Selam canım bugün senin seansın varken benimde bir tanıdığım ordaydı o sırada çekim ekibide gelmiş .Senem abla dr a bir hayli çıkışmış onunda 8.seansı sanırım hiç veremedi 250g geri almış.Ben bu akşama acıkmadım 2 dilim karpuz yedim evdekiler ayıptır söylemesi pizza yediler ben hakkımı yarın öğleye ayırdım ısıtıp yicem.Yanında ayranla.Sen neler yiyorsun hepimiz yazalım yediklerimizi.Kimse yok ama yazıym ses tn ana haberde fevz, bey çıkacakmış bu akşam.gece haberlerindede tekralanacakmış galiba
Canım bende sabah aynı kahvaltıkızlarrrrr napıosunuz ???
ben bugün yumurta beyaz peynir ve 1 dilim ekmek balla kaşar peynir salatalık 1dilim salam
öğlen patlıcan yanında 4 küçük parça et ve güzel bir yoğurt
ikindi 4 köfte yanında yoğurt
akşam birazdan yerim aslında aç değilim ama yerim bişi
bu arada ben dün azıcık tatlı kaçamak yaptımmmmmm
pişmanmıyım yarın tartıyı görünce pişman olurummm
Yok ya kimse yok endişe etmeye başladım ama....................
Afiyet olsun banucum ama iki öğündede et dikkatimi çekti öğlen yiyemediysen ikindide yiyin diyordu.Ama sen bizden daha zayıfsın olcak a kadar dimi?
gunaydın arkadaslar merhaba mavıs pelınce canım ben yemege devam edıyorum dun sıteye gıremedım sıtede problem olusmustu bende zaten mısafırım oyuzden sık gıremıyorum bu arada pelince senı tanıdıgım ıcın mutlu oldum hadı bakalım yemege ve vermege devamBu akşam çıktı fevzi bey ses tv'ye benden 4 gün önce başlayan bayan 3 kg verdim diyo röpörtajda bende seviniyorum iyi verdim diye.Ebru hanım bahsetmişti intahar edicek bi hanım vardı eşinde bu nedenle aldatmış mı ayrılmış mı ne ücretsiz destek veriyorlarmış herhalde oydu.20 kiloya yakın vermiş.Biride komşusu uygulayıp 15 kilo vermiş oda görünce bu nedenle geldiğini söylüyor 15 kiloyu 5 ayda vermiş bu arada.Bendede 12 kilo fazla var minumum 3 ay demektir bu da verelimde hayal gibi.
Ama gelin kızlar artık olmuyor böyle.Gamzecim güldalım sindulcanım nerdesinz yahuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?