Karatay Günlüğüm

Bende Karatay yapmıyorum keşke yapsam kaç kilosun hedefin ne yeni mi başladin

Liste ve motivasyon çok önemli

aynen cnm. hep birlikte başaracağız Allah'ın izniyle inş.

ben de sen gibiyim karatay yapmıyorum ama motive oluyorum arkadaşlarla. hoşgeldin

bugünkü menümü vereyim. iler yoğun kaçayım.

sabah
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta
2 tane burgu peynir

ara
yarım nescafe

öğlen
patlıcan kebabı
(birkaç parça patlıcan 3 et köfte 1 dilim patates)
1 kepçe yoğurt

ara
1 Elma

ara
1 menengiç kahvesi
biraz bitter (minik parça olur)

akşam
yemem sanırım

Napiyorsunuz kızlar. Dışarda işlerim vardı gittim geldim pazar alışveriş i de tamamdır. Eşim yarın geliyor çok heyecanlı yim mm. Bugün karatay yapıcam inşallah pek acikmadim o yüzden şimdi bir sütlü kahve yaptım içiyorum yemekte fırında. Kosturmali bir gün oldu

kızlar kendimi tanıtayım bende 37 yaşındayım , 5,5 yaşında anaokuluna giden dünyalar güzeli 1 kızım var... kızımı doğurduktan sonra çalışma hayatını bıraktım 5,5 yıldır ev hanımıyım ... evde kızımla ilgileniyorum..
Kızım öğle gidiyor okula ....öğleden sonra genellikle spor yapıyorum bi aksilik olmazsa bir arkadaşımla anlaştık perşembe spor salonuna başlıyacağız.

çok zor kilo veren bir bünyeye sahibim...ama artık bu zinciri kırmak istiyorum

kolay gelsin canım , bende 45 dakika yürüyüş ve 20 dakikada eliptik yaptım

patates olmasa daha iyi olumuş sanki canım , bende bitteri çok severim %80 kakolu olanı yiyorum wc çalıştırıyor bende

gözün aydın cnm benim çok sevindim..

Mrb kizlar bugünkü menüm (pazartesi baslangic kilo 85.4)

Sabah 1 yumurta 1tane domates 1 ince dilim kepekli ekmek 1 parca peynir 3 zeytin sekersiz cay
Arada bos gecti
Ögle izgara tavuk (2parca) bol salata sekersiz limonata
Ara sekersiz türk kahvesi
Aksam köy peynirli kivircik salata sekersiz limonata

2.5litre su
40dakika yürudüm. aksamda 20dakika kondisyon bisikleti ve sirt bölgesi calisicam.cocukla ancak bu kadar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…