karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

Ne güzel canım müdürünle ve ailesiyle anlaşman insanın iş ortamında mutlu olması çok önemli Allah bozmasın. Telefon konusunda benim akıllı telefonum yok eşimin var onun borcunu anca ödedik daha ondan dolayı ben TV de bişey izlemek istediğimde eşim susim diye telefonu veriyo elime o maç filan izliyo ya da ben bişey izliyceksem o telefonu alıyo bazen de kızıyorum ne bu bi muhabbet olmuyo diye

Canlarım yaa size bişey sorucam bazen durup dururken içime bi ateş düşüyo sanki böyle hemen çocuğum olsun istiyorum sanki hiç sabredemeyecekmişim gibi geliyor size de oluyomu hiç öyle şuan yine aynı durumdayım nedense bazen geliyor böyle

Gunaydin kizzzlar ben bu aralar cok yogunum k.bakmayin sabahtan beri ugrasiyorum.gecede hastanede kalcam simdide temizlik yapiyorumda mola verdim yazayim dedim.kzulkr sosum soossss cok hos bi hatira olur .canim kekine uzuldum .benim silikon kek kalibim var digerlerinden keki cikaramiyorum silikondan cok guzel cikiyo herkeste cok begeniyo .neyseki meyve kuruyemis falan gecmis. Ters Lale cigim bende esimin telle oynamasina kiziyorum mac izlerken bende alıyorum elime mactan nefret ediyorum hele ozet yorumlarindan dahafa nefret ediyorum o adamlardanda befret ediyorum toptanda nefret ediyorum .sordugun soruya gelince banada surekli oluyor o his hamile kalsam bile 9ay nasil gececek ben bebegimi merak ederim diyorum. Bana onceki dr dk kulan dedigindede tamda boyle hissetmistim. . Inofolic ise yarayacak canim gor bak. Bu arada kzulkr ilac bayanise yaradi demekki canim.bende dun basladim tele alarm jurdum duzenli icmek icin 3.ilaci ictim bulanti falan yapmadı cok sevindim . Bazen umutsuzluga kapilip bazende asiri umutla doluyor icim ne olacak bu psikolojimiz kızlar

Sana da günaydın canım hepimize laf yetiştirmişsin maşallah kutluyorum seni Ameliyat oldu mu canım ananen..
Maçı hiç sorma yaa bi maç öncesi yorum var bi maç var bide sonrası yorumlar var ozaman ben böle oluyorum Hadi o adamların işi o bizimkilere ne demeli biz oturup o kadar konuşsak bizi öyle can kulağıyla dinlemezler Benimki fanatik BJK li bide bipozisyon filan olunca beni çağırıyo koş çabuk bak diye deli yaa
İnofolic için bende umutluyum canım umarım suya düşmez umutlar
Biraz daha bekletirse bu bebekler bizi manikdepresif anneleri olcak bu gidişle aynen böyle

amin canım bizde müdür çok bu müdür bizim birimde değil, ama müdür soruçta :) benim eşimin maç tutkusu yoktur ama o da haber izleleme meraklısıdır

bazen bana da oluo ama bazende korkuo gözüm ya hiç susmaz ağlarsa dıorum ya zor hamilelik gecirirsem dıorum erkenmi acaba dıorum

ben zebra kek yapıorum kküçük borcamda yaspasta dilimler gibi de ikram edıorum herkesin çok hosuna gidiyo :) ver fırınadan almıştım tarifini ama yaktım işte :))

Allah korusunn onların haberi bi gelsin musmutlu musmutlu annaeleri olcakk

Teşekkürler canim .olcu canim cok sukur durumuda iyiye gidoyor.aynen ben konusunca pek ilgisini cekmiyor zorla dinletiyorum kendimi o mac İzlerken .benimkide fb li benide fb li yapti kizdiriyorum ben gs liyim diye.valla artık bu ay ucumuzde bekliyoruz minikleri

amin canım bizde müdür çok bu müdür bizim birimde değil, ama müdür soruçta :) benim eşimin maç tutkusu yoktur ama o da haber izleleme meraklısıdır
Haberide yuregim kaldirmiyor artik.eskiden babannem falan haber izlerken aglardi bende gulerdim cocukken simdi haber izleyince bende agliyorum

bazen bana da oluo ama bazende korkuo gözüm ya hiç susmaz ağlarsa dıorum ya zor hamilelik gecirirsem dıorum erkenmi acaba dıorum
Hahahaha canim bu dusuncelerde normal bence. Benim cocugumun uslu olma ihtimali sifir esimde cok hareketli bende bide ikibtataftanda ilk toeun olacak cok şanslı benim bebegim ama gelmesine henuz ikna edemedim. Sana seker alcam diyorum gelmiyo

Hahahaha canim bu dusuncelerde normal bence. Benim cocugumun uslu olma ihtimali sifir esimde cok hareketli bende bide ikibtataftanda ilk toeun olacak cok şanslı benim bebegim ama gelmesine henuz ikna edemedim. Sana seker alcam diyorum gelmiyo
benim bizden taraftan ilk torun :) esimde taraftan bilmem kaçncı olucak bende gelsin die herseyi sayıorm ama gelmio bi türlü

Ya sonucta Türk milletiyiz kizimmmm erkek cocugu bizde bile on planda baksana bende anlam veremedigim bir sekilde oglum olsun esime cokk benzesin istiyorum. Tabiii sağlıklı sihhatli hayirlisi olsunda. Insanin gonlunde yatan bir istek oluyor .nede yakışır ama annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…