Karatay Günlüğüm

bugünkü menüm

sabah
1 dilim etimek
1 çay kaşığı salça
2 tane burgu peynir
1 haşlanmış yumurta

ara
yarım nescafe

öğlen
5 kaşık dolu dolu sebzeli kıyma
1 kase yoğurt

ara
1 armut

ara
yarım nescafe

akşam
4 kaşık tavuk sote
1 bardak ayran

Afiyet olsun balım

Bende yürüdüm canim eve gelincede bir baktim eşim nutella almis baba oğul kavanoza dalmişlar ahhh ahhhh diyette olmasam diplerdim :kızgın:...bu arada ikiside zayif hele eşim dünyayi yer yinede 75kg

Ay ya yeyipte zayıf kalanlara hayranım

Arkadaslar telefonumda sorun vardi yazamadim
hic. Kusura bakmayin. Durumlar nasil?

Sok haberle sizlerleyim.
78.5 oldum:halay: Galiba 82 yle basladim.
Bende cok iyi gidiyor. Hic bozmadim seker ekmek hic ama hic yok ögünümde. Günde 2 Ögün yiyorum ve cok yeterli oluyor
Merak ettik defne ne oldu diye sevindim adına canım

Selam kizceler...Bugün eşim geliyor şimdi kuaföre kaçıyorum bir fon cektirip kas aldiricam...Cokk heycanliyim cokk:KK73:buarada osman Müftüoğlu caglanin program indaydi izledim karatay beslenmeyi anlattı. Haftada 1 2 yaparak 12 saat leptini calistirin dedi.git gide artırıp yaşam sekliniz yapabilirsiniz dedi. Sabahla akşam arasi 12 saat koyun dedi. Ben yapıcam bunu. Haftada 1 le başlıcam
gözün aydın canım , 12 saat çok değil mi ? 6 saat yeterli diyorlardı öğün arası..

bugünkü menüm

sabah
1 dilim etimek
1 çay kaşığı salça
2 tane burgu peynir
1 haşlanmış yumurta

ara
yarım nescafe

öğlen
5 kaşık dolu dolu sebzeli kıyma
1 kase yoğurt

ara
1 armut

ara
yarım nescafe

akşam
4 kaşık tavuk sote
1 bardak ayran
menü harika bide spor oldu muuuuuu on numara 5 yıldız hakkkettin ;)

Bende yürüdüm canim eve gelincede bir baktim eşim nutella almis baba oğul kavanoza dalmişlar ahhh ahhhh diyette olmasam diplerdim :kızgın:...bu arada ikiside zayif hele eşim dünyayi yer yinede 75kg
benim eşimde tatlıyı çok sever ahhh ahhhh :KK51::KK51:82 kilo benimkide ama boyu uzun hiç kilolu durmuyor :işsiz::işsiz::işsiz:

menü harika bide spor oldu muuuuuu on numara 5 yıldız hakkkettin :KK66:

çok saol ;) spor yapıyorum. ben günboyu işteyim. öğle araları ve çocuğu sabah bırakıp akşam alırken 90 dakika falan yürüyorum günlük. suyu da bol içiyorum. onları eklemiyorum ;)

yok 12 saat dedi canım

benim annem 3 çocuk doğurmuş biri ikiz 58 yaşında ve 50 kilo. sanırım bundan dolayı. yaklaşık 12 ile 16 saat aç kalır. asla ayakta atıştırmaz ve çok yavaş yer. bunlar onun genel özelliği yani zayıflamak için yapmaz. doğrudur bence 12 saat olayı. zaten gün için demiyorlar geceden sabaha

Merhaba kızlar. Bende sessiz sessiz okuyordum takipteyim sizi. Bugün karatay usulü beslendim. Tam anlamıyla olmasada bi başlangıç yapmak istedim.
Aralarda birşey ve ekmek yemedim.
hoşgeldin
çok saol :KK66: spor yapıyorum. ben günboyu işteyim. öğle araları ve çocuğu sabah bırakıp akşam alırken 90 dakika falan yürüyorum günlük. suyu da bol içiyorum. onları eklemiyorum :KK66:
bence en iyi spor yürüyüş ve geyet yeterli 90 dk. çok iyi

Canim kesmek derken ben hic aç kalmadim.örnegin normalde kizarmis tavuk pirinc pilavi yanina patates kizartmasi kola severim.mesela bugun disarda islerim vardi tavuk izgara söyledim yanina pilav kizartma yerine bol salata koyun dedim karnim tika basa doydu.zaten ben ogrendimki aç kalarak zayiflanmiyor.inanki akapuntur herbillife cesitli bitkisel kurler ilaclar diyetisyen karboksiterapi mezoterapi denemedigim kalmadi.senin vucudunu en iyi sen bilirsin.
aç kalarak kesinlikle zayuıflanmıyor ve sağlığımızı kaybediyoruz. 4 ay gibi bir sürede çok iyi kilo vermişsin. ben bu kadar hızlı veremiyorum. ilk ay 6 7 sonraki aylar ayda 4 5 kilo kadar gidiyor karatayla. şimdi kaç kilosun hedefin nedir?

dün sabah (08:00)
  • 2 yumurtadan kekikli omlet
  • 2 dilim Tulum peyniri
  • domates biber havuç salatalık turp
  • bol yeşillik (dereotu, nane, maydanoz, roka, tere)
  • 5 6 zeytin
akşam (18:00)
  • ton balıklı salata
  • çekirdek

su:2 lt
Spor: Yoga + 2 saat yürüyüş

bugün sabah (08:00)
  • 3 yumurtadan biberli soğanlı omlet
  • 2 dilimTulum peyniri
  • domates biber havuç salatalık turp
  • bol yeşillik (dereotu, nane, maydanoz, roka, tere)
  • 5 6 zeytin
akşam (16:00) kalan yemekleri tüketeyim dedim
  • Hamsi tava
  • az etli nohut yemeği
  • brokoli karnabahar ve havuç buğulama
  • az yumurtalı ıspanak
Kaçamaklar:
  • 18:00 patlamış mısır
su:2 lt
Spor: Yoga

Back