- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Ak kelebek
-
- #1.881
Yapan Dr larva ama burda özel hastanesi var İstanbul daayyy bravo vallahiyalnız bunu drlar yapmıyor di mi tatlım
12 Kasım Kilo Bildirimi
- Sonundaoldu :70.3/69.2/1.1/hdf 63
- Gulbe şeker: 107/106.7/0.3/ hdf 1:99
- asya_01:71.5/71.2/0.3/hedef 65
Ay yerimde sayıyorum ya önce ben olsam ayda6 kilo giderdi
Nasıldı Doğum günü canımKızlar şimdi ilk hedefim evlilik yildonumum. 30 aralıkinşallah 65 i gorecem Allah in izniyle. Yalnız az gidiyor sanki 2 haftadır.
Kalabalık oldu canım. Güzel geçti. Mini A form kahverengi elbise giydim. Bir kaç kişi ne kadar zayiflamissin falan dedi. Onun dışında kv can sıktı. Nemrut gibi gecti oturdu yanıma gelen onun Suratini söyledi. Çektim kenara dedim niye suratin asık ayıp millet laf ediyor yoook diyor. Haset kiskaniyor başka si olsa aferin gelinim ne hamarat mis gibi giyinmiş der ovunur bu hasetlikten olecektiNasıldı Doğum günü canım
dr yapıyorsa dur araştırayım. gözümü kapatıp birinin elini de tutup yaptırabilirim belkiYapan Dr larva ama burda özel hastanesi var İstanbul da
cnm aslında zor yani sabretmek. bir de eskiden 3 er beşer giderken şimdi gram gram olunca insan üzülür. amaaaaa miden ne rahattır. üzerinde bir hafiflik hissi vardır. bebeğin kaliteli süt alıyordur . bir de metabolizman düzeliyordur. demek ki ne önemliymiş metabolizma öğrenmiş olduk. vücudumuzun kıymetini hepimiz bilmeliyiz. ben de al ver al ver hiç bakmıyorum vücuduma.Ay yerimde sayıyorum ya önce ben olsam ayda6 kilo giderdi
Kızlar hani nerdesiniz kızlaaaarr
Coook gecmis olsun canim.. herseyin basi stres sıkınti bende bi ara senin gibiydim surekli kendimi dinliyordum.. ayyy kalbim carpiyor ay buram agriyor diye diye hastalik sahibi oluyor insan simdi yavas yavas biraktim beynin insana oyunu bu....günaydın kızlar.
bugün keyfim yok baya.
geçens ene hastalık hastalığına yakalandım. dürekli acillere gidiyordum. sürekli kednime bir hastalık uyduruyordum. neyse baş edemeyince psikiyatriye gittim. ilaç falan verdi. o ilaçlar biraz düzeltir gibi oldu biraz dengemi bozdu derken meğer iç organlarıma zarar vermeye başlamış verdiği ilaçlar. hemen tedavi edildim ilacı bıraktırdılar. daha iyiydim ama gel gelelim ağzım yara hep. genital bölgemde de var biraz sivilce ve netten bakınca Behçet diyor. ve çok korkuyorum. behçetin bir testi de yok sadece belirtilerden yola çıkılıyor. lütfen bana dua edin. kilo bildirimim ise
Sonundaoldu: 70.3/69.2/1.1/hdf 63
dr yapıyorsa dur araştırayım. gözümü kapatıp birinin elini de tutup yaptırabilirim belkiburda hacamat yapan hastane duymuştum saha ona gidicem güya..
cnm aslında zor yani sabretmek. bir de eskiden 3 er beşer giderken şimdi gram gram olunca insan üzülür. amaaaaa miden ne rahattır. üzerinde bir hafiflik hissi vardır. bebeğin kaliteli süt alıyordur . bir de metabolizman düzeliyordur. demek ki ne önemliymiş metabolizma öğrenmiş olduk. vücudumuzun kıymetini hepimiz bilmeliyiz. ben de al ver al ver hiç bakmıyorum vücuduma.
sen çok nazlandın ama hadi 70 e gel çabucakkv boşver. genelde gelin sevmezler
Canım , sabah isi kızi okula gonderdim sonra 1 saat tempolu yuruyus 20 dakika eliptik yaptim...dusumu aldim koca bir bardak suyumla buradayimKızlar hani nerdesiniz kızlaaaarr
Bende yarin sabah bildirim yapsam olur mu ?12 Kasım Kilo Bildirimi
- Sonundaoldu :70.3/69.2/1.1/hdf 63
- Gulbe şeker: 107/106.7/0.3/ hdf 1:99
- Asya_01: 71.5/71.2/0.3/hdf 65
Canim gobekte bende lesli cok ise yaramisti tabii uzun bi sure yapmak lazim duzenli...oynadım dokturdum valla Nemrut oturdu o suratsiz suratsiz
Ya bilmiyorum ama bu 2 haftadır gram gram gitti. Porsiyon uma dikkat edecem. Durmak yok şu 6 7 kiloyu verip kurtulmak istiyorum. Göbeğim çok sıkıyor canim i
aynen doğru söylüyorsun. ergenken strese bağlı hastalık diye duyunca saçma gelirdi. ama işin içine girince anladım ki her şey stresten. kendime aynen bunu empoze etmeye çalışıyorum bir şeyin yok buna inan diye. çok saol cnm.Coook gecmis olsun canim.. herseyin basi stres sıkınti bende bi ara senin gibiydim surekli kendimi dinliyordum.. ayyy kalbim carpiyor ay buram agriyor diye diye hastalik sahibi oluyor insan simdi yavas yavas biraktim beynin insana oyunu bu....
oynadım dokturdum valla Nemrut oturdu o suratsiz suratsiz
Ya bilmiyorum ama bu 2 haftadır gram gram gitti. Porsiyon uma dikkat edecem. Durmak yok şu 6 7 kiloyu verip kurtulmak istiyorum. Göbeğim çok sıkıyor canim i
Ohh ya spordan sonra ki o duş varya psikolojik olarak insan öyle rahat ediyor ki...kıskandım seni..Ben bugun koltuktan kalkamiyorum.yarindan itibaren inşallah düzenli program yapıcam.varmisin kapismaya. Hani sen tartilmadinmi bugunCanım , sabah isi kızi okula gonderdim sonra 1 saat tempolu yuruyus 20 dakika eliptik yaptim...dusumu aldim koca bir bardak suyumla buradayim))
Dün giydigim elbise mde göbeğim olmasa daha şahane olurdu. Çok gıcık alıyorum ondanCanim gobekte bende lesli cok ise yaramisti tabii uzun bi sure yapmak lazim duzenli...
Benim hala ara ara carpintim olur hemen balkona cikarim derin nefes alırım. Sonra hareketli muzikler acarım aklim dağılır bi bakarim ki carpinti durmuş...aynen doğru söylüyorsun. ergenken strese bağlı hastalık diye duyunca saçma gelirdi. ama işin içine girince anladım ki her şey stresten. kendime aynen bunu empoze etmeye çalışıyorum bir şeyin yok buna inan diye. çok saol cnm.
iyi yapmışsın. neyse ki kalan kilo az yavaş da olsa gider. ama artı olmamaya özen göster cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?