karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

benim net heran gidebilir telden gireblrsem daha doğrusu girioda yazabilrsem telefonu kırmadan yazarım.. aksi takdrde yarın görsmk üzeree :))

Aaaaa ben yeni geldim siz gittinizzz amaaa . Terslale bir omur boyu musssmutlu asklaaa gecen guzel zamanlar dilerim en kıdemlimiz olarak.en yeniside benim .valla canim millet bebegi yaptiktan sinra baska degiisik sorunlar buluyor . Bu ay ucumuzde hamile kalinca bizde hamilelik sikayetlerimiizi yazariz. Ben bazen hamike kalayim hergun mide bulantisina raziyim diyorum arkadasimda buyuk konusma cok zor bulanti cekmek diyor. Buyuk konuşmamak lazim ama. Kzulkr telefinunu kirma b3nce lazim olurrr. Esinede o kotubsuprizi yaoma .benimde hep o kurabiye yada meyve sepeti gonderme hevesim var ama dediginiz gibi dalga konusu olabilir .ama hamile kalinca is yerine borek yada pogaca yada tatli yapip gondericem binayada dağıtıcam .birde 3 cocuga hediye alacagim

İnşallah canım yaa hepimiz çok mutlu olalım inşallah.. Ağzından bal damlıyor varya üçümüz birden hamile kalsak süper olur şikayetimiz beklentimiz hep aynı olur birbirimizin halinden anlarız yaa.
Benim arkadaşım hamile kendisi 2. denemede kaldı ısrarım üzerine test aldı yaptı pozitifi gördü ama çok midesi bulanıyomuş zayıflamış kız yemek yiyemiyorum diyo kötü oluyomuş..
Erkekler ne anlar incelikten gıcıklar yaa yapmıcan sürpriz filan öyle ot ot geççek özel günlerin en iyisi bizimki gibi ben ondan bekliyorum bizimkide anti romantik öle bi yemek yiyoruz geçiyo gidiyo..
Adak gibi bişey mi yaptın öyle börekler hediyeler filan

Valla cokk guzel olur canim yaaa insallahhh rabbim nasip eder.... ne kadar guzel olurrr. Evet canim adak sayılır .bide ben çocuklarincok severim esimin akrabalarinin kucuk cocuklari var onlara hep biseyler alirim . Kendi bebisime neler neler alicammm.sizde hamile kalin hediyemi gondericem

günaydın canlarr dün tabiki benm tel klavyesni ekrandan kıskandı göstrmedi hiç yazamadım sinir etti beni sadece bğenmkle kaldım
akşam misafrlerim geldi :) bizim burdan bi müdür ailesyle beraber. kek yapıyım hemen çayın yanna dedim, keki yaptım bir kabardı bir kabardı ama hayran hayran izliorm fırının camından üzeri nedense pismiyo ciğ çiğ görünüyo. 5 dakka daha dursun bi acıym fırını dedim. yanık kokmaya basladı meğer ben akıllısı fırını yemek yaparken sadece alt ayarnda unutmusum kek alttan pişmiş bi güzel kabarmiş üstü pişene kadar altı da yanmiş alel acele bir tepsi daha yaptım nasıl yaptğımıda anlamadım onu da yavan yapmisim dün hem firin hem telefon borcuna giriyodum az kalsin ikisini de kırcaktm

sösün söös müü??

Saol canımm demen yeter biz bi kalalım da bişeycik istemiyorum yaa

Günaydın bu arada kıslarrrr
Dün akşam giremedim hiç nete hem telefondan zevkli olmuyo hem de ütü filan vardı onlarla uğraştım bide fazla uğraşmak istemiyorum eşimin yanında telefonla çünkü ona kızıyorum hep bu konuda.. limonkabugsu canım senin başına gelen de pişmiş tavuğun başına gelmez hee misafirlerin de yabancıymış yani neyse senin tatlı dilin güler yüzün yeter boşver keki

aslnda hem müdür hem tanıdık çok sorun olmadı kuruyemşle fln kamufle ettik :) gec geldiler bide meyve fln kurtardk.. esi yanan keki de gördü ayy çokta güzel olmusmus dedi ama nasip değilmis demekki dedi :) misafiri severim onlarda bilirler güldük eğlendik çok sükür iyi bi aksam gecrdik

Sevin canım benim yumurtalar büyüyo içlerinden birisi ya da ikisi bebiş olcak inşallahhhhhh
inşallah hayırlısı olsun canımm dünki misafirimde soruo kzulkr sizin evlilik yıldönmzde yakın dio :) gecen bi bebeis vardı onlarlayken esi yani müdürüm verin kzulkr in kucağına alıştrma yapsn biraz içi ısınsın dıomus geçende dedim ya en çok sol batıo die sağdan pek ses yok ama sol baya şiddetlendi :) umutlanıorm accık accık.. :)

bende kızıorm esime telle vakt gecirince ben oyuna dalınca o da bana kızıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…