- Konu Sahibi Ak kelebek
- #1.481
Iste ben buyum. Tarti da eksileri görmeyr basladikdan sonra dün cips ve cikolata yedim hemde aksam saat 9 da!!! simdi hemen 1 saat spora gidiyorjm. off ya offf kizlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum hemen hemen herkes öyle pes etme onlarda bitecek birgün emin ol gün gelecek eksilerle dahada motive olup yemeyeceksin bile sakın karamsar olma insaniz olabilir bende kesin vermemisimdir diye sabah bi tartiya cikmisim 2 buçuk kilo vermişim çok mutluyumIste ben buyum. Tarti da eksileri görmeyr basladikdan sonra dün cips ve cikolata yedim hemde aksam saat 9 da!!! simdi hemen 1 saat spora gidiyorjm. off ya offf kizlar
evet bana iyi geliyor. bir de benim her yerim eşit oranda kilolu bölgesel spora gerek kalmıyor. dikkat ettim de senle aynı doğrultuda ilerliyoruz kilo olarakmetabolizmalarımızın hızı aynı herhalde
evet cnm çok zor bir süreç atlatmışsın. neyse ki bebeğin ve sen iyisiniz. bir de bebek çok küçük yeni doğum yapmış sayılırsın. vücut 1 yılda ancak toparlanıyor. tabi senin hormonlarda düzensizleşmiş. kendine zaman vermelisin. biliyorum iki minnakla zor ama sporda eklemeye çalış. 10 dakika yürüyüş bile olsa kafidir. ben inanıyorum vereceksin fazlalıkları.
menün protein bakımından çok az. mesela öğlen yoğurt ayran ekleyebilirsin. ara da soda yerine süt içebilirsin. akşam et-tavuk-mantar-mercimek türü yiyebilirsin.
Kuzum nasıl gidiyor adet oldnmu buaradaCsnim ben diyetime süt yogurt ayran koymuyorum.süt yogurt ve ayran kullaninca kilo veremiyorum.et türevlerini öğle ögünlerinde aliyorum.aksamlari cok hafif yiyorum genelde kahvaltilik tarzi cünkü reflüm var gece tıkaniyorum.yarin öglen menümde mantarli tavuk sote var ..
Kuzum nasıl gidiyor adet oldnmu buarada
Senin doktoru anlamıyorum okdr kilon yok senin niye ısrarla ver diyor sende psikoloji olarakda insan veremiyor baskı var üstünde çünkü allah yardmcn olsn bebgim bende öyle olmuştu geçen senelerde 2 ay adet olmadgm zaman duphaston hemen oluyordnYok canim olamadim hala tarlusal kullaniyorum 4.gün bugün.12gün sonra regl olmam gerekiyor.sonra rahin filmi.doktor bunlar 2 ay sürer bu 2 ay arada 8 10 kilo ver dedi.
Csnim ben diyetime süt yogurt ayran koymuyorum.süt yogurt ve ayran kullaninca kilo veremiyorum.et türevlerini öğle ögünlerinde aliyorum.aksamlari cok hafif yiyorum genelde kahvaltilik tarzi cünkü reflüm var gece tıkaniyorum.yarin öglen menümde mantarli tavuk sote var ..
Senin doktoru anlamıyorum okdr kilon yok senin niye ısrarla ver diyor sende psikoloji olarakda insan veremiyor baskı var üstünde çünkü allah yardmcn olsn bebgim bende öyle olmuştu geçen senelerde 2 ay adet olmadgm zaman duphaston hemen oluyordn
doğrudur. bana da bazı çorbalar gelmiyor kilo veremiyorum. herkes kendi vücudunu daha iyi bilir tabigüçsüz kalma da keyfine göre artık
Evet çok sıkıcı bi durum kendimden biliyorum ama bana hicbir doktor kilo ver demedi aslında hormonlarla alakali demekki inşalalh ocağa kadr mucizen gelir kuzum ya bende bu ay olmassa doktoru degstrcem gideceğim doktorda özel ama 200 tl of of hemde tahlil haricEger yine regl olmazsam doktorumu degistiricem.ocak itibariyle tedaviye baslariz dedi.bende o zamana kadar 75kg ya inerim.onuda yapiyim kafamda kalmasın cok sıkıldım inanki
Eksilirsin kaçamak yapma eğer kan değerlerinde sıkıntı yoksa aslında haftalık 2 kg verebilirsin. Canım.Tatlimmm günaydın bayadır buralara ugrayamiyorm ama bu sabah ki tartım 107.6 cıktı inanamadim git gide eksiliyorumAk kelebek
Evet canımKizlar sakiz cignemek leptini bozuyor mu ?![]()
Yok şükür herşey guzel cnm aslnda gün hfta biraz kacmk oldu ama toprldmEksilirsin kaçamak yapma eğer kan değerlerinde sıkıntı yoksa aslında haftalık 2 kg verebilirsin. Canım.![]()
Defne canımm sopa senin içinIste ben buyum. Tarti da eksileri görmeyr basladikdan sonra dün cips ve cikolata yedim hemde aksam saat 9 da!!! simdi hemen 1 saat spora gidiyorjm. off ya offf kizlar
Kaçamak yapma canım onlar engeller tabiYok şükür herşey guzel cnm aslnda gün hfta biraz kacmk oldu ama toprldm
Canisi valla 1 dilim su böreği sadece okadrcik ha birde 5 ay hiç kola içmeyen ben 1 bdrk içtim oda geçen hafta içinde telafi ettim amaKaçamak yapma canım onlar engeller tabi
Eksilirsin kaçamak yapma eğer kan değerlerinde sıkıntı yoksa aslında haftalık 2 kg verebilirsin. Canım.![]()