- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 598
- 35
- Konu Sahibi Ak kelebek
-
- #1.861
Yarın dan itibaren daha aktif olalım bebeğim. Bende pazar a gidip gelEcem yarın. Verip kurtulalim şu kilolardanMerhaba herkese pazar gittim bol yesillik birazda sebze aldim insallah bu hafta saglikli beslenmeye basliyacam
Bencede daha aktif olalım kizlarYarın dan itibaren daha aktif olalım bebeğim. Bende pazar a gidip gelEcem yarın. Verip kurtulalim şu kilolardan
Anlaştık canim bak geldim bilemmmmYarın dan itibaren daha aktif olalım bebeğim. Bende pazar a gidip gelEcem yarın. Verip kurtulalim şu kilolardan
Az geldi salata filan ye bari canım
:):):) yaa sorma sınav haftam bol bol yazılı okuyorum buralardayım ara ara girip okuyorum. en yakın zamanda katılacağım tekrar aranıza ama diyete tabiki devam
Çok geçmiş olsun canım sülük tedavisini hiçgünaydın kızlar.
bugün keyfim yok baya.
geçens ene hastalık hastalığına yakalandım. dürekli acillere gidiyordum. sürekli kednime bir hastalık uyduruyordum. neyse baş edemeyince psikiyatriye gittim. ilaç falan verdi. o ilaçlar biraz düzeltir gibi oldu biraz dengemi bozdu derken meğer iç organlarıma zarar vermeye başlamış verdiği ilaçlar. hemen tedavi edildim ilacı bıraktırdılar. daha iyiydim ama gel gelelim ağzım yara hep. genital bölgemde de var biraz sivilce ve netten bakınca Behçet diyor. ve çok korkuyorum. behçetin bir testi de yok sadece belirtilerden yola çıkılıyor. lütfen bana dua edin. kilo bildirimim ise
Sonundaoldu: 70.3/69.2/1.1/hdf 63
Çok geçmiş olsun canım sülük tedavisini hiç
Okudun mu tavsiye ederim
Bu arada 6 lar gelmiş ne de güzel gelmiş maşallah
Canım arkadaşım dişine bile koyuyor düşün hiçduymuştum cnm ama sanırım benim gibi ödlek birisi onu yaptıramaz
bacağa falan sülük bırakıyorlar diye biliyorum.
Canım arkadaşım dişine bile koyuyor düşün hiç
Korkunç değil tamammen sağlık balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?