Karatay Günlüğüm

patates olmasa daha iyi olumuş sanki canım , bende bitteri çok severim %80 kakolu olanı yiyorum wc çalıştırıyor bende
cnm ben karatay yapmıyorum ya her şeyden az az yiyorum tabi nişastalı şekerli gıdalar olmazsa daha iyi olur o ayrı.
ç

Afiyet olsun canım ama acıkırsın sanki gibi geldi

Aslında ben 7 aydır bu kilodayım geçen yıl bu zamanlar 82 kilo idim oturmuş mudur kilo

ay acıktım cnm acıkmaz mıyım. bizimkilere yaş pasta çıkardım bir iki çatal tırtıkladım neyse ki sabah -100 grdı

Merhaba kızlar. Bende sessiz sessiz okuyordum takipteyim sizi. Bugün karatay usulü beslendim. Tam anlamıyla olmasada bi başlangıç yapmak istedim.
Aralarda birşey ve ekmek yemedim.

hoş geldin aramıza. ben de önce okuyarak motive olanlardanım

Günaydin güzel bayanlar...bugün cok enerjim var sabah sabah 45 dakika yürüdüm.aksamsa 30dakka yürüyüs 20dakika kondisyon bisikleti 20danika bacak 20dakika sirt calisicam
Bugünkü menüm

Sabah =1 tane tereyagina yumurta 1domates biraz maydanoz ve dereotu vede 1 tane yesilbiberle sögüs üstüne saf zeytinyagi ve cörekotu döktüm 3 zeytin cok az peynir 1dilim kepekli ekmek sekersiz limonlu cay (cayin icine tarcin kabugu koyuyorum)
Ara sekersiz türk kahvesi
Ögle balik bol salata sekersiz ev limonatasi
Ara sade nescafe
Aksam peynirli salata

Yavas yavaş onlarida azaltiriz insallah canim ...bende sanki yavas yavas karataya dönüyorum ))

Merhaba kızlar. Bende sessiz sessiz okuyordum takipteyim sizi. Bugün karatay usulü beslendim. Tam anlamıyla olmasada bi başlangıç yapmak istedim.
Aralarda birşey ve ekmek yemedim.
Hosgeldin aramiza bende once disardan okudum sonra arada bi soru sordum sonra kendimi burda buldum) kızların enerjisi cok guzel insallah keyifle kilolarimiza veda ederiz.

Hosgeldin aramiza bende once disardan okudum sonra arada bi soru sordum sonra kendimi burda buldum) kızların enerjisi cok guzel insallah keyifle kilolarimiza veda ederiz.
İnşallah canım. Ben bugün geç kaldım karatay kahvaltısı yapamadım. YYinede sağlıklı olsun diye yanıma süt yulaf meyve aldım.

Hosbulduk canım. Enerjiniz süper

Selam kizceler...Bugün eşim geliyor şimdi kuaföre kaçıyorum bir fon cektirip kas aldiricam...Cokk heycanliyim cokkbuarada osman Müftüoğlu caglanin program indaydi izledim karatay beslenmeyi anlattı. Haftada 1 2 yaparak 12 saat leptini calistirin dedi.git gide artırıp yaşam sekliniz yapabilirsiniz dedi. Sabahla akşam arasi 12 saat koyun dedi. Ben yapıcam bunu. Haftada 1 le başlıcam

Kesinlikle balım karataya sağlık

teşekkür ederim canımm

bugünkü menüm

sabah
1 dilim etimek
1 çay kaşığı salça
2 tane burgu peynir
1 haşlanmış yumurta

ara
yarım nescafe

öğlen
5 kaşık dolu dolu sebzeli kıyma
1 kase yoğurt

ara
1 armut

ara
yarım nescafe

akşam
4 kaşık tavuk sote
1 bardak ayran

Super menü afiyet olsun

Yürüyüş tamam şükür oğlum uyanmadan eve geçeyim

Bende yürüdüm canim eve gelincede bir baktim eşim nutella almis baba oğul kavanoza dalmişlar ahhh ahhhh diyette olmasam diplerdim ...bu arada ikiside zayif hele eşim dünyayi yer yinede 75kg

Gözün aydin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…