• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli hatta çocuklu olup üniversite okuyan varmı aranızda?

bende tam kayit olmustumki hamile oldugumu ögrendim ve ertelemek zorunda kaldim.. bebegim 5 bucuk aylik simdi...
ama o bi büyüsün tekrar kayit olacagim insallah :))

eşimin yengesi 2 küçük çocukla köyde tarlada çalışırken okumuş
ve şu anda mali müşavir kendisi ofisinide açtı 2-3 yıl önce
azmin elinden ne kurtulabilirki inanmak ve istemek önemli

ya çok şaşırdım :) maşallah vallahi yengenize...inanırım bacım...
tarladan müşavirliğe maşallah yaaa gerçekten tebrik etmek lazım yengenizi,, eli öpülesi kadınmış vesselam :)

başla tatlım başla, tam gaz devam, :) beraber mendil sallayacaz burda inşallah :)
bende seviyorum tarih kitaplarını halen okurum..şuna benim bölümde islam tarihi diye bi ders var, nedense ona çalışırken zaman hemen geçiyor resmen :) çok zevkli...birde islamın tarihini bilmek öğrenmek daha bi zevkli...tarihini bilmeyen kişi zaten boş biridir bence...atalarımızı ecdadımızı bilmek bi nevi sorumluluk diye düşnenlerdenim..
senide bir tarihçi olarak görecem burda hadi bakem bismillah de başla :) allah besmele ile başlanan her işi hayırla sonuçlandırır...bunu unutma..

:))
Bismillah ins ...
Rabbi yessir ... diye baslarmisim ben simdi :)))
Bizim derslerde de var islam tarihi.
Bizim dersler oldu bile, nasil benimsediysem artik :)
Ins en kisa zamanda ulkeme geri donebilirim, hemen baslayacagim ins ondan sonra.

:))
Bismillah ins ...
Rabbi yessir ... diye baslarmisim ben simdi :)))
Bizim derslerde de var islam tarihi.
Bizim dersler oldu bile, nasil benimsediysem artik :)
Ins en kisa zamanda ulkeme geri donebilirim, hemen baslayacagim ins ondan sonra.

inşallah canım allah gönlüne göre versin...:)
bu kadar benimsediysen, oo gerisi gelir bunun iyi iyi tutmuşun sen bunu hadi bakalım :)
inşallah kaydını yaptırdığın günü de görürüz, dertleşiriz şöyle şöyle oldu böyle böyle oldu diye, anarız bu günleri :)

slm kızlar...26 yaşındayım..evliyim ve 3 yaşına girdi oğlum var...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek
biraz ertelemeli ve gecikmeli de olsa, aöf ye başladım...hem mutluyum, hem zorlanıyorum çocukla birlikte okumak zor...ama allah bi kuvvaet veriyor..acak da sınavlar başlıyor...eşim de okuyordu zaten şimdi karı koca ders çalışır olduk.. :)
okulu bitirip işime başlayacağım günü rabbim nasip etsin inşallah, ve isteyen herkese...
varmı içinizde hem evli çocuklu okullu olan? :D:52::52:

ben de evli ve 2 çocukluyum bu sene son senem 4. sınıftayım ve normal 2. öğretim okuyorum çocuklarımda ben okurken büyüdüler :)) biri şimdi 1. sınıfta diğeri de ondan 2 yaş küçük yani bir 6,5 (80 aylık) diğeri 4,5 yaşında eşimde hem çalışıp hem okuyor ama o üniversiteyi geçen sene bitirdi bu sene yüksek lisansa başladı ikimizde aynı üniversitedeyiz :)) ikimizde 2. öğretimdik ama bu sene o yüksek lisansa başlayınca gündüz öğretiminde :)) ama bence okumak hele de bunu evli ve çocuklu yapmak çok güzel... insan isteyince her şey olur (bu arada işte ben ödevlerimi genelde bu saatlerde gece yapıyorum biraz fedakarlık yapmıyor değiliz)

evet canım ilitamı çok istiyorum allah izin verirse... iki yıl okuyup bırakmak saçma zaten..gittiği yere kadar gitmek gerekirken...
şuan senin konumunda olmayı öyle çok isterdim ki, bende fahri olarak başlayacaktım ama oğluma bakacak kimsem yok burda, o yüzden kabul edemedim...şimdi fahri hocaydım :( nasip demekki vardır bi hayır...allah izin verirde memleketimize tayini çıkarsa eşimin, orda başlarım...zaten okulumuda bitirince inşallah, eş durumunda kolayca atanırım...arkadaşlarım hep eş durumundan atandılar...fahrilerdi hepsi, bu sene kadroya geçtiler ne güzel..eğer bi kaç sene önce okula başlasaydım şuan bende hocaydım :( rabbim dileyen, gönlü bu hizmeti vermekle dolu olan tüm kardeşlerimize nasip etsin...
sen nerde ilitam okuyorsun? birde nerde hocalık yapıyorsun? merak ettim :)
sen benim yerimde olmak istiyorsunya,ben de ilitamdan mezun olanların yerinde olmak istiyorum şuan..:1:dersler çok zor geldi bana,açıköğretime göre,düzenli çalışmak gerek..kitaplar kalın,konular çok,sınavlar yaklaştı,ama olsun bu yola girdik artık,başladık bitireceğiz Allahın izniyle...
geçen yıl 8 ay fahri olarak görev yapanların hepsi kadroya geçti zaten canım..bu meslek çok güzel,ne olursa olsun...
ben izmir 9 eylülde okuyorum canım..10 ilde var ilitam...istanbul,izmir,ankara,malatya,sakarya,erzurum,elazığ,sivas,diyarbakır,malatya,samsun....bu şehirlerde var diye biliyorum...
Antalyada oturuyorum ve antalyayada görev yapıyorum..

ben de evli ve 2 çocukluyum bu sene son senem 4. sınıftayım ve normal 2. öğretim okuyorum çocuklarımda ben okurken büyüdüler :)) biri şimdi 1. sınıfta diğeri de ondan 2 yaş küçük yani bir 6,5 (80 aylık) diğeri 4,5 yaşında eşimde hem çalışıp hem okuyor ama o üniversiteyi geçen sene bitirdi bu sene yüksek lisansa başladı ikimizde aynı üniversitedeyiz :)) ikimizde 2. öğretimdik ama bu sene o yüksek lisansa başlayınca gündüz öğretiminde :)) ama bence okumak hele de bunu evli ve çocuklu yapmak çok güzel... insan isteyince her şey olur (bu arada işte ben ödevlerimi genelde bu saatlerde gece yapıyorum biraz fedakarlık yapmıyor değiliz)

yazına bayıldım...ve banada cok umut oldun..kırk bın kere maşallah sana nazar olmasın..coğu kız bunları anası önune sıcak yemek getırırken bıle yapamıyor.bende unt. okumak için hazırlanmaya başladım.eşim öğretmen.lıseden yenı ayrıldım evlendım hemen şuan 20 yaşındayım ve kucuk bır kızım var(9 aylık).haftaya annemın yanına memlekete gıdeceğım ..annem kızıma bakacak.bende son dört ay sıkı çalışacağım.işh hemşirelığı tuttururum..

Gunaydin canim fatih univde okul oncesi ogr okuyorum evliyken kazandim simdide hamileyim okula devam ediyorum nasipse edicemde allah ol derse hersey olur yazin dogum yapicam beebegi bakiciya verip okuycam calisan anne olurda okuyan olmazmi:)

canım ben hamileyim yüksek lisanstan geçen hafta mezun oldum hemde çalıyorum aynı zamanda. ev, okul, iş, bbeiş biraz zor oluyor ama imkansız değil tabiki de yapabilirsin kendine güven yeter.

Gunaydin canim fatih univde okul oncesi ogr okuyorum evliyken kazandim simdide hamileyim okula devam ediyorum nasipse edicemde allah ol derse hersey olur yazin dogum yapicam beebegi bakiciya verip okuycam calisan anne olurda okuyan olmazmi:)

olur tabi :) sabah sekiz akşam sekiz çalışan anneler var, çocuklarına bakıcılar bakarken ekmek parası peşinde koşan bayanlar çok türkiyede...onların yanında okumak daha kolay kalıyor...birde allah emek çekenlerin emeğini boşa çıkarmazmış...böyle zorluklar içinde bu yola başkoyan bir kulunu yarıda bırakmaz inşallah rabbim..

sen benim yerimde olmak istiyorsunya,ben de ilitamdan mezun olanların yerinde olmak istiyorum şuan..:1:dersler çok zor geldi bana,açıköğretime göre,düzenli çalışmak gerek..kitaplar kalın,konular çok,sınavlar yaklaştı,ama olsun bu yola girdik artık,başladık bitireceğiz Allahın izniyle...
geçen yıl 8 ay fahri olarak görev yapanların hepsi kadroya geçti zaten canım..bu meslek çok güzel,ne olursa olsun...
ben izmir 9 eylülde okuyorum canım..10 ilde var ilitam...istanbul,izmir,ankara,malatya,sakarya,erzurum,elazığ,sivas,diyarbakır,malatya,samsun....bu şehirlerde var diye biliyorum...
Antalyada oturuyorum ve antalyayada görev yapıyorum..

ne güzel canım allah daim etsin görevini...bana da nasip eder inşallah :)

canım eminmisin dört üniteden sorumlu olduğumuza? ilk altı ünite diye biliyorum ben...benimle birlikte arkadaşlarım var okuyan bu sene başlayan hepsi altı ünite diyor...sen istersen bi emin ol ara aöf bürosunu...gerçi telefonda pek net bilgi vermezler ama...facebook da aöf sayfaları var..ordan sorabilirsin yorumlara sorunu yazıyorsun admin cevaplıyor... ay keşke dediğin gibi dört ünite olsa :) eğer öyleyse ben ikinci tekrarı bile yaparım valla sınava kadar..:)canım bana özelden haber edermisin öğrenince..bende öğrenmeye çalışayım... ama kesin olsun haber edelim birbirimize olurmu..

http://www.acikogretim.me/acikogret...m-ders-listeleri-ve-sinav-uniteleri...burdakı sayfaya gır aşağıda lınk olcak sınavdan sorumlu olduğunuz unıteler dıye hangı dersten nerden nereye calışılacak yazıyor....umarım yardımcı olmuşumdur bende cok sevınmıştım gördüğümde ılk 4 konu ıı bencede...yanı benım bölümüm oyle....

arkadaşlar bende evliyim ve üniversite okuyorum eşimle birlikte. akşamları ders çalışıyoruz. arkadaşlarada söyleyince şaşırıyorlar. demek ki tek degilimmmmm.

arkadaşlar bende evliyim ve üniversite okuyorum eşimle birlikte. akşamları ders çalışıyoruz. arkadaşlarada söyleyince şaşırıyorlar. demek ki tek degilimmmmm.

tabi ki tek değilsin canım...aslında hepimiz öyle sanıyoruz sanki benden başka evli çocuklu okullu olan falan diye :)
bende ilk kaydımı yaptırdığımda hem çok sevindirik oldum hemde acaba acaba diye kafamı kurcaladı durdu düşünceler..
ilk önce babamla paylaştım...şok oldu...ama sevinçten..:) allah hayırlı etsin kızım, hep içimde kalmıştı oğlum öğretmen olacak keşke kızımda okusaydı derdim dedi, iki çocuğumda tahsilli artık çok mutlu ettin beni dedi..oğlan kardeşim öğretmen olacak nasipse bu sene son bitiyor okulu...oda çok sevindi, iyiki başladın abla, meslek liselerinin sistem acısını çok çektin, artık hakkındır, allah başarılı etsin dedi :) hem sevindim hem duygulandım, çünkü zamanında katsayı sorunu yüzünden çok gözyaşları dökmüştük...
yüksek puanım olmasına rağmen meslek liseliyim diye açıkta kalmıştım...ve o gün bugündür bidaha sınava girmedim..:(
annem eşim ve kim duyduysa çok sevindiler...çünkü zamanında çektiğim sıkıntıların bizzat yakından şahitleriiydi...
insan işin içine girince kendi gibi olanları gördükçe daha bi heves ediyor iştahlanıyor...
şuan 5 tane arkadaşımla birlikte okullu olduk, hepsi evli ve çocuklu :)
bu topikte de gördüm ki, aynı konumda çok kişi varmış, hatta daha zor olanlar, hamileler falan :) maşallah hepsine...
kızlar herşey cesaretle başlıyor cesaretle bitiyor...olmaz diye bişey yok....bismillah diyerek başlanılan herşeyin sonu gelir allahın izni ile...
herkese başarılar diliyorum....dileyen okullu evli kardeşlerim hep muhabbetimiz olsun...:) bırakmayın topiği :)

sınava az kaldı ve benım 3 kıtabım hala eksık 10 aralıkta verılcekmış dığer kıtaplar ee sınavda 5 ocak nasıl yetişcek....:36::37::18:

sınava az kaldı ve benım 3 kıtabım hala eksık 10 aralıkta verılcekmış dığer kıtaplar ee sınavda 5 ocak nasıl yetişcek....:36::37::18:

canım kitapları bekleyip de ders çalışmayı askıya alma...yardımcı kitaplardan veya geçen yılın kitaplarından çalış..ben öyle yapıyorum herkes öyle yapıyor...kitapları beklersek çok bekleriz canım yaa...bende önce tereddüt ediyordum, kitaplar değişmiş falan dediler diye yeni kitapları bekliyordum...sonra açıköğretimle özellikle görüştüm, kitapların içeriği falan değişmemiş, sadece içlerindeki bazı yanlışlıklar düzenlenmiş okadar..konular üniteler hep aynı tek tek kontorl ettim ben..sakın bekleme çalış...benimde 3 kitabım eksik, yeni kitaplarıı perşembe günü almıştım..eve gelip kontrol ettim yardımcı kitabımla tıpatıp aynı...boşuna beklemişim....
şimdi hiç aöf nin kitaplarına bakmıyorum bile..kendi yardımcı kitabıma çalılmaya devam ediyorum...

Back
X