- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #3.361
Süper haber bu kaçamak olmamasıÇok yoğundum ama diyete aynen devam :)
Kaçamaksız bir haftasonu oldu yine :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper haber bu kaçamak olmamasıÇok yoğundum ama diyete aynen devam :)
Kaçamaksız bir haftasonu oldu yine :)
soğan çorbası ıspanak yoğurt 6 da bitti çay içerim akşammn5822 canım akşam menünü yaz olur mu bakalım neler yiyorsun
akşam nerdeyse hiçbirşey yememissiniz acikmiyormusunuz maaşallah size ben şimdi veya acıktım ilk akşam zorlayacak gibi yatarken ekmek arası yiyerek aldım kiloları zatenSabah 10.45
Menemen (2 yumurta ile )
Çok az peynir zeytinn
Yarım salatalık 1 tutam maydanoz
1 sb süt
5 çilek
3 ceviz 10 badem 5 fındık
Akşam 18.30
3 yk yoğurt çorbası ( oğlumdan kaldı)
Ton balıklı yeşil mercimekli salata
Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie
30 dk yürüyüş
Şöyle canım salata büyük kase idi yeşil mercimek de olunca hiç acıkmadımakşam nerdeyse hiçbirşey yememissiniz acikmiyormusunuz maaşallah size ben şimdi veya acıktım ilk akşam zorlayacak gibi yatarken ekmek arası yiyerek aldım kiloları zaten
Ben normalde 73 üstüne hiç çıkmıyordu Ama artık iradem zayıfladı galiba doğum yaptıktan sonra hiç kilo problemim yoktu En azından hamilelikle alakalı yoktu ama ben vücudumu atık deposu olarak kullandım sürekli yatarken Acıktım diye ekmek arası yedim gerçekten vermek istiyorum bu kiloları İnşallah Ben de sizin kadar Azimli ve kararlı olurumŞöyle canım salata büyük kase idi yeşil mercimek de olunca hiç acıkmadım
Bu arada 10000 adım yürüyüş yaptım Her gün yapamıyorum Ama haftada en az 4-5 gün devam ettiriyorum yeterli olur mu sizce daha önce hiç düzenli diyet yapmadım Karatay ilgimi çekiyor kitaplarını okuyamadım Siz bu konuda tecrübeli siniz her ne kadar pire Bir uykuya masamda En azından uyumaya çalışacağım beni dikkate alıp mesajlarına cevap verdiğiniz için teşekkür ederimakşam nerdeyse hiçbirşey yememissiniz acikmiyormusunuz maaşallah size ben şimdi veya acıktım ilk akşam zorlayacak gibi yatarken ekmek arası yiyerek aldım kiloları zaten
Canım haftada 4-5 kez çok güzel bir rakam spor için Karatay çok okudum kitabını canım aklına takılan herşeyi sorabilirsin canım bildiğim ölçüde cevaplarımBu arada 10000 adım yürüyüş yaptım Her gün yapamıyorum Ama haftada en az 4-5 gün devam ettiriyorum yeterli olur mu sizce daha önce hiç düzenli diyet yapmadım Karatay ilgimi çekiyor kitaplarını okuyamadım Siz bu konuda tecrübeli siniz her ne kadar pire Bir uykuya masamda En azından uyumaya çalışacağım beni dikkate alıp mesajlarına cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Çok iyi anlıyorum canım ama vazgeçme şakın gittikçe kilolar rahat edeceksinBen normalde 73 üstüne hiç çıkmıyordu Ama artık iradem zayıfladı galiba doğum yaptıktan sonra hiç kilo problemim yoktu En azından hamilelikle alakalı yoktu ama ben vücudumu atık deposu olarak kullandım sürekli yatarken Acıktım diye ekmek arası yedim gerçekten vermek istiyorum bu kiloları İnşallah Ben de sizin kadar Azimli ve kararlı olurum
allah razı olsun canım çok sagolCanım haftada 4-5 kez çok güzel bir rakam spor için Karatay çok okudum kitabını canım aklına takılan herşeyi sorabilirsin canım bildiğim ölçüde cevaplarım
Ecmain olsun canım ne demekallah razı olsun canım çok sagol
Güzel canımSabah 8.00
Soğan suyu bir bardak (Yumurtalık Kisti için başladım)
Peynirli Maydanozlu Omlet 2 yumurta
7-8 zeytin
Peynir
Yarım kase ceviz, badem, fındık
Bir buçuk küçük boy Muz
Kahvaltıdan yarım saat sonra yeşil çay
*her gün
2 haşlanmış yumurta ile yapılan bol yeşillikli salata çok az peynir 78 zeytin salatalık yanında çayGüzel canım ❤
Çaysız yapabiliyorsanız kahvaltıdan sonraya bırakmaya çalışın. Yediklerinizin faydasını azaltıyor maalesef çay. Ben kahvaltıdan 3 saat sonra açık olarak içiyorum.2 haşlanmış yumurta ile yapılan bol yeşillikli salata çok az peynir 78 zeytin salatalık yanında çay
İdeal kilonuza yakınsınız galiba?merhaba
bende karatay usulu beslenmeye dikkat ediyorum , neredeyse hiç kaçamak yapmıyorum. 52 gün olmuş bugün ben bu şekilde beslenmeye başlayalı , sabah tartıldım 3,200 gr vermişim. buralarda benzeri yazılarınızı okuyarak motive oluyorum.
şuanki halim 1.67 boy - 67 kgİdeal kilonuza yakınsınız galiba?
Kuzum 78 zeytin yiyebilidin mi2 haşlanmış yumurta ile yapılan bol yeşillikli salata çok az peynir 78 zeytin salatalık yanında çay