- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #1.241
Sağlıklı beslenince vücut alisiyor tabi canımKızlar patlamış mısır mahfetti beni bir daha zararlı yiyecekler yok kesinlikle unutmuş bedenim artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıklı beslenince vücut alisiyor tabi canımKızlar patlamış mısır mahfetti beni bir daha zararlı yiyecekler yok kesinlikle unutmuş bedenim artık
Günaydın cnm. Şükür mutfak bitti salon oturma odası tamam. Yatak odası az kaldı. Evet kira ev. Olduğu kadar artık.Allah yardımcın olsun canım mutfak ve yatak odası yerleşince hwr yer yerleşiyor aslında kira ise geçtiğin ev hiç
Gerek Yok canım tekrar almaya tabi
Asya ben ne dedim 71 gelir dedim ucundan da olsa gelmiş1. Sonundaoldu: 72.8/71.9/0.9/hedef 63
2.asya_01:72/71.9/0.1/hedef 64
Canım ben daha dışarı çıkamadım gece oğlan hiç uyumadı
o kadar hastayım ki sevinemedim bile boğazım şiş başım çatlıyor kulağım ağrıyor ölüyorum resmen oğluşta hasta o da ateşleniyor sobalı evin çilesi başladı yineAsya ben ne dedim 71 gelir dedim ucundan da olsa gelmiş
Mrb canim bende pko luyum tabiki kilo problemim var ve doktorum kilo nunda hamile kalamamamda etkili oldugunu söyledi.benide listeye eklerseniz sevinirim. Bu sabah itibariyle TEKRARDAN diyet ve spora basladim. Baslangic kg 85.4kg
29kasim hedefim 79.9
Hoşgeldin umarım bu sefer kesintisiz bir şekilde hedefime ulaşırsin.
Buraya yazmayı unutma çünkü insan aşırı motive oluyor canım
Tabi ki canımm aktif ol ama olur muMrb canim bende pko luyum tabiki kilo problemim var ve doktorum kilo nunda hamile kalamamamda etkili oldugunu söyledi.benide listeye eklerseniz sevinirim. Bu sabah itibariyle TEKRARDAN diyet ve spora basladim. Baslangic kg 85.4kg
29kasim hedefim 79.9