- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Ak kelebek
-
- #1.401
Evet canımm 2 yumurta her gün kesinlikle çok tok tutuyorAfiyet olsun canim , 2 yumurta yiyorsun demi gunde ben iki yumurta yiyince cook tok oluyorum gun boyu...
Aslında ben 7 aydır bu kilodayım geçen yıl bu zamanlar 82 kilo idim oturmuş mudur kiloVucut kiloya alisiyor ve direniyor vermemek icin.sabahlari lahana suyu icebilirsin metobolizmani hizlandirir.olumlu düsün olucak insallah
Düzelecek inşallah. Sabır edip devam edecez canım benim de düzensizBanada doktor infertilite teshusi koymustu dügünümden önce 105 den 65 kg ya düstüm belki onunda etkisiyle evlenir evlenmez hamile kaldim.kilo bende regl düzensizligi yapiyor mesela en son 11 eylülde regl oldum 20gün gecikmem var doktor regl sokturucu verdigi halde hala regl olamadim
Ben de sana katılıyorum aç olarak kesinlikle zayıflanmıyorCanim kesmek derken ben hic aç kalmadim.örnegin normalde kizarmis tavuk pirinc pilavi yanina patates kizartmasi kola severim.mesela bugun disarda islerim vardi tavuk izgara söyledim yanina pilav kizartma yerine bol salata koyun dedim karnim tika basa doydu.zaten ben ogrendimki aç kalarak zayiflanmiyor.inanki akapuntur herbillife cesitli bitkisel kurler ilaclar diyetisyen karboksiterapi mezoterapi denemedigim kalmadi.senin vucudunu en iyi sen bilirsin.
Emziriyorum ya onun suyu bebeği etkilemez miVucut kiloya alisiyor ve direniyor vermemek icin.sabahlari lahana suyu icebilirsin metobolizmani hizlandirir.olumlu düsün olucak insallah
Yok ama sende spor yapmışsınBugun menu
Sabah 09:45
1 haşlanmis yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
Yarim salatalik
1 adet kizarmis form light ekmek
Ara
2 kuru kayısı
8 findik
Aksam 16.45
3 yk bulgur pilavi
3 adet minik tavuk baget
Boolll salata
Ara
10 kuru üzüm
2 lt su içildi...
45 dakika yürüyüş bandinda yürüdum
20 dakika eliptik yapildi...
Bugun sayenizde daha cok motive oldum yarina daha guzel menulerle gelirim inşallah...
Valla bir gaza geldim de bakalım nolacakAfiyet olsun canım yumurta iki olabilir sabah
Ooo süpersiniz kızlar bakalım maçı kim alacak
Üzülme bebeğim vereceğiz birlikte
Ay maşallah 4 ayda 40
Kg nasıl verdin
İnsanın vücudunu tanıması çok önemli ne kilo yapıyor ne verdiriyor bunu bilmeni o zaman daha daha iyi kilo verebiliyorCanim şöyle söyliyim ben türkiyenin en ünlü akapuntur doktoruna gittim.murat topoglu...kulagina takti birseyler onu yeme bunu yeme yada sunu ye bunu ye diye saydi durdu.1 hafta sonra gittim kilo almişim.adam bana sen benim doktorluk katiyerimi etkilersin dedi.herkesin bünyesi farkli mesela bütün diyetisyenler listelerine yogurt corba yazar ben yiyince kilo aliyorum.benim diyetimde unlu corba kesinlikle yok cunkü çorba cok besleyici.
Benimde 65Kızlar yılbaşı hedeflerini hatırlayalımbenim hedef 64 şimdiden hayalini kuruyorum
Aslında ben 7 aydır bu kilodayım geçen yıl bu zamanlar 82 kilo idim oturmuş mudur kilo
Emziriyorum ya onun suyu bebeği etkilemez mi
Spor harikaaaaa aksam menu hafifAkşam kahvaltılik közlenmiş patlıcan biber.
• yanlar. 200
• kol arka6a dambil 100
• Ayakta arkaya iki bacak 200
• Ayakta yana iki bacak 200
• Zıplama
• Yan Yatarak bacak kaldirma 190
• Yatarak kalça yukarı indir kaldır 170
• Yatarak eller topuklara 130
• Kalça yukarda 1 dk
• Yüz üstü kedi gibi yarim sınav. 40
• Yüz üstü bacaklar arkaya kaldır iki bacak 80
• Twist 1000
• Squat 40
• 300 kol
• 65 dk oğlan zıpla hopla
• Adım 1400
Sağol canım bel bölgesi sorunlu benim twist iyi geliyorSpor harikaaaaa aksam menu hafif
Merhaba kızlar. Bende sessiz sessiz okuyordum takipteyim sizi. Bugün karatay usulü beslendim. Tam anlamıyla olmasada bi başlangıç yapmak istedim.
Aralarda birşey ve ekmek yemedim.
Hadi bismillah diyelim o zamanMerhaba kızlar. Bende sessiz sessiz okuyordum takipteyim sizi. Bugün karatay usulü beslendim. Tam anlamıyla olmasada bi başlangıç yapmak istedim.
Aralarda birşey ve ekmek yemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?