- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #1.261
Ne güzel yazmışsın canımHoşgeldin umarım bu sefer kesintisiz bir şekilde hedefime ulaşırsin.
Buraya yazmayı unutma çünkü insan aşırı motive oluyor canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel yazmışsın canımHoşgeldin umarım bu sefer kesintisiz bir şekilde hedefime ulaşırsin.
Buraya yazmayı unutma çünkü insan aşırı motive oluyor canım
Çok iyi canımKızlar bu arada tartıldım. 61.5
Kiloyum
En son 64 kiloydum
Asyam geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versino kadar hastayım ki sevinemedim bile boğazım şiş başım çatlıyor kulağım ağrıyor ölüyorum resmen oğluşta hasta o da ateşleniyor sobalı evin çilesi başladı yine
Tabi ki canımm aktif ol ama olur mu
Evet canim yorumlari okudum ve kendime geldim aslinda bundan 6 yil önce 105kg civarindan 65 civari kg ya dustüm.ama hamikeyken 96kg ya ciktim 4 yildirda veremedim.bakalim bu sefer kararliyim.ben surekli tartiliyorum surekli tartilmak motivasyonumu dusuruyor oyuzden pazartesiye kadar tartilmiyacagima yemin ettim.siz hergun mu tartiliyorsunuz
Bu arada kizlar bugunkü menum
Sabah 1yumurtayla omlet 1 domates 4 zeytin 1 dilim kepek ekmegi
Arada maydanoz suyu
öglen 1tane tavuk but domates sogüş 1 bardak diyet kola ekmek yok
Arada 1bardak sutsüz sekersiz kahve
Aksam 2kibrit kutusu kadar peynir salatalik maydanoz sögüş .ekmek yok
Bugün spor yapamadim ama bütün evi silip supürdüm
Benim tartım yoktu ayarladım. Haftada iki kez tartılcam. Bir cuma bir pzt.
Cuma günü olan başka grup için pzt olan bu grup için.
Tartılma surkeli ben kapının arkasında koydum insan birden kilo veremiyor zaten oyuzden haftada bir bile çok.
Kendine çeki düzen vermene sevindim.
Bende verdim umarım bozmam.
Canımm pazertesi günleri tartılıyoruz sadece verilişin tabi inşallah beynin ikna olmuş ise vücudunda ikna olacak inşöEvet canim yorumlari okudum ve kendime geldim aslinda bundan 6 yil önce 105kg civarindan 65 civari kg ya dustüm.ama hamikeyken 96kg ya ciktim 4 yildirda veremedim.bakalim bu sefer kararliyim.ben surekli tartiliyorum surekli tartilmak motivasyonumu dusuruyor oyuzden pazartesiye kadar tartilmiyacagima yemin ettim.siz hergun mu tartiliyorsunuz
Canım bence asitli şeyleri tüketmmemek aşırı kilo verdiyor. Hemde sağlıklı değil
Ben asitli tuketmemeye çalışıyorum
Ayran
Limonlu maden suyu
Tarzı seviyorsan öyle ya da farklı alternatifler bulmaya calisabilirsin
29 Kasım kilo bildirimi
1. Sonundaoldu: 72.8/71.9/0.9/hedef 63
2.asya_01:72/71.9/0.1/hedef 64
3.nihaaal: 72.6/71.8/0.8/hedef 58
4. Gulbe şeker : 106.5/106/0.5/ hedef 96
5. Anneyimbenanne35: 108.4/107.9/05/hedef ?
6. Pembegömlek : 64/61.5/2.5/hedef
7. Umutumut 82:85.4/85.4/Sbt hedef 79.9
sağol canım yaa boğazım çokk kötüüAsyam geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin
Canımm şimdi sabah 2 yumurta yiyebilirsin kola gibi asitli diyette olsa hiç bir ürünü tüketmiyoruzBu arada kizlar bugunkü menum
Sabah 1yumurtayla omlet 1 domates 4 zeytin 1 dilim kepek ekmegi
Arada maydanoz suyu
öglen 1tane tavuk but domates sogüş 1 bardak diyet kola ekmek yok
Arada 1bardak sutsüz sekersiz kahve
Aksam 2kibrit kutusu kadar peynir salatalik maydanoz sögüş .ekmek yok
Bugün spor yapamadim ama bütün evi silip supürdüm
Cips olmamış asyakızlar menümü vereyim ağzıma giren her lokmayı saati saatine yazıyorum.bugün çok saçma oldu ama idare edin
sabah 10,10
2 haş yum az peynir 8 zeytin çay 2 kepçe çorba.
sonra hastaneyegittim geldim saat 15,10 da
karnabahar haş uzerine 1 yum kırdım 3 kaşık yoğurt sonrası yeşilçay
sonra saat 15,30 da az bir cips yedim paşayla
sonra 1 elma
saat 18,10 da 3 kepçe çorba
su çokk az içebildim boğazım yüzünden zar zor yutkunuyorm.şimdi sütlü kahve içiyorum bu arada çünkü bir yeme krizi gelip gidiyor bugün.kahve bastırdı şükür
Kimimizin kilosu az olduğu için canım hedefler direk yazıldı o yüzden şimdilik ufak hedefler koyalım sonra ilerleyelimTesekkurler hedefler 1 aylik degil mi
Canımm şimdi sabah 2 yumurta yiyebilirsin kola gibi asitli diyette olsa hiç bir ürünü tüketmiyoruz
Akşam az geldi canım birde menü saatlerini yazabilir misin