- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #1.321
Çookk teşekkür ederim, karatay çok sağlıklı biraz denemiştim bırakmıştım belki buradaki arkadaşları gördükçe karataya geri dönerim )
şimdi spora kaçıyorum sonra yine gelirim)
Bende Karatay yapmıyorum keşke yapsam kaç kilosun hedefin ne yeni mi başladinbenimde motivasyona çok ihtiyacım var tam karatay yapamasamda size katılsam olur mu ? belki zamanla karataya dönerim ama hergün menü veririm yaptığım sporumu sizlerle payalaşırımsizlerde menülerimi yorumlasanız olur mu ?
Liste ve motivasyon çok önemli
benimde motivasyona çok ihtiyacım var tam karatay yapamasamda size katılsam olur mu ? belki zamanla karataya dönerim ama hergün menü veririm yaptığım sporumu sizlerle payalaşırımsizlerde menülerimi yorumlasanız olur mu ?
teşekkür ederim hoşbuldukaynen cnm. hep birlikte başaracağız Allah'ın izniyle inş.
ben de sen gibiyimkaratay yapmıyorum ama motive oluyorum arkadaşlarla. hoşgeldin
geçen hafta tam olarak başladım ama motive olamadım bu yüzden sizlere katılmak istedim.. geçen cuma kilom 71.400 idi... ilk hedefim 65 sonra 60 olmak hedefim...Bende Karatay yapmıyorum keşke yapsam kaç kilosun hedefin ne yeni mi başladin
Hoşgeldin canımteşekkür ederim hoşbuldukinşallah hep birlikte keyfile kilo veririz..
Kilom uz yakın hedefler aynı balım. Yılbaşına hedefini koygeçen hafta tam olarak başladım ama motive olamadım bu yüzden sizlere katılmak istedim.. geçen cuma kilom 71.400 idi... ilk hedefim 65 sonra 60 olmak hedefim...
hoşbulduk canım inşallahHoşgeldin canıminşallah çok güzel kilolar vericez birlikte
yılbaşına hedefim 65 canım , senin hedef kaç ?Kilom uz yakın hedefler aynı balım. Yılbaşına hedefini koy
kolay gelsin canım , bende 45 dakika yürüyüş ve 20 dakikada eliptik yaptımNapiyorsunuz kızlar. Dışarda işlerim vardı gittim geldim pazar alışveriş i de tamamdır. Eşim yarın geliyor çok heyecanlı yim mm. Bugün karatay yapıcam inşallah pek acikmadim o yüzden şimdi bir sütlü kahve yaptım içiyorum yemekte fırında. Kosturmali bir gün oldu
patates olmasa daha iyi olumuş sanki canım , bende bitteri çok severim %80 kakolu olanı yiyorum wc çalıştırıyor bendebugünkü menümü vereyim. iler yoğun kaçayım.
sabah
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta
2 tane burgu peynir
ara
yarım nescafe
öğlen
patlıcan kebabı
(birkaç parça patlıcan 3 et köfte 1 dilim patates)
1 kepçe yoğurt
ara
1 Elma
ara
1 menengiç kahvesi
biraz bitter (minik parça olur)
akşam
yemem sanırım
Napiyorsunuz kızlar. Dışarda işlerim vardı gittim geldim pazar alışveriş i de tamamdır. Eşim yarın geliyor çok heyecanlı yim mm. Bugün karatay yapıcam inşallah pek acikmadim o yüzden şimdi bir sütlü kahve yaptım içiyorum yemekte fırında. Kosturmali bir gün oldu
teşekkürler canım , pazartesi bende bildirim yaparımPazartesi canim
64 canım inşallah tuttururuz hedefiyılbaşına hedefim 65 canım , senin hedef kaç ?