Karatay Günlüğüm

Bölgesel hareket yapmaya çalışıyorm canım yoksa veremem göbek bölgem üst bölgem çok yaglandi

Sikilasmaj acısından sende yapabilirsin vaktn olunca

Bu arada tartilmamak icin zor tutuyorum kendimi Allahtan yemin ettim tartilmicam pazartesiye kadar.sürekli tartilmak strese sokuyor kilo veremiyorum

Günaydın kızlar kusura bakmayın dün bildirime yetişemedim kaç gündür telefonum yoktu bozuktu internetsiz öldüm vallahi Ak kelebek
Geçen hafta 74.8
Pazarteside 76.2
kac gündür misafir ağırlama misafirliğe gitme vede dolaba kurabiye pizza falan stokladim oturupta adam akıllı birşey yemedim ha bir ondan iki ondan su hiç yok ayak üstü atıştırmalar daha çok kalori aldım iki hafta önce ki kiloya donuverdim ben liste olmadan yaoamiuryap dün başladım pazar gününe kadar tek kaçamak bile yapmadan devam edicem bakalım bugün biraz inmiş bile şimdi geçmişi okuyayim siz neler yaptınız

Geçmiş olsun canım aynı zamanda Allah yardımcın olsun cidden sen nasıl yaptın eşin asker sende çalışmıyorsun aileler mi destekledi ben artık hiç uygun birşey bulamıyorum
Geçen hafta kızıma alışveriş yaptım bir kaç parça da parça dediğim atlet çorap bebeğe aldım 550 TL tuttu üstelik mont ayakkabı falan hariç onları ayrı gün almıştım eve geldim birşey yok ortada atkasdina oğluna doğum günü hediyesi aldım oyuncak 110 TL marketten sadece gerkesoz bir kaç parça aldım 40 TL taksiye bindim git gel ha birde bir pandufa 60 TL verdim eşimle bende kaldık kendimize bişey almadık 800 TL bayildim geldim hayat bu kadar pahalı olmamalı

Hoşgeldin bende hergun tartiliyorum ve kötü etkileniyorum ama tartilmadan da duramıyorum eşime pilini al sakla dicem o kadarda iradesizim işte

Okadar isim var ki oturmuş yazdikca yazıyorum dün evin yarısını süpürdüm şimdi devamını tabi bebiş uyanmazsa makine bosalt çamaşır at öğle yemeği akşam yemeği

Hoşgeldin bende hergun tartiliyorum ve kötü etkileniyorum ama tartilmadan da duramıyorum eşime pilini al sakla dicem o kadarda iradesizim işte

Ya belki yanlis gelicek ama ben kendimle başedemedim yemin ettim.cünkü yeminimi bozmaktan cok korkarim.sabah tarti bana ben tartiya baktik yeminim aklima geldi vazgectim.oyüzden pazartesiye kadar tartilmam

Kötü olmuş
Hem tel gitmiş hem diyet neyse olan olmuş artık toparlanma zamanı
Yılmıyoruz kaldığımız yerden devam ediyoruz melek

29 Kasım kilo bildirimi
1. Sonundaoldu: 72.8/71.9/0.9/hedef 63
2.asya_01:72/71.9/0.1/hedef 64
3.nihaaal: 72.6/71.8/0.8/hedef 58
4. Gulbe şeker : 106.5/106/0.5/ hedef 96
5. Anneyimbenanne35: 108.4/107.9/05/hedef ?
6. Pembegömlek : 64/61.5/2.5/hedef
7. Umutumut 82:85.4/85.4/Sbt hedef 79.9
8. Melek1450:74.8/76.2/+1.4

Canımm gel tabi ben Karatay diye açtım sen nasıl istersen tabi

Canımm gel tabi ben Karatay diye açtım sen nasıl istersen tabi
Çookk teşekkür ederim , karatay çok sağlıklı biraz denemiştim bırakmıştım belki buradaki arkadaşları gördükçe karataya geri dönerim )

şimdi spora kaçıyorum sonra yine gelirim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…