Karatay Günlüğüm

menümün bugünkü kısmı yanlış olmuş doğrusu aşağıdaki

sabah (07:00)
  • 2 yumurtadan biberli soğanlı omlet
  • 1 dilimTulum peyniri
  • domates biber havuç salatalık turp
  • bol yeşillik (dereotu, nane, maydanoz, roka, tere)
  • 5 6 zeytin
akşam (16:00) kalan yemekleri tüketeyim dedim
  • kıymalı ıspanak yemeği
  • yoğurt
  • soğan
  • 2 dilim peynirli börek

su:2 lt
Spor: Yoga

Canim Simdi dogum kilolarim ve sonrasindada hormon bozuklugum oldu onun icin basladim canim. 96kg ydim 3 ay önce 82kg ya düstüm 2 ayda...2.hamilelik icin 3 ay hormon tedavisi gordüm reglim cok düzensiz oyüzden ilaclar 85.4 a cikartti.pazartesi basladim tartilma takintim var.tartilmicam diye yemin ettim.meraktan catliyorum.pazartesi hedefim 84.2 olabilmek 2 aydir regl olamiyorum kilo vermekte zorlaniyorum.29 aralik hedefim 75kg

Bugün menü
Sabah 09.45
1 haslanmis yumurta
7 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 kırmızı közlenmiş biber
Yarim salatalik
1 adet kızarmış form ekmek

Ara
8 findik
1 kuru kayisi

Aksam 16.45
6 yk haslama kiyma
Bi tabak salata
1 dilim kepekli ekmek

Ara
1 avuc kuru üzüm

2 lt su icildi.
45 dakika tempolu yürüyüş ve 20 dakika eliptik yapildi..

Demir eksikligim var bu yuzden kuru üzüm günlük bir avuc yiyorum..

aa neden acaba?? sen daha önce karatayla çok güzel kilo vermişsin cnm. acaba şimdiyle kıyaslasan arada nasıl bir fark?? acaba bir şeyleri yanlış mı yapıyorsun ya da vücuduna gelmiyor mu karatay??
Anlamadım canım bu gebelik zehirlenmesi beni alt üst etti bu şekilde besleniyordum yine fark Yok aslında bilmiyorum canım benim anlamadım

Börek kaçamak olmuş onun dışında güzel

Afiyet olsun canım

Menü süper afiyet olsun

Afiyet olsun.börek olmasaymiş iyiymiş diyecegim ama arada insan nefsini doyurmak lazim yoksa sürekli sevilen şeyleri tüketmeyince vucüt mutsuz olup diyete karsı direniyor.bende oyüzden eger haftalik hedefime ulasirsam tartildigim gün kendimi ödüllendirip hafif sütlü bir tatli veya börek yiyiyorum

Sabah 10.30
Çörek otlu peynirli omlet
Domates taze soğan
Zeytin
Yarım çay bardağı badem cevİz karışımı

Ara 15.30
1 kepçe tavuk suyu çorba
1 küçük ayva

Akşam 18.00
3 kepçe tavuk suyu çorba
5-6 yk pırasa
Yoğurt
Kahve

Su 2.5-3lt
Spor 40 dk tempolu yürüyüş

Güzel menü canim afiyet olsun..pazartesiye az kaldi

Sabah
Sebzeli biberli yumurta
Domates salatalık zeytin ve peynir yeşil çay.

Akşam mantar sote biberli soğanlı ayran.

Bugün bir kaçamak yaptım sanırım canım çok tatlı istiyodu. 176 kalor. Çikolat yedim ama hala istiyor canım.

2 elma yedim.

Çok tatlı istediğimden çubuk tarçın kemirdim biraz....
3 lt su
300 twist yaptım bin e tamamlicam
• yanlar. 200
• kol arka6a dambil 100
• Ayakta arkaya iki bacak 210
• Ayakta yana iki bacak 200
• Zıplama 50
• Yan Yatarak bacak kaldirma 200
• Yatarak kalça yukarı indir kaldır 150
• Yatarak eller topuklara 150
• Kalça yukarda
• Yüz üstü kedi gibi yarim sınav. 20
• Yüz üstü bacaklar arkaya kaldır iki bacak toplam yok
• Twist 1000
• Adm 1600
• Bacak egzersizi 70
• 30 squar

Günaydiñ mutlu sabahlar...sabahtan oglani okula birakma bahanesiyle 20dakika yürüdüm.ben menümü sabahtan belirliyorum.yoksa kacamaklar oluyor...
Bugünkü menüm

Sabah şekersiz limonlu ihlamur çayi
Yesilbiberli peynirli omlet 1 yumurtayla
4 zeytin ekmek yok

Ara şekersiz limonlu ihlamur

Öglen zeytin yagli pırasa(pirincsiz) ekmek yok

Ara şekersiz nescafe veya limonlu soda

Aksam 1dilim kepekli ekmekle tost yanina domates sövüş

Spor. Sabah 20 dakika yürüyüş 20dakika kondisyon bisikleti 20dakika sirt ve bacak calişma
3litre su (2litrelik sürahiye 1limon ve 2 parça kabuk tarcın attim.)

Günaydın herkese , bugun spor salonuna basliyoruz arkadaşla biraz daha hareket katacam iyi gelecek bana ))

Bugun ogle sporda olacagim için tam bi karatay kahvaltisi yapmayı düşünüyorum ..birazda gec yapayim kahvaltıyı spora 1 de gidecem cunku eve gelmem 15.30 bulur )

hoşgeldin

bence en iyi spor yürüyüş ve geyet yeterli 90 dk. çok iyi

evet bana iyi geliyor. bir de benim her yerim eşit oranda kilolu bölgesel spora gerek kalmıyor. dikkat ettim de senle aynı doğrultuda ilerliyoruz kilo olarak metabolizmalarımızın hızı aynı herhalde

Anlamadım canım bu gebelik zehirlenmesi beni alt üst etti bu şekilde besleniyordum yine fark Yok aslında bilmiyorum canım benim anlamadım

evet cnm çok zor bir süreç atlatmışsın. neyse ki bebeğin ve sen iyisiniz. bir de bebek çok küçük yeni doğum yapmış sayılırsın. vücut 1 yılda ancak toparlanıyor. tabi senin hormonlarda düzensizleşmiş. kendine zaman vermelisin. biliyorum iki minnakla zor ama sporda eklemeye çalış. 10 dakika yürüyüş bile olsa kafidir. ben inanıyorum vereceksin fazlalıkları.

menün protein bakımından çok az. mesela öğlen yoğurt ayran ekleyebilirsin. ara da soda yerine süt içebilirsin. akşam et-tavuk-mantar-mercimek türü yiyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…