Karatay Günlüğüm

Günaydın kızlar. Bugün oglumun doğum günü kutlama si var. Dün tüm gün boyunca hazırlık yaptım. Bugün sadece pastasindan ince bir dilim yerim başka da bişey yemem. Şu günü de bir Atlatayim yıl donumune kadar program yapıcam kendime. Çok şükür bozmadan gidiyorum. Öğün acliktan uyuyamadim ama bozmadım da.

Menü
Kahvaltı saat 10 pancake reçelli filan peynir çay
Ara sütlü kahve
Akşam saat 5
Mercimek çorbası
Yaprak sarma iki kaşık manti rulo köfte bezelyeli yeşil salata
Çay
Spor :leslie 4 mile karin egzersizleri

5 Kasım Kilo Bildirimi
  1. Umutumut 82 : 87.4/84.8/2.6/ hdf 79.9
  2. Melek 1450 : 76.2/74.6/ 1.6/ hdf 68
  3. Sonundaoldu: 71.9/70.3/1.6/hdf 63
  4. Fındikfaresi123:74.4/74.1/0.3/hdf 65
  5. Asya_01: 71.9/71.5/0.4/ hdf 65
  6. Gulbe şeker : 106/107/+1/hdf 99

Geçen haftaki kilo bildirimimiz kızlar bakalım yarın ne kadar eksiler gelecek

Az geldi salata filan ye bari canım

cnm ne yedim hatırlamıyorum şu an belki yemişimdir birşeyler diyeti bozmadan.

:):):) yaa sorma sınav haftam bol bol yazılı okuyorum buralardayım ara ara girip okuyorum. en yakın zamanda katılacağım tekrar aranıza ama diyete tabiki devam

tabi tabi kopma buralardan gel mutlaka. kolay gelsin

günaydın kızlar.
bugün keyfim yok baya.
geçens ene hastalık hastalığına yakalandım. dürekli acillere gidiyordum. sürekli kednime bir hastalık uyduruyordum. neyse baş edemeyince psikiyatriye gittim. ilaç falan verdi. o ilaçlar biraz düzeltir gibi oldu biraz dengemi bozdu derken meğer iç organlarıma zarar vermeye başlamış verdiği ilaçlar. hemen tedavi edildim ilacı bıraktırdılar. daha iyiydim ama gel gelelim ağzım yara hep. genital bölgemde de var biraz sivilce ve netten bakınca Behçet diyor. ve çok korkuyorum. behçetin bir testi de yok sadece belirtilerden yola çıkılıyor. lütfen bana dua edin. kilo bildirimim ise

Sonundaoldu: 70.3/69.2/1.1/hdf 63

Çok geçmiş olsun canım sülük tedavisini hiç
Okudun mu tavsiye ederim

Bu arada 6 lar gelmiş ne de güzel gelmiş maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…