdiri. ...çok çok valla :) 1 senedr istedğmz halde olmadığını duysalar çok üzülürler...
Ya valla aklim çıkıyor mantar olucam diye. Çalışma serbestte olsa calisilmiyorki ilk mantar olmusum ben akintim falan yoktu çalışma yaparken nasil canim yandı ilk gece yaninda halt etmis bu me böyle dedim bi baktim mantar agladim sanki aglayınca gececektiCanım inşallah mantar yoktur hem çok zor hem de fitil filan mı veriyolar bide çalışmayı yasaklıyolar bi süre sen anladın onukaşıntı filan yoksa bide afedersin kokulu değilse yumurtlama döneminde de akıntı oluyor belki ondandır
Kac gundur ac kaldi kilo vermis hemen ona güzel yemekler yapicam bugun. Evde olmak gercekten guzel ama calismakta guzel isin rahatsa .oh en güzeli senin işin yaaaa keşke bende şimdi evimde olsam da iş yapsam güzel güzel yemekler yapsam kocacığıma
oluo canım ya herkesler çok rahat yaa biz nie kasıoz herseyiİnsanlarla uğraşmak zor canım bütün gün stres içerisindeyim ben resmen içimin büzüldüğünü hissediyorum kendimi sıkmaktan
orasi öylede canım esimle ole bi karar aldık. ben bide annemle çok rahat herseyi paylasamıorum o herseye bi yorum yapar kendnce bildği bsey vardır bseyler der fln zaten benm psikolojim kendme yetıo düzeltene kadar baska seylerle uğrasmayım dedim bi de.. henüz düsünmuorz deyip geciormCanim ben iki tarafada dedim. Ilac kullandigimi falan biliyorlar. Dogrumu ettim bilmiyirum ama sonuçta benimm elimde olan birsey degil Allahin takdiri. ...
Iyi etmissin canim. Herkesin aile iliskileri farkli isteorasi öylede canım esimle ole bi karar aldık. ben bide annemle çok rahat herseyi paylasamıorum o herseye bi yorum yapar kendnce bildği bsey vardır bseyler der fln zaten benm psikolojim kendme yetıo düzeltene kadar baska seylerle uğrasmayım dedim bi de.. henüz düsünmuorz deyip geciorm
öle canm malsf..Iyi etmissin canim. Herkesin aile iliskileri farkli iste
ben diecektm canım normal bizamanda değiliz herseyi denenmememiz lazım amaann dikkatKizlar bu arada viksi denedim.karnim yaniyo icten icten biber suruyorlar sanki çok kotu bi his nasilda terletti ama bida yapmam ymurtalrima bisey olur diye korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?