yupppiiiiiii kızlar ben çözüldüm 1kg yağ gitti 69,4 dü gördüm iyice konuştum dr lada eşiylede.Valla içim rahat bundan sonra düşüşe geçmişim aynen devam dr ne kadarla doyuyosan o kadar ye dedi 10. seans bitti haftaya salı 11.seansta gene vermiş olacakmışım hiçbişeyi kafana takma bu şekilde devam dedi hadi darısı sizlerin başına :))GAMZECİĞİM İŞTE BU TULDİNAZ ARKADAŞ GİBİ YORUMLAR OKUDUKÇA KOŞULSUZ TESLİM OLAMIYORUM BEN:)))))Kendime göre yorumluyorum asla az yemiyorum sadece yediklerimle ilgili çok seçiciyim.Pirinç yeme denirken karpuz ya da mısır ye börek ye denmez.Hepsinin kötü şekeri yüksek zaten kilo aldırmaları insülin salgısını arttırmaları acıktırmaları aynı.Pirinç yemiyosam bunlarada dokunmuyorum.Öyle işte canım ....
Aman maşallah sana arkadaşımyupppiiiiiii kızlar ben çözüldüm 1kg yağ gitti 69,4 dü gördüm iyice konuştum dr lada eşiylede.Valla içim rahat bundan sonra düşüşe geçmişim aynen devam dr ne kadarla doyuyosan o kadar ye dedi 10. seans bitti haftaya salı 11.seansta gene vermiş olacakmışım hiçbişeyi kafana takma bu şekilde devam dedi hadi darısı sizlerin başına :))
yupppiiiiiii kızlar ben çözüldüm 1kg yağ gitti 69,4 dü gördüm iyice konuştum dr lada eşiylede.Valla içim rahat bundan sonra düşüşe geçmişim aynen devam dr ne kadarla doyuyosan o kadar ye dedi 10. seans bitti haftaya salı 11.seansta gene vermiş olacakmışım hiçbişeyi kafana takma bu şekilde devam dedi hadi darısı sizlerin başına :))
ben hep şiş hissediyorum, hatta hissetmiyorum bariz ortada yani şişiyorum
bilmiyorum valla , doktor normal diyo seanslar bitince artık oturup düşüncez benim 5 bitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?