- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
Cok begendim bu yorumu.
Çok teşekkür ederimCok begendim bu yorumu.
Tipki kahvaltida ekmegin ustundeki tereyaginin bali cagirmasi gibi.
Kartay mı yapıyorsunuzCok begendim bu yorumu.
Tipki kahvaltida ekmegin ustundeki tereyaginin bali cagirmasi gibi.
Acikcasi Karatay i pek bilmiyorum.Kartay mı yapıyorsunuz
İlk sayfada detaylı olarak yazdım meyve karşıtı bir diyet değiş aslında dukan diyetinde tamamen YÖK meyveAcikcasi Karatay i pek bilmiyorum.
Meyveye karşi bir diyet oldugunu biliyorum.bu da bana cok uzak kaliyor.meyvesiz yapamam heralde.
Ama ilerde zorlanirsam denemeyi dusunuyorum.cok olumlu sonuclar alanlar varmiş.ilgimi cekmeye basladi.arastirmayi dusunuyorum acikcasi.
Merhaba ben diyete başlayıp devamlı bozanlardanımİlk sayfada detaylı olarak yazdım meyve karşıtı bir diyet değiş aslında dukan diyetinde tamamen YÖK meyve
Ben,C.Karatay in soylemlerinden duyunca ilgilenmedim bu yuzden.sizin yazinizi okudum evt.İlk sayfada detaylı olarak yazdım meyve karşıtı bir diyet değiş aslında dukan diyetinde tamamen YÖK meyve
Bence ilk beyinde bitmesi lazım beyin tamam derse gerisi çok güzel gelir birde takip çok önemliMerhaba ben diyete başlayıp devamlı bozanlardanım( sıkı bi şekilde başladım inşallah veririm
Sabahları 1 adet mevsim meyvesi yenebilir ben Karatay diyetinden çok memnunum bir çok diyet uyguladım ve çevremdeki arkadaşlardan gördüğüm kalıcı kilo vermede çok etkiliBen,C.Karatay in soylemlerinden duyunca ilgilenmedim bu yuzden.sizin yazinizi okudum evt.
Kilo bildirimi yapayım kızlar
Geçen hafta cuma 108.5
Bu cuma 106.9
Fark 1.6
Çok teşekkür ederim canım haftaya daha çok olur inşalalh çünkü tsh lar etkiler diye düşünüyorum
Tebrikler.
Sizde kilo bildirin isterseniz takip edelim burdan her hafta
Tebrikler.
Bende sayfamda resimli bildirdim kilomu.Sizde kilo bildirin isterseniz takip edelim burdan her hafta