- Konu Sahibi limonkabugsu
-
Ne güzel canım müdürünle ve ailesiyle anlaşman insanın iş ortamında mutlu olması çok önemli Allah bozmasın. Telefon konusunda benim akıllı telefonum yok eşimin var onun borcunu anca ödedik dahaaslnda hem müdür hem tanıdık çok sorun olmadı kuruyemşle fln kamufle ettik :) gec geldiler bide meyve fln kurtardk.. esi yanan keki de gördüayy çokta güzel olmusmus dedi ama nasip değilmis demekki dedi :) misafiri severim onlarda bilirler güldük eğlendik çok sükür iyi bi aksam gecrdik
Gunaydin kizzzlar ben bu aralar cok yogunum k.bakmayin sabahtan beri ugrasiyorum.gecede hastanede kalcam simdide temizlik yapiyorumda mola verdim yazayim dedim.kzulkr sosum soossss cok hos bi hatira olur.canim kekine uzuldum .benim silikon kek kalibim var digerlerinden keki cikaramiyorum silikondan cok guzel cikiyo herkeste cok begeniyo .neyseki meyve kuruyemis falan gecmis . Ters Lale cigim bende esimin telle oynamasina kiziyorum mac izlerken bende alıyorum elime mactan nefret ediyorum hele ozet yorumlarindan dahafa nefret ediyorum o adamlardanda befret ediyorum toptanda nefret ediyorum .sordugun soruya gelince banada surekli oluyor o his hamile kalsam bile 9ay nasil gececek ben bebegimi merak ederim diyorum. Bana onceki dr dk kulan dedigindede tamda boyle hissetmistim. . Inofolic ise yarayacak canim gor bak. Bu arada kzulkr ilac bayanise yaradi demekki canim.bende dun basladim tele alarm jurdum duzenli icmek icin 3.ilaci ictim bulanti falan yapmadı cok sevindim . Bazen umutsuzluga kapilip bazende asiri umutla doluyor icim ne olacak bu psikolojimiz kızlar
amin canım bizde müdür çokNe güzel canım müdürünle ve ailesiyle anlaşman insanın iş ortamında mutlu olması çok önemli Allah bozmasın. Telefon konusunda benim akıllı telefonum yok eşimin var onun borcunu anca ödedik dahaondan dolayı ben TV de bişey izlemek istediğimde eşim susim diye telefonu veriyo elime o maç filan izliyo ya da ben bişey izliyceksem o telefonu alıyo bazen de kızıyorum ne bu bi muhabbet olmuyo diye
bazen bana da oluo ama bazende korkuo gözüm ya hiç susmaz ağlarsa dıorum ya zor hamilelik gecirirsem dıorum erkenmi acaba dıorumCanlarım yaa size bişey sorucam bazen durup dururken içime bi ateş düşüyo sanki böyle hemen çocuğum olsun istiyorum sanki hiç sabredemeyecekmişim gibi geliyor size de oluyomu hiç öyle şuan yine aynı durumdayım nedense bazen geliyor böyle
ben zebra kek yapıorum kküçük borcamda yaspasta dilimler gibi de ikram edıorum herkesin çok hosuna gidiyo :) ver fırınadan almıştım tarifiniGunaydin kizzzlar ben bu aralar cok yogunum k.bakmayin sabahtan beri ugrasiyorum.gecede hastanede kalcam simdide temizlik yapiyorumda mola verdim yazayim dedim.kzulkr sosum soossss cok hos bi hatira olur.canim kekine uzuldum .benim silikon kek kalibim var digerlerinden keki cikaramiyorum silikondan cok guzel cikiyo herkeste cok begeniyo .neyseki meyve kuruyemis falan gecmis . Ters Lale cigim bende esimin telle oynamasina kiziyorum mac izlerken bende alıyorum elime mactan nefret ediyorum hele ozet yorumlarindan dahafa nefret ediyorum o adamlardanda befret ediyorum toptanda nefret ediyorum .sordugun soruya gelince banada surekli oluyor o his hamile kalsam bile 9ay nasil gececek ben bebegimi merak ederim diyorum. Bana onceki dr dk kulan dedigindede tamda boyle hissetmistim. . Inofolic ise yarayacak canim gor bak. Bu arada kzulkr ilac bayanise yaradi demekki canim.bende dun basladim tele alarm jurdum duzenli icmek icin 3.ilaci ictim bulanti falan yapmadı cok sevindim . Bazen umutsuzluga kapilip bazende asiri umutla doluyor icim ne olacak bu psikolojimiz kızlar
Sana da günaydın canım hepimize laf yetiştirmişsin maşallah kutluyorum seniAmeliyat oldu mu canım ananen..
Maçı hiç sorma yaa bi maç öncesi yorum var bi maç var bide sonrası yorumlar var ozaman ben böle oluyorumHadi o adamların işi o bizimkilere ne demeli biz oturup o kadar konuşsak bizi öyle can kulağıyla dinlemezler Benimki fanatik BJK li bide bipozisyon filan olunca beni çağırıyo koş çabuk bak diye deli yaa
İnofolic için bende umutluyum canım umarım suya düşmez umutlar
Biraz daha bekletirse bu bebekler bizi manikdepresif anneleri olcak bu gidişleaynen böyle
Teşekkürler canimSana da günaydın canım hepimize laf yetiştirmişsin maşallah kutluyorum seniAmeliyat oldu mu canım ananen..
Maçı hiç sorma yaa bi maç öncesi yorum var bi maç var bide sonrası yorumlar var ozaman ben böle oluyorumHadi o adamların işi o bizimkilere ne demeli biz oturup o kadar konuşsak bizi öyle can kulağıyla dinlemezler Benimki fanatik BJK li bide bipozisyon filan olunca beni çağırıyo koş çabuk bak diye deli yaa
İnofolic için bende umutluyum canım umarım suya düşmez umutlar
Biraz daha bekletirse bu bebekler bizi manikdepresif anneleri olcak bu gidişleaynen böyle
Haberide yuregim kaldirmiyor artik.eskiden babannem falan haber izlerken aglardi bende gulerdim cocukken simdi haber izleyince bende agliyorumamin canım bizde müdür çokbu müdür bizim birimde değil, ama müdür soruçta :) benim eşimin maç tutkusu yoktur ama o da haber izleleme meraklısıdır
bazen bana da oluo ama bazende korkuo gözüm ya hiç susmaz ağlarsa dıorum ya zor hamilelik gecirirsem dıorum erkenmi acaba dıorum
orası da ıyrı canım ben çok sulugözüm zaten küçüklükten beri ağlıorm duygusal haberlere..Haberide yuregim kaldirmiyor artik.eskiden babannem falan haber izlerken aglardi bende gulerdim cocukken simdi haber izleyince bende agliyorum
Hahahaha canim bu dusuncelerde normal bence. Benim cocugumun uslu olma ihtimali sifir esimde cok hareketli bende bide ikibtataftanda ilk toeun olacak cok şanslı benim bebegim ama gelmesine henuz ikna edemedim. Sana seker alcam diyorum gelmiyo
Bu ay gelecek insallahhbenim bizden taraftan ilk torun :) esimde taraftan bilmem kaçncı olucak bende gelsin die herseyi sayıorm ama gelmio bi türlü
inşallah şöyle gezeriz artıkBu ay gelecek insallahh
Canim senin kkomem kacinci icisinde kasiklarda batma yapti. Benim simdi ilik ilik batiyo hafif agri var. Yumosum mu buyuyokiii.boyle gezmemize az kaldiinşallah şöyle gezeriz artık
Canim senin kkomem kacinci icisinde kasiklarda batma yapti. Benim simdi ilik ilik batiyo hafif agri var. Yumosum mu buyuyokiii.boyle gezmemize az kaldi.en bulunmayan seyleri as ericemmm
Hehehehe demekki fayda ediyor ilacimizvalla canım 2 yada 3 te belli belirsz batmaya basmamıstı bende gece gece aratcam kocama yazsa kıs meyvesi kıssa yaz meyvesi
Ya sonucta Türk milletiyiz kizimmmm erkek cocugu bizde bile on planda baksana bende anlam veremedigim bir sekilde oglum olsun esime cokk benzesin istiyorum. Tabiii sağlıklı sihhatli hayirlisi olsunda. Insanin gonlunde yatan bir istek oluyor .nede yakışır ama annesihttp://shop.atasay.com/?urun-6028-tasli-kelebek-kupe
kızım olursa bundan alıcam ona :)) ama nedense erkek olsun die bi istek varannem erkek kardesimi severken kızardım ona aklıma smdi o geldi sağlklı sihhatli olsnlarda kız erkek farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?