yasemıncım yanlıs anlama olmasın estetık merkezı varken ucretsız yapmıslar daha sonra merkezı kapatıp sadece zayılama uzerıne calısmaya basladıklarını o zaman 1000 dolardan calıstıklarını bana soyledı paylasmak ıstedımNerdesiniz kızlar kaybolmuş herkes ya, banu sen ne yaptın bugün .bir arkadaşımın 7.seansıydı dr la biraz kapışmışlar.Oda gr veremedi daha.Dr a demiş neden veremiyorum oda ne yapıyosun demiş işte sabah kalkınca 2 bardak su içiyorum dr da olmaz 1 bardak iç öğlende etli nohut yiyorum demiş oda olmaz önce etini ye demiş yani kadıncağız ne yapmışsa olmaz demiş anlamadım gitti vereceksin sonuçta diye tutturmuş bende yarını iple çekiyorum ama sanki şişkinliğim kalmadı gibi şöyle bir fısss diye sönsemde 5kg birden versem ne iyi olur ama .Birde şu ulustaki muayene için ebru hanım bana seansı 1000 dolardan yapıyoduk demişti güldala ise ücretsizdi demiş şaşırdım açıkçası neyse çokta bağlamıyor bizi yeterki verelimde .
verdimmmmm dr devam dedi çok güzel dedi enerjii çok iyi dedi ..... akşamları çorba yerine köfte möfte vs vs ye dedi.... valla heyecandan kaç gr verdiğime bakamadım enerjinin düştüğünü görünce... çok yeme sen yine börek bugün kaşar , beyaz ve krem peynir 1 dilim ekmek maydanoz domates omlet tereyağı çay salam
öğlen ıspanak ve musakka yoğurt çok
okulda bugün okuma bayramı vardı 2 dilim kek yedim...
akşam ızgara köfte yaprak sarma yoğurt
üstüne dondurmaaaa
ben cumartesi sabah 10 da orada olacağım
ya ben börek işinide sordum yok onu yeme dedi, listede yazıyo diye herkes ikindiyi börekle geçiştiriyo dedi, ben mecbur kalınırsa demek istedim diyor, o an bişey bulamadınız bi dilim börek yiyebilirsiniz demek istemiş, banada yemek ye dedi ikindide bakalım şimdi bide öle denicem, ama almak istemiyorum ya
maşallah vermeye devam beanue :lepi: enerjim iyi demişin sorada enerjimin düştüğünü görünce bakamadım demişin :uhm: enejinin yüksek olması daha iyi değil mi?
yani hani grafikte aşağıya doğru inmesini istiyor onu kastettim yanlış anlaşılmasın çubukların gidişatını kastettimmmm
benım butun cubuklarım asagıdaydı ılk kez her sey yolunda dedı yanı cubuklar asagıda olacaksen hangisini diyosunnnnbak şimdi 3 tablo oluyor birinci yağ ikincisi enerji seviyesini gösteriyor... yanlış mı üçünsü su seviyesi hani ikinci tablonun aşağıya doğru gitmesi gerekiyor o aldığın enerjinin doğru kullanıldığını gösteriyor. kızlar yanılıyor muyum birisi bişi desin açıklama yapsınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?