Karatay Günlüğüm

Afiyet olsun balım

Bende yürüdüm canim eve gelincede bir baktim eşim nutella almis baba oğul kavanoza dalmişlar ahhh ahhhh diyette olmasam diplerdim ...bu arada ikiside zayif hele eşim dünyayi yer yinede 75kg

Ay ya yeyipte zayıf kalanlara hayranım

Merak ettik defne ne oldu diye sevindim adına canım

gözün aydın canım , 12 saat çok değil mi ? 6 saat yeterli diyorlardı öğün arası..

menü harika bide spor oldu muuuuuu on numara 5 yıldız hakkkettin

Bende yürüdüm canim eve gelincede bir baktim eşim nutella almis baba oğul kavanoza dalmişlar ahhh ahhhh diyette olmasam diplerdim ...bu arada ikiside zayif hele eşim dünyayi yer yinede 75kg
benim eşimde tatlıyı çok sever ahhh ahhhh 82 kilo benimkide ama boyu uzun hiç kilolu durmuyor

menü harika bide spor oldu muuuuuu on numara 5 yıldız hakkkettin

çok saol spor yapıyorum. ben günboyu işteyim. öğle araları ve çocuğu sabah bırakıp akşam alırken 90 dakika falan yürüyorum günlük. suyu da bol içiyorum. onları eklemiyorum

yok 12 saat dedi canım

benim annem 3 çocuk doğurmuş biri ikiz 58 yaşında ve 50 kilo. sanırım bundan dolayı. yaklaşık 12 ile 16 saat aç kalır. asla ayakta atıştırmaz ve çok yavaş yer. bunlar onun genel özelliği yani zayıflamak için yapmaz. doğrudur bence 12 saat olayı. zaten gün için demiyorlar geceden sabaha

Merhaba kızlar. Bende sessiz sessiz okuyordum takipteyim sizi. Bugün karatay usulü beslendim. Tam anlamıyla olmasada bi başlangıç yapmak istedim.
Aralarda birşey ve ekmek yemedim.
hoşgeldin
çok saol spor yapıyorum. ben günboyu işteyim. öğle araları ve çocuğu sabah bırakıp akşam alırken 90 dakika falan yürüyorum günlük. suyu da bol içiyorum. onları eklemiyorum
bence en iyi spor yürüyüş ve geyet yeterli 90 dk. çok iyi

aç kalarak kesinlikle zayuıflanmıyor ve sağlığımızı kaybediyoruz. 4 ay gibi bir sürede çok iyi kilo vermişsin. ben bu kadar hızlı veremiyorum. ilk ay 6 7 sonraki aylar ayda 4 5 kilo kadar gidiyor karatayla. şimdi kaç kilosun hedefin nedir?

dün sabah (08:00)
  • 2 yumurtadan kekikli omlet
  • 2 dilim Tulum peyniri
  • domates biber havuç salatalık turp
  • bol yeşillik (dereotu, nane, maydanoz, roka, tere)
  • 5 6 zeytin
akşam (18:00)
  • ton balıklı salata
  • çekirdek

su:2 lt
Spor: Yoga + 2 saat yürüyüş

bugün sabah (08:00)
  • 3 yumurtadan biberli soğanlı omlet
  • 2 dilimTulum peyniri
  • domates biber havuç salatalık turp
  • bol yeşillik (dereotu, nane, maydanoz, roka, tere)
  • 5 6 zeytin
akşam (16:00) kalan yemekleri tüketeyim dedim
  • Hamsi tava
  • az etli nohut yemeği
  • brokoli karnabahar ve havuç buğulama
  • az yumurtalı ıspanak
Kaçamaklar:
  • 18:00 patlamış mısır
su:2 lt
Spor: Yoga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…