- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #1.001
Kızlar napiyorsunuz. Ben evi söyle bir toparladim. Yemegimi pisirdim biraz önce yedim. Akşam ustu pasayi parka goturucem bende aletleri kullanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya yenge kim ki ağlıyorsun. ev senin annenin babanın. öyle yenge de olsa olsa dış kapının mandalı olur. verseydin ağzının payını. ana benim baba benim evde onların sen kimsin deseydin. tutma içinde ver cevabı yolla gitsin. ay asabım bozuldu. ben çirkefe bağlarım böyle durumlarda.Aminn canım inşallah yaa tam üstüne geldi.biraz önce Yengem yine evle ilgili taze taze lafını soktu gitti. Aglaya aglaya dua ettim Rabbim bizi bu zordan kurtar işimizi rast gitsin inşallah kendi evimizi alacağımız günleri görmeyi nasip et diye. Allah herkesin kalbine göre versin. İnsanlar o kadar insafsız ki. Bir gün onların kendi sınavı olsun insallah. Çok Üzgünüm
Kocalarını doldururlar çok ağladım çok ahh ettim. Rabbim haklarından gelsin. Napicam bilmiyorum adama çıkacağım diyorumda nasıl cikacaz nasil gecinecez bilmiyorum. Allah yardımcımız olsunya yenge kim ki ağlıyorsun. ev senin annenin babanın. öyle yenge de olsa olsa dış kapının mandalı olur. verseydin ağzının payını. ana benim baba benim evde onların sen kimsin deseydin. tutma içinde ver cevabı yolla gitsin. ay asabım bozuldu. ben çirkefe bağlarım böyle durumlarda.
Dışardan yeni geldim canımNoruyonuz kizlar. Sessizlesti yine.
Süper canımbugün menümü de vereyim
sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı salça
biraz peynir
öğlen
patlıcan kebabı
(2 et köfte birkaç parça patlıcan)
1 kase kadar yoğurt
ara
1 elma
ara
menengiç kahvesi
bitter (14 gram)
akşam
birkaç parça tavuk ızgara
ayran
Maşalalh canımKızlar menum u vereyim
Sabah 10.20
2 has yumurta salatalik peynir domates 1 kase mercimek çorbası çay
Saat 14.50
1 tabak yeşil fasulye 3 kasik bulgur pilavı 3 kasik yoğurt
Saat 18.00 de yicem
1 tabak yeşil fasulye ve yoğurt
Su 3 e tamamlarim
spor 40 dk yürüyüş 30 dk parktaki aletleri ara vermeden kullandım.
İnşallah daha da bişey yemem yicem olursam yazarım. Oğlumun doğum gününe 70 i görmem lazım kızlar öyle çok istiyorum ki.. ama akşam 8 ile 10 arası zor tutuyorum kendimi nasıl onleyebilirim
Tatlım unuttum bugün çok isim vardi kilom 108.4Anneyimbenanne35 canım kilo bildirimi yapmadın
Başlangıç kilon kaçtı bebeğimTatlım unuttum bugün çok isim vardi kilom 108.4
108.7 'di kuzumBaşlangıç kilon kaçtı bebeğim
Hdf 75 kuzum22 EKİM KİlO BİlDİRİMİ
1. sonundaoldu :74.1/72.8/1.3hedef :63
2. G Gulbe seker :106.8/106.5/0.3 hedef:96
3. @denizli_falci : 58.3/56.3/2hedef :?
4. @laveyou : 76/76/yeni ü hedef :68
5. nihaaal : 74.4/72.6/1.8kg
6. @Melek1450 : 76.5/74.8/1.7 hedef 65
7. Anneyimbenanne35 : 108.7/108.4/0.3 hedef :
8. asya_01 : 72/ hedef : 65
Tebrik ediyorum hepinizi gayet başarılı ilk hafta