- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #1.341
gözün aydın cnm benim çok sevindim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözün aydın cnm benim çok sevindim..
inşallah canım , bazı haftalar yarışırız motivasyon için ))64 canım inşallah tuttururuz hedefi
Kapisalim bebeğim hatta bu hafta hedef koy bakalım kim varacak hedefeinşallah canım , bazı haftalar yarışırız motivasyon için ))
huhuuuuu geçtiğimiz cuma 71.400 idim... pazartesine 70.700 diyeyim çünkü regli kapıda şişlikler başladı birde yavaş kilo veren bir bünyem var...çok yazarım veremezsam motivasyonum düşmesinKapisalim bebeğim hatta bu hafta hedef koy bakalım kim varacak hedefe
71,9 dum bende.senle kapışabilmem için benimde 70,7 demem lazım.tamam o zaman bakalım kim varacak hedefehuhuuuuu geçtiğimiz cuma 71.400 idim... pazartesine 70.700 diyeyim çünkü regli kapıda şişlikler başladı birde yavaş kilo veren bir bünyem var...çok yazarım veremezsam motivasyonum düşmesin
senin hedef kaç canım ?
71,9 dum bende.senle kapışabilmem için benimde 70,7 demem lazım.tamam o zaman bakalım kim varacak hedefe
Yarış başladi o zamannnnn71,9 dum bende.senle kapışabilmem için benimde 70,7 demem lazım.tamam o zaman bakalım kim varacak hedefe
Olsun canim sende bi hedef koy maksat kim hedefine ulaşacakkkk....Kizlar bende sizinle yarisirdim ama benim sizden 14 kg cuk fazlam var 85.4o im
Olsun canim sende bi hedef koy maksat kim hedefine ulaşacakkkk....
Gerci nasilsa ben ulaşacam hedefime olsun sizde yarismis olursunuz...yurek yedim galiba
bende ilk başşadığım da öyleydim canım.sabırla devam et bizde öyle.daha çokk kilo var vermemiz gerekenKizlar bende sizinle yarisirdim ama benim sizden 14 kg cuk fazlam var 85.4o im
başlasııınnnnnYarış başladi o zamannnnn
Oooo masallah tatlim 105 den 65 kg düşmüşsün yine yaparsin sen..rakiplerim dişli çıktıBenimde ozaman 84.2 olmam lazim.benim insilün direncim var. Ama daha önce 4 ayda 105 kg dan 65kg ya indim.iyi bir rakibim yani.işin sakası hadi insallah hepimiz birbirimizi yenelim
bende ilk başşadığım da öyleydim canım.sabırla devam et bizde öyle.daha çokk kilo var vermemiz gereken
Oooo masallah tatlim 105 den 65 kg düşmüşsün yine yaparsin sen..rakiplerim dişli çıktı
Insallah bu sefer hep beraber ulaşacağız ideal kilolarımıza ))Insallah canim biktim artık doktorun kilo kilo demesinden.
bende 2. hamilelik için zayıflamak istiyorum.2. çocuk için.rabbim gönlümüze göre nasip etsin inşallahAynen canim 2ay icinde yani aralik 29 a kadar en azindan 75 olmam lazim.2.bebisi istiyorum.doktor kilo engel dedi.once 75 kg ya ineyim sonra hamile kalinca yine 95 e cikarim .seneyede 95 100 den geri sayim yaparim artik
tabiki benn şaka bir yana inşallah hedefşere ulaşırız artık yaaSüperdiniz kızlar
Bakalım hangniz daha çabuk ulaşacak hedefe
tabiki benn şaka bir yana inşallah hedefşere ulaşırız artık yaa