- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #1.301
Bölgesel hareket yapmaya çalışıyorm canım yoksa veremem göbek bölgem üst bölgem çok yaglandi
Sikilasmaj acısından sende yapabilirsin vaktn olunca
Öğlen yok suda az sen emziriyordun sanki bebeğin küçük sutun etkilenmiyor mu karistiriyorda olabilirimSabah bir gözleme
Ara öğün 1 kahve şekersiz birkaç üzüm
Akşam ızgara ayran salata.
Içimden su 2 litre
Sporları gece yazicam
Geçmiş olsun canım aynı zamanda Allah yardımcın olsun cidden sen nasıl yaptın eşin asker sende çalışmıyorsun aileler mi destekledi ben artık hiç uygun birşey bulamıyorumberbat bir gündü kızlar hem hastalık hem de paşa sıkıldı diye çarşıya bir fur attık.herşey çok uygun geldi ve bir kaç şey beğendim.ama evde duran faturalar varken elim gitmedi.çok moralim bozuldu. hayırlısıyla gelip bir işe başlasaydı
Hoşgeldin bende hergun tartiliyorum ve kötü etkileniyorum ama tartilmadan da duramıyorum eşime pilini al sakla dicemEvet canim yorumlari okudum ve kendime geldim aslinda bundan 6 yil önce 105kg civarindan 65 civari kg ya dustüm.ama hamikeyken 96kg ya ciktim 4 yildirda veremedim.bakalim bu sefer kararliyim.ben surekli tartiliyorum surekli tartilmak motivasyonumu dusuruyor oyuzden pazartesiye kadar tartilmiyacagima yemin ettim.siz hergun mu tartiliyorsunuz
Gözün aydın hemde kilo vermissin işin gücün arasında tebrik ederimgünaydın gençler..
evi taşıdım şükür bitti. yerleştirme de %95 tamamdır.
işe de başladım tekrar aranızdayım inş.
Hoşgeldin bende hergun tartiliyorum ve kötü etkileniyorum ama tartilmadan da duramıyorum eşime pilini al sakla dicemo kadarda iradesizim işte
Kötü olmuşGünaydın kızlar kusura bakmayın dün bildirime yetişemedim kaç gündür telefonum yoktu bozuktu internetsiz öldüm vallahiAk kelebek
Geçen hafta 74.8
Pazarteside 76.2
kac gündür misafir ağırlama misafirliğe gitme vede dolaba kurabiye pizza falan stokladim oturupta adam akıllı birşey yemedim ha bir ondan iki ondan su hiç yok ayak üstü atıştırmalar daha çok kalori aldım iki hafta önce ki kiloya donuverdim ben liste olmadan yaoamiuryap dün başladım pazar gününe kadar tek kaçamak bile yapmadan devam edicem bakalım bugün biraz inmiş bile şimdi geçmişi okuyayim siz neler yaptınız
Oh maşallah çok sevindim canım adına düzenli mis gibi ev gibisi yokgünaydın gençler..
evi taşıdım şükür bitti. yerleştirme de %95 tamamdır.
işe de başladım tekrar aranızdayım inş.
Oh maşallah çok sevindim canım adına düzenli mis gibi ev gibisi yok
Diyette süper daha ne olsun
Liste ve motivasyon çok önemlisaol cnm aynen öyle. evet diyete de dikkat ettim çünkü diyet zor yani emeklerim boşa gitsin istemedim cnm. bir de sizlere karşı sorumlu hissediyorum
Canımm gel tabi ben Karatay diye açtım sen nasıl istersen tabibenimde motivasyona çok ihtiyacım var tam karatay yapamasamda size katılsam olur mu ? belki zamanla karataya dönerim ama hergün menü veririm yaptığım sporumu sizlerle payalaşırımsizlerde menülerimi yorumlasanız olur mu ?
Çookk teşekkür ederimCanımm gel tabi ben Karatay diye açtım sen nasıl istersen tabi
Bu arada tartilmamak icin zor tutuyorum kendimi Allahtan yemin ettim tartilmicam pazartesiye kadar.sürekli tartilmak strese sokuyor kilo veremiyorum