- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Ak kelebek
-
- #1.501
Evet çok sıkıcı bi durum kendimden biliyorum ama bana hicbir doktor kilo ver demedi aslında hormonlarla alakali demekki inşalalh ocağa kadr mucizen gelir kuzum ya bende bu ay olmassa doktoru degstrcem gideceğim doktorda özel ama 200 tl of of hemde tahlil haric
Evet regli de etkiliyor maalesefAynen canim ben bu ay regl olmadim oyüzden sanki veremiyormusum gibi geliyor çünkü vucudum şiş
Aynen çok geçen ay şimdi gittim doktora devam ettim işte geven ay muayene tahlil iğne olay toplam 380 400 tl gitti bu ayda ilaç vardı ama yine muayene iğne falan 200 'de öyle gitti insallah tutar bu ay yaÜffff 200 de cokmus ben 75tl verirken titriyorum.Allah yardimcin olsun canim
Spora gidemedim kızlar... kizimin atesi cikti dr götürdük cigerde hafif bi hırıltı var dedi.. antibiyotikle gecer dedi.. eve geldim zorla yarim kase corba icirdim ilacini verdin yatırdım kızımı...
Bende basinda bekliyorum ara ara atesine bakiyorum kitap okuyorum sizlere bakiyorum...
Benimde regli gelmedi eli kulaginda bas agrilarim arttı.... her tarafim şiş aynaya bakasim yok(
evet canımasya_01 kız kocişin geldi dünden beri yoksun
evet canımyemek hazırlığı yaptım gece 2 de gittik aldık havaalanından. uykusuzdum zaten.bugün de 3 makina çamaşır attım.ütüsünü yaptım. 2 aydır adet olmuyordum adet oldum bugün.sancımda var bir yandan.çok yorgunum.
inşallah canımm. karnımızın fos şişliği o yüzden işteBende 2 aydir olmuyorum darisi başıma agriya sanciya raziyim
kızlar bu arada eşim baya zayıflamış gördü beni en son gördüğünde 76 lardaydım. daha da zayıflama böyle çok iyisin dedi.azıcık etli butlu seviyordaaa vallahi o 64 ü görmeyene kadar durmak yok.dün akşam batırdım ama kızlar tatlı krizim tuttu yazık ettim kendime.bu hafta 70 i ... görürüm ama yarın bundan sonraki düzeni planlayıp öyle devam inşallah
kızlar bu arada eşim baya zayıflamış gördü beni en son gördüğünde 76 lardaydım. daha da zayıflama böyle çok iyisin dedi.azıcık etli butlu seviyordaaa vallahi o 64 ü görmeyene kadar durmak yok.dün akşam batırdım ama kızlar tatlı krizim tuttu yazık ettim kendime.bu hafta 70 i ... görürüm ama yarın bundan sonraki düzeni planlayıp öyle devam inşallah
Geçmiş oldun canımSpora gidemedim kızlar... kizimin atesi cikti dr götürdük cigerde hafif bi hırıltı var dedi.. antibiyotikle gecer dedi.. eve geldim zorla yarim kase corba icirdim ilacini verdin yatırdım kızımı...
Bende basinda bekliyorum ara ara atesine bakiyorum kitap okuyorum sizlere bakiyorum...
Benimde regli gelmedi eli kulaginda bas agrilarim arttı.... her tarafim şiş aynaya bakasim yok(
Akşam çok az canım yabugün menümü vereyim
sabah
1 dilim çavdar
1 haşlanmış yumurta
1 tane burgu peynir
1 çay kaşığı salça
öğlen
5 kaşık tavuk sote
1 kase yoğurt
ara
yarım nescafe
ara
1 elma
akşam
1 kase mercimek çorbası
Ne tamda zamanı mı bu ne adetievet canımyemek hazırlığı yaptım gece 2 de gittik aldık havaalanından. uykusuzdum zaten.bugün de 3 makina çamaşır attım.ütüsünü yaptım. 2 aydır adet olmuyordum adet oldum bugün.sancımda var bir yandan.çok yorgunum.
Ah canım işte bir kereden birşey olmaz dediklerimiz bizi hep mahvediyor ay şu kadar şöyle böyle derken bakmışız duruyoruz durduğumuz yerde birde psikolojik etkiliyor diyet modu küçük kaçamaklar da her seferinde geciktiriyor kilo vermeyi sonra tarttıda üzülüyoruzBir kereden birsey olmaz diyicem ama pazartesi sabahi hayal kırıkligina ugramayiz insallah.bende bugün gazoz içtim
Ah canım işte bir kereden birşey olmaz dediklerimiz bizi hep mahvediyor ay şu kadar şöyle böyle derken bakmışız duruyoruz durduğumuz yerde birde psikolojik etkiliyor diyet modu küçük kaçamaklar da her seferinde geciktiriyor kilo vermeyi sonra tarttıda üzülüyoruz
Devamı gelmez ise sıkıntı olmaz canımArtik pazartesi günü pismanligi dibine kadar yasarim.zaten bu hafta kilo verebilicegimi sanmiyorum hormon ilacı kullaniyorum reglim 2aydir yok.en azindan diyet fikrine alisirim diye basladim gerci pazartesiden beri sadece gazoz kacamagim oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?