- 9 Ocak 2012
- 15.207
- 29.346
- 798
- Konu Sahibi Ak kelebek
-
- #1.441
Super menü afiyet olsun
bugünkü menüm
sabah
1 dilim etimek
1 çay kaşığı salça
2 tane burgu peynir
1 haşlanmış yumurta
ara
yarım nescafe
öğlen
5 kaşık dolu dolu sebzeli kıyma
1 kase yoğurt
ara
1 armut
ara
yarım nescafe
akşam
4 kaşık tavuk sote
1 bardak ayran
Bende yürüdüm canim eve gelincede bir baktim eşim nutella almis baba oğul kavanoza dalmişlar ahhh ahhhh diyette olmasam diplerdim...bu arada ikiside zayif hele eşim dünyayi yer yinede 75kg
Merak ettik defne ne oldu diye sevindim adına canımArkadaslar telefonumda sorun vardi yazamadim
hic. Kusura bakmayin. Durumlar nasil?
Sok haberle sizlerleyim.
78.5 oldumGaliba 82 yle basladim.
Bende cok iyi gidiyor. Hic bozmadim seker ekmek hic ama hic yok ögünümde. Günde 2 Ögün yiyorum ve cok yeterli oluyor
gözün aydın canım , 12 saat çok değil mi ? 6 saat yeterli diyorlardı öğün arası..Selam kizceler...Bugün eşim geliyor şimdi kuaföre kaçıyorum bir fon cektirip kas aldiricam...Cokk heycanliyim cokkbuarada osman Müftüoğlu caglanin program indaydi izledim karatay beslenmeyi anlattı. Haftada 1 2 yaparak 12 saat leptini calistirin dedi.git gide artırıp yaşam sekliniz yapabilirsiniz dedi. Sabahla akşam arasi 12 saat koyun dedi. Ben yapıcam bunu. Haftada 1 le başlıcam
ohhhh mis gibi spor yapılmışYürüyüş tamam şükür oğlum uyanmadan eve geçeyim
menü harika bide spor oldu muuuuuu on numara 5 yıldız hakkkettinbugünkü menüm
sabah
1 dilim etimek
1 çay kaşığı salça
2 tane burgu peynir
1 haşlanmış yumurta
ara
yarım nescafe
öğlen
5 kaşık dolu dolu sebzeli kıyma
1 kase yoğurt
ara
1 armut
ara
yarım nescafe
akşam
4 kaşık tavuk sote
1 bardak ayran
benim eşimde tatlıyı çok sever ahhh ahhhhBende yürüdüm canim eve gelincede bir baktim eşim nutella almis baba oğul kavanoza dalmişlar ahhh ahhhh diyette olmasam diplerdim...bu arada ikiside zayif hele eşim dünyayi yer yinede 75kg
menü harika bide spor oldu muuuuuu on numara 5 yıldız hakkkettin
Afiyet olsun balım
Ay ya yeyipte zayıf kalanlara hayranım
harika canımçok saolspor yapıyorum. ben günboyu işteyim. öğle araları ve çocuğu sabah bırakıp akşam alırken 90 dakika falan yürüyorum günlük. suyu da bol içiyorum. onları eklemiyorum
harika canım
Gelmiyor ya üzerine bu gün +1 geldimahhh saol canım..bu arada değerlerinin düzelmesine çok çok sevindim. ne güzel gelsin eksiler canım benim.
aa neden acaba?? sen daha önce karatayla çok güzel kilo vermişsin cnm. acaba şimdiyle kıyaslasan arada nasıl bir fark?? acaba bir şeyleri yanlış mı yapıyorsun ya da vücuduna gelmiyor mu karatay??Gelmiyor ya üzerine bu gün +1 geldim
yok 12 saat dedi canımgözün aydın canım , 12 saat çok değil mi ? 6 saat yeterli diyorlardı öğün arası..
yok 12 saat dedi canım
Kahvaltiyi cok saglam yapmak lazım denemek lazimyok 12 saat dedi canım
hoşgeldinMerhaba kızlar. Bende sessiz sessiz okuyordum takipteyim sizi. Bugün karatay usulü beslendim. Tam anlamıyla olmasada bi başlangıç yapmak istedim.
Aralarda birşey ve ekmek yemedim.
bence en iyi spor yürüyüş ve geyet yeterli 90 dk. çok iyiçok saolspor yapıyorum. ben günboyu işteyim. öğle araları ve çocuğu sabah bırakıp akşam alırken 90 dakika falan yürüyorum günlük. suyu da bol içiyorum. onları eklemiyorum
aç kalarak kesinlikle zayuıflanmıyor ve sağlığımızı kaybediyoruz. 4 ay gibi bir sürede çok iyi kilo vermişsin. ben bu kadar hızlı veremiyorum. ilk ay 6 7 sonraki aylar ayda 4 5 kilo kadar gidiyor karatayla. şimdi kaç kilosun hedefin nedir?Canim kesmek derken ben hic aç kalmadim.örnegin normalde kizarmis tavuk pirinc pilavi yanina patates kizartmasi kola severim.mesela bugun disarda islerim vardi tavuk izgara söyledim yanina pilav kizartma yerine bol salata koyun dedim karnim tika basa doydu.zaten ben ogrendimki aç kalarak zayiflanmiyor.inanki akapuntur herbillife cesitli bitkisel kurler ilaclar diyetisyen karboksiterapi mezoterapi denemedigim kalmadi.senin vucudunu en iyi sen bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?