- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #1.281
SüpersinCanim ben balik tavuk et gibi gidalari kola veya soda olmadan tuketemiyorum.sonrasinda istifar ediyorum.bugun sonkez kola ictim.yarindan itibaren sadece soda ayran sekersiz ev limonatasi icicem
Sabah bir gözleme
Ara öğün 1 kahve şekersiz birkaç üzüm
Akşam ızgara ayran salata.
Içimden su 2 litre
Sporları gece yazicam
Bende canım 75 kg da incecik oluyorum benMasallah canim senin zaten masallahin var 4 5 kg daha versen yeter...ahhhh ahhh bir 75 olsam göbek atarim
Bende canım 75 kg da incecik oluyorum ben
Sabah 11.30
1 kepçe menemen
3 zeytin
1 mandalina
Ara 15.00
1 avuç çekirdek
1 bardak sütlü kahve
Akşam 1 kepçe kırmızı mercimek
5 et köfte
Salata
Ayran
Su 2.5 lt
Spor 1.5 saat yürüyüş
Olsun canım ya 65 de süper olursun sen deBenim boy cüncük 1.62 oyüzden dolgun bir bayan oluyorum ben
Sabah 11.30
1 kepçe menemen
3 zeytin
1 mandalina
Ara 15.00
1 avuç çekirdek
1 bardak sütlü kahve
Akşam 1 kepçe kırmızı mercimek
5 et köfte
Salata
Ayran
Su 2.5 lt
Spor 1.5 saat yürüyüş
Olsun canım ya 65 de süper olursun sen de
Benim boy 1.71
Ya tek ken böyle olmuyordu benim kuzular ne zaman izin verirse o zaman yiyebiliyorum birde bungğn misafirim vardı canım ancak vakit buldum herşeyeMenun cok guzel sadece kahvaltiyi gec yapiyorsun.benim doktotum kahvalti en gec 10 ögle yemegi en gec 15 aksam 19.3 diyor.cunkü gece boyu ac kalan bünye gec kahvalti yapilirsa kan sekeri bir anda cikar ve insilün direnci olumus.
Ay inşallah canım 80 de bile çok iyi oluyor ama 75 süper oluyor inşallah vereceğiz birlikte canımMassallah boyun harika.75 olsan manken gibi olursun.hadi insallah
Ay inşallah canım 80 de bile çok iyi oluyor ama 75 süper oluyor inşallah vereceğiz birlikte canım
Aynen 54 olsam çok sevinirim en azından kıyafetlerim olur.Masallah canim senin zaten masallahin var 4 5 kg daha versen yeter...ahhhh ahhh bir 75 olsam göbek atarim
Bugün sporumu tam yapamadım. Kendimi kötü hissediyorum. 3 egzersiz yapamadım onun yerine ev işi adım ve kol bacak yaptım.
Akşam kaynanaydaydik.Atistirmalikta bir kase nar ve birkaç dilim muz yedim.
• yanlar. 200
• kol arka6a dambil 100
• Ayakta arkaya iki bacak 232
• Ayakta yana iki bacak 210
• Zıplama 30
• Yan Yatarak bacak kaldirma 180
• Yatarak kalça yukarı indir kaldır 140
• Yatarak eller topuklara yok.
• Kalça yukarda yok.
• Yüz üstü kedi gibi yarim sınav. 60
• Yüz üstü bacaklar arkaya kaldır iki bacak toplam yok.
• Twist 362
• Squat 70
• 40 ayak egzersizi
• 25 dk ev işi
• 50 bacak yana acik
• Adım 1600
Bölgesel hareket yapmaya çalışıyorm canım yoksa veremem göbek bölgem üst bölgem çok yaglandiMasallah masallah ben sadece 1 saat ev işi yaptim.
Bölgesel hareket yapmaya çalışıyorm canım yoksa veremem göbek bölgem üst bölgem çok yaglandi
Sikilasmaj acısından sende yapabilirsin vaktn olunca